Napisano 05.12.2008 - 10:59
Napisano 05.12.2008 - 11:23
Napisano 05.12.2008 - 11:30
jaką mamy pewność że wszystkie te doniesienia o kontaktach to nie oszustwa ?
pytam chętny wiedzy - nie ironicznie
Napisano 05.12.2008 - 11:39
Napisano 05.12.2008 - 11:44
......
5)czy słyszął Pan o Hajnalu Bobiku (?jakoś tak?)
Napisano 05.12.2008 - 12:08
Napisano 05.12.2008 - 12:21
ok pofatyguje się na googla ; ] - ale wciaz szukam jednej przekonujacej wypowiedzi ze "Twoja" historia nie jest kolejną "wybujałą" wyobraźnią (kolejny raz powtórze że nie piszę tego aby Cie obrażać)
pozdrawiam
Napisano 05.12.2008 - 12:36
"Moja" ona nie jest. Jedynie miałem zaszczyt poznać Andrzeja Domałę. A problem wielu badaczy, w tym sceptyków, jak Pan polega na następującej rzeczy - w jaki sposób chciałby Pan, abym jednym zdaniem, jednym argumentem zmienił o 180 stopni Pana negatywne przekonanie o uprowadzeniach??? To jest NIEWYKONALNE.
Tak samo, jak gdyby sceptyk, który nigdy nie widział samochodu powiedział Panu "nie wierzę w istnienie samochodów" - daj mi jeden argument na ich istnienie.
W sprawie uprowadzeń, najpierw trzeba przejść poprzednią barierę świadomościową - istnienie innych cywilizacji, bardziej zaawansowanych technologicznie. Dopiero zaś potem rozkminiać uprowadzenia. Pan natomiast chce tylnymi drzwiami udowodnić istnienie innych drzwi. Musi Pan na odwrót. Co prawda, DA się Pana przekonać - ale będzie to trwało nieporównanie dłużej i jest trudniejsze.
Pozdrawiam.
Napisano 05.12.2008 - 12:53
Hajnala Bobika - czy moge przypuszczac ze on powiedzial by to samo o Panu.
Napisano 05.12.2008 - 13:01
Napisano 05.12.2008 - 13:15
Kolego Dominiku - sztuczki Criss Angela wielokrotnie były tłumaczone - najczęściej są nagrywane z udziałem wyselekcjonowanej widowni. Nie widze w nich niczego niezwyklego. Podobnie zreszta w przypadku Copperfielda. Nie widze takze niczego dziwnego w ich wygladzie.
A co jesli Pan Pająk jest Ufonautą i cała ta historia to jego sprytna zagrywka?
Co jeśli Pan Domagała nie był Ufonautą a historię zmyślił żeby wprowadzać ludzi w błąd?
W końcu ... skąd pewność że Pan nie jest Ufonautą ? : ) Przecież żaden Ufonauta nie przyzna się do tego że nim jest, prawda Panie Dominiku ?
Napisano 05.12.2008 - 13:26
Tak, to prawda - ale nie wszystkie. Jeśli pokaże mi Pan na żywo człowieka, który zrobi to samo co Chriss Angel - tj. wzniesie się przy mnie w powietrze w miejscu, które wyznaczę - odszczekam wszystko, co napisałem. Ale jestem pewien, że Pan takiego nie znajdzie. Zakładanie nogi na nogę to przymus techniczny, którego jak na razie ani David, ani Chriss nie mogli się pozbyć.
To już przynajmniej wiemy, że żna Pan prof. Pająka - o którym w tych postach nie wspominałem. A więc tu tkwi problem. Problem, że to Pająk, a nie Amerykanin, Anglik albo Niemiec nie wymyślił tak mocno reformujących i prawdziwych teorii, tylko swój, Polak. Bo gdyby jakiś Hans no...to by się zastanawiała cała polska "śmietanka" badaczy. A tak, e tam, co mi tam jakiś Zdzichu z Wszewilek będzie... - mentalność Polaka - swojego skopać, a innemu pomniki... (nie sugeruję, że Pan tak sądzi, mówię ogólnie o mentalności).
Co do zagrywki: nie może ona być zagrywką z prostego powodu - że Mafia, Dyktatorzy, Źli ludzie - zawsze starają się UKRYć swoje niecne cele - a nie ujawnić. A UFOnauci okupują Ziemię - niemieliby powodu aby w tak perfekcyjny sposób opisywać własne zachowanie i istnienie. Wręcz przeciwnie, im zależy na tajności.
Domała, nie domagała - literówka. Domała był zmanipulowany przez ufonautów, otrzymywał kłamstwa mieszane z prawdą - zresztą w wywiadzie jak Pan usłyszy, ciągle się z Nim nie zgadzam
. Domała uparcie twierdzi, że Oni są dobrzy - aja, że ufonauci są źli. I zostaliśmy przy swoim. Ale każdy niech ocenia po swojemu
Jak widać Hejal "jedna dziurka" Bobik nie ma takich skrupułów. Skąd pewność, że nie jestem?
Przecież UFOnauci nie istnieją...więc jak mogę nim być, prawda?
TEMAT UZNAJę ZA ZAMKNIęTY
Napisano 06.12.2008 - 21:45
Napisano 07.12.2008 - 10:58
Napisano 08.12.2008 - 12:22
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych