[Plik graficzny, który był w tym miejscu został usunięty na prośbę Ivelliosa - powód -> zjadanie transferu z jego serwisu] - by =[dj_cinex]=
Ona jest czarującą blondwłosą amerykańską panią psycholog, u której zmiana zawodu nastąpiła w wyniku dramatycznego wydarzenia z 1996 związanego z kradzieżą samochodu. Doreen Virtue (48 lat) wierzy, że gdy pewnego lipcowego dnia na parkingu w kalifornijskim Anaheim (USA) dwaj napastnicy wycelowali w jej stronę pistolety, jej życie zostało ocalone tylko dlatego, że "słuchała aniołów". Było to tak głębokie wydarzenie, że ta matka dwojga dzieci natychmiast zmieniła pracę i przeszła do szanowanej kliniki psychiatrycznej, rozpoczynając nowe życie jako autorka i wykładowczyni.
Ten życiowy ruch przyniósł jej niewiarygodny sukces. W ciągu dziesięciu lat Doreen wydała 23 książki, osiem talii kart i dwanaście płyt CD, które sprzedały się w ilości siedmiu milionów sztuk na całym świecie. Jej głównym wydawcą jest firma Hay House, które rozprowadza książki w Nowej Zelandii we współpracy z Penguin Books.
W Australii podczas prywatnych spotkań ponad 4000 osób wzięło udział w jej warsztatach "Anielskiej Intuicji", podczas których mogli oni poznać moc aniołów. Doreen występowała również w programie Opry Winfrey, w "Good Morning America" oraz w CNN, wyjaśniając, jak anioły mogą pomóc w każdym aspekcie naszego życia, również finansowym.
A tak Doreen wspomina wydarzenie z samochodem: "Gdy tego lipcowego dnia postawiłam mój samochód na parkingu, zaczepiło mnie dwoje ludzi z pistoletami. Kiedy stałam przestraszona, nagle usłyszałam wewnętrzny głos nakazujący mi krzyknąć z całych sił. Nie widziałam go, jednak natychmiast zorientowałam się, że był to anioł. W ułamku sekundy zawahałam się. Powszechna zasada mówi, aby nie krzyczeć, gdy ktoś kieruje w twoją stronę pistolet, w dodatku wydawało się, że nikt nie mógł mnie usłyszeć, bo ten obszar wydawał się być opuszczony. Posłuchałam jednak głosu i krzyknęłam. Hałas przyciągnął uwagę kobiety, której nie widziałam, siedziała ona w swoim samochodzie po drugiej stronie parkingu. Zatrąbiła, a ludzie znajdujący w pobliskim kościele wybiegli i spłoszyli dwoje bandytów. Wtedy uklękłam na parkingu i dziękowałam Bogu za uratowanie mi życia".
Scoop Independent News, 5 wrzesień 2006
Tłumaczenie: Ivellios
http://www.paranorma...ykul.php?id=614
A tutaj link do stronki naszej pani psycholog...
http://www.angeltherapy.com/