Napisano
23.12.2008 - 00:28
Witam.Przepraszam iz to moj pierwszy post,jednak nigdy niebralem pod uwage tego by sie tu zarejestrowac.Odrazu zapewniam iz niejest to bezsensowna prowokacja.Mam 17 lat.Miesiac temu,bardzo sie chcialem zajmowac sprawami nadprzyrodzonymi.Zaczalem wedle slow kolegi,kilkanascie lat starszego,praktykowac uaktywnianie czakr.Kilka razy otwieralem czakre 3 oka.Pozniej zaprzestalem.Jednak zaczyna sie cos zemna dziac nietak.Zaczynam widziec aury praktycznie wszystkiego,i to przeszkadza w zyciu codziennym.Bo az razi w oczy,gdzie sie nie spojrze,tam widze jakis kolorek.I najdziwniejsze jest to,iz niechce tego widziec a to sie pojawia.Druga rzecza jest,iz gdy proboje poruszyc przedmiotem,czuje jakby zwiazek mojej reki z nim.Nieumiem tego racjonalnie wyjasnic.Mam takie cos,iz gdy to robie,czuje jakby takie male odpychanie od przedmiotu,a czasami przyciaganie.Prosze sobie przystawic reke do grajacego telewizora,i ja to samo czuje gdy proboje przystawic reke do jakiegos przedmiotu,ktroym mam ochote poruszyc,telekinetycznie.Nastepna rzecza jest to iz mam uderzenia ciepla gdy to robie,zaczynam powoli oddychac,czasami nienabierma powietrza przez 6-10 sekund,poniewaz nieczuje takiej potrzeby.A w oczach ,widze jakby miliardy malutkich kawaleczkow,jakby taka siatkowka,tylko ze to mryga,i rowniez to drazni.Co sie zemna dzieje,z natury jestem spokojny,bardzo szybko przyjmuje wiedze.Niewiem czy mam to cos co chcialbym miec,czy to tylko jakies wybryki mojego umyslu.Aha,dodam tylko ze te wiatraczki,sraczki poruszaja sie gdy chce,nawet zakrytje pudelkiem,gdzie niema szansy dostac sie chociaz podmuszek wiatru.Innymi niemoge poruszyc,ale odczuwam w/w uczucia.Prosze o odpowiedz,bo jestem laikiem w tych sprawach.Wszystko co co wyzej napisalem jest prawda,wiec prosze bez glupich komentarzy,ze sobie to uzbduralem albo robie zarciki.Niemialbym w tym zadnego sensu.A naprawde chcialbym wiedziec,jak zrobic by byc w tym lepszy,lub co sie w 100% dzieje.Pozdrawiam serdecznie
Edit:
Aha,i jak zblizam do siebie rece,to czuje odpychanie,cieplo,i jakby cos co miedzy nimi krazy,dziwne odczucie.Zapewne nie zrozumiecie oco mi chodzi,tak jakby jakas energia,czy cos takiego.