Zjawiska paranormalne zarejestrowane przez kamery przemysłowe:
Napisano 22.02.2016 - 02:43
Najbardziej zainteresowało mnie VIDEO numer 3. Nie ma racjonalnego wyjasnienia a osoba "poszkodowana" faktycznie straciła przytomność z strachu i przerażenia a nie od uderzenia w stół.
Napisano 22.02.2016 - 11:09
Najbardziej zainteresowało mnie VIDEO numer 3. Nie ma racjonalnego wyjasnienia a osoba "poszkodowana" faktycznie straciła przytomność z strachu i przerażenia a nie od uderzenia w stół.
Chyba żartujesz. Zaraz przyjdą znawcy tematu i powiedzą Ci, że na wszystkich filmikach są niewidzialne linki
Użytkownik Vaqowsky edytował ten post 22.02.2016 - 11:09
Napisano 22.02.2016 - 15:09
@up, twierdzisz, że to niemożliwe?
Twierdze, że gadka o linkach pod każdym filmikiem o duchach jest śmieszna. To tak jakby twierdzić, że ludzie na filmach to fake, bo przecież da się robić takie lalki i kompuyterowo też można ich wygenerować. A skoro jest to możliwe to znaczy, że ludzie na filmach to fake.
Napisano 22.02.2016 - 17:35
Użytkownik Wszystko edytował ten post 22.02.2016 - 17:36
Napisano 22.02.2016 - 18:23
Filmik nr.3 to fragment filmu:
https://www.youtube....h?v=qe_5qfulIZM
Także autorze filmików, nie rób taniej sensacji i najpierw sprawdź skąd pochodzą te "paranormalne" nagrania.
Napisano 22.02.2016 - 18:34
Filmik nr.3 to fragment filmu:
https://www.youtube....h?v=qe_5qfulIZM
Także autorze filmików, nie rób taniej sensacji i najpierw sprawdź skąd pochodzą te "paranormalne" nagrania.
Stawiam na to, że w filmie wykorzystano fragmenty z oryginalnych nagrań. To o niczym nie świadczy.
Napisano 22.02.2016 - 19:48
No niestety ale nawet takie filmiki z kamer przemysłowych mogą okazać się fejkiem. Niby wygląda to z takiej perspektywy wiarygodnie ale kreatywni fejkowicze nie śpią.
Ja do tego podchodzę z przymrużeniem oka ale pozycja numer 2 wgniata w fotel.
Tajemniczość, budujące napięcie no i te teksty na końcu:
"meble leżą do góry nogami...", "Cały dywan rozerwany...", które dodatkowo pobudzają wyobraźnie.
Dobry by z tego horror był.
Napisano 22.02.2016 - 22:17
Ale ja to wiem
Bardziej to traktuje jako dobry materiał na horror.
Nie wiadomo co sie tam stało. Równie dobrze mógł to być fałszywy alarm albo najzwyklejsze włamanie.
Ktoś dostał się w posiadanie tego nagrania i zrobił z tego bardzo dobry klimat. Mogło to też być wszystko podstawione w celu stworzenia takiego filmiku. Wiele innych opcji by się pewnie znalazło.
Internet, to jedyne miejsce na świecie gdzie jest najwięcej kłamstwa dlatego już od dawna przyjąłem taką zasade, że dopóki nie zobaczę ducha na żywo, to nie uwierzę w żadnego ducha, które oglądam na filmikach z jednej, prostej przyczyny - całe mnóstwo zapalonych fejkowiczów. Chyba, że specjaliści stwierdzą na 100%, że nic nie było majstrowane przy filmiku, wtedy można się zastanawiać o co chodzi.
Napisano 23.02.2016 - 20:23
Moim zdaniem niektóre mogą być fake, ale tak jak autorzy zestawienia powiedzieli, żę to ich subiektywna lista najbardziej wiarygodnych. Moim zdaniem własnie te nagrania są jednymi z lepszych.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych