Skocz do zawartości

Zdjęcie

Poszukuje Mentora

• Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

qranel.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam wszystkich.. Powiem od razu z mostu szukałem stron i forum godne tego by napisać tam o np. telekinezie, ale nie sądziłem że spotkam takie!
Zachwyciło mnie, aż cały chodzę i skakam.
Chciałbym tu złożyć moją ofertę dotycząca parapsychologi.. Szukam mentora, może być przez gg bądz w okolicach katowic, bytom, miechowice. (śląsk) Ucze się o parapsychologi dobre 2 lata, lecz nie wiem co dalej nie potrafie niemalże nic zrobić jedyne do czego mam smykałke to psi balle. Mam 17 lat i potrzebuje naprawde..
Mogę nawet płacić za nauke jestem, aż tak zrozpaczony.. wybaczcie to możliwe będzie offtopic..
Z góry dziękuje Mateusz
Email: [email protected]

RedHousePainters.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Uważaj z tą zapłatą bo może Cie ktoś zwykle oszukać.
Co do mentora, typowego mentora to nie jestem pewien czy znajdziesz go na tym forum. Niemniej jednak zycze powodzenia! ;)
Ja jestem z Katowic i gdybym był wstanie Ci pomóc to z chęcią bezpłatnie takiej pomocy bym Ci udzielił. Ale moja wiedza na temat telekinezy czy też PSI ballach jest czysto teoretyczna, zresztą nie poświęcam tej tematyce zbyt dużo zainteresowania!
Pozdrawiam i mam nadzieje, że znajdziesz uczciwa osobę, która zechce Ci pomóc! ;)

Roseb.
  • Tematów: 9
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Szkoda, że Fenixa nie ma już z nami. :D On był z Katowic, o ile pamiętam. :P

RedHousePainters.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Szkoda, że Fenixa nie ma już z nami. :D On był z Katowic, o ile pamiętam. :P

Nie, nie on był gdzies z okolic z tego co kojarze;) Do Katowic był zapraszany na jakiś test przez jednego z forumowiczow, który mieszka bodajże w Siemianowicach Sląskich. Ale tak jak piszesz, szkoda, że nie ma go tu z nami :P

Pozdrawiam! ;]

mojo.
  • Tematów: 22
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wątpie aby udało Ci się znależć odpowiednią osobę na naszym forum.

Mam 17 lat i potrzebuje naprawde..
Mogę nawet płacić za nauke jestem, aż tak zrozpaczony

Jeśli możemy wiedzieć o co chodzi... jakieś problemy? Założyłeś się z kimś że będziesz " wiginał łyżki"? że czujesz się "zrozpaczony"?

Scroll Lock.
  • Tematów: 14
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z tego co pamietam, byl zapraszany, przez niejakiego Marka Lachowicza :P
Ale mogę się mylić ;)

Bizmut.
  • Tematów: 24
  • Artykułów: 8
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Spróbuj tu:

http://www.paranorma...showtopic=14854 ,

Po tym jak ś.p. Fenixa nie ma już z nami to to chyba najlepszy wybór...

scpt.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Uważam że psiball to wymysł, ale wiem też że nie zmienię Twojego zdania, więc mogę Ci jedynie zalecić ogromną ostrożność wobec innych ludzi. Taki rzekomy psi balll może być przyczyną wykorzystania Twojej naiwności. "Mentor" użyje perswazji i będzie Ci wrzucał do głowy takie sugestie na jakie będzie miał ochotę.

A na ten kanał też uważaj, bo co to za parapsychologia co uczy ezoteryki i zdolności parapsychicznych(psi balli) ;p

PS Widzę że już nawet kp ziom zgłosił temat do złotej maliny ;p

Użytkownik scpt edytował ten post 07.02.2008 - 23:00

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Zacznę od tego - to nie jest temat o Fenixie i proszę tutaj nie zaczynać kolejnej prześmiewczej dyskusji. Dość już tego się po tym forum naczytałam i od dzisiaj jak ktoś w dziale Parapsychologia z powrotem w tym tonie do tematu Fenixa powróci będzie miał ze mną do czynienia.

Natomiast autorowi tematu polecam najpierw poznanie siebie, a potem dopiero myśleć o cudach parapsychologii. Twoje własne wnętrze skrywa tajemnice, których nikt poza Tobą nie jest w stanie odczytać. Te tajemnice pozwolą Ci na kształcenie tych zdolności, które są gdzieś w Tobie głęboko skryte.

Retired.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Najlepiej uczyć się samemu. Każdy ma inną drogę do osiągnięcia sukcesu w danej dziedzinie, a zdawanie się na mentorów to droga tych leniwych. :)
Poczytaj trochę o tym, tutaj i na innych stronach.
Psi-ball to jest najłatwiejszy, więc nic dziwnego że ci się najłatwiej właśnie z nim pracuje.
Jedyne co ci poradzi każdy "mentor" to trening i wizualizacja, a także trening wizualizacji. I tyle.
Pozdrawiam.

Użytkownik Serlith edytował ten post 08.02.2008 - 09:30

qranel.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z tego co widze (mogę się mylić) z góry skazujecie mnie na przegraną..
Szukam mentora nie z powodu, iż jestem leniwy, że sam sobie nie radze, czy po prostu założyłem się z kolegą, że wygne łyżkę. Nie tak nie myślę...
Po prostu szukam do naprowadzenie i mam problemy ze zrozumieniem niektórych sposobów..
A Psi Ball to tylko przykład co mi wychodzi..
Słyszałem równierz że w katowicach jest bar mleczny w którym siedzą tylko ludzie zajmujący się PSI może ktoś podać gdzie to jest dokładnie?

scpt.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

<a href="http://www.maxior.pl/film/75265/Wyginanie_Lyzki" target="_blank">http://www.maxior.pl/film/75265/Wyginanie_Lyzki</a>

Moja rada, trenuj sam. Zacznij od treningu autogennego i przechodź powoli do coraz bardziej zaawansowanych technik.Sam zobaczysz co sie da zrobić, a czego nie. Poznasz jak łatwo nabrać ludzi i manipulować nimi.Wyginanie łyżeczki energią moim zdaniem nie jest możliwe , bo niby co to miała by być za energia? Proszę o konkretne przykłady. Parapsychologia to nie wierzenie w parapsychologiczne zdolności.

Wyginając łyżeczki profesjonalnie, stosuje się substancje rozkładające metal, tzw. halogenki, od dawna znane iluzjonistom.

Użytkownik scpt edytował ten post 08.02.2008 - 14:12

Robaczek.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ja tylko uzdrawianie, lekko z intuicja i tyle...
Pewnie to nikogo nie zainteresuje, wiec gg nie podaje ;)

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Poznasz jak łatwo nabrać ludzi i manipulować nimi.

Nie polecam, należy pamiętać, że to co czynisz wraca do Ciebie. Jeśli ktoś uważa, że jest inaczej, to proponuje się nad swoimi dotychczasowymi doświadczeniami i przeżyciami zastanowić.
Ważne w tym wszystkim co czynisz, są intencje, czasem te egoistycznie nakierowane pomagają szybciej osiągnąć cel, jednak wcześniej czy później może się to na nas odbić.
Czyste intencje nakierowane bezwarunkową miłością ciężej jest osiągnąć, jednak przynoszą mimo wszystko niewymierne korzyści.
Jak to się nie mówi " Dobro zwycięży". ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych