Pierwsze zdjęcie to wg mnie fake (zbudowany przez człowieka model lub zabawa z jakimś programem komputerowym.
Drugie fo również fake, wg mnie zdjęcie modelu robionego dla zabawy (takie przypadki były dość częste a filmy z "sekcji" zrobione przy uzyciu specjalnie skonstruowanych manekinów i przy użyciu flaków zwierzęcych niekiedy naprawdę były dziełami sztuki

)
Trójeczka - jak wyżej,
4 - ciekawe, lecz również przeczucie mówi mi że to fake
5 - pierwszy przykład naciągania rzeczywistości i jawnego kłamstwa autora filmu, to bowiem zdjęcia dziecka z rzadką wadą genetyczną
6 - stawiam znowu na fake i znowu na model zbudowany przez człowieka
7 - kosmita spacerujący po parku, pewnie chciał się przewietrzyć

Wg mnie obróbka graficzna, na dodatek foto ładnie rozmazane, żeby nie było niczego widać
8 - Caponi itd. Pierwsze zdjęcie, dzięki któremu spojrzałem krytycznie na kosmitów. W jednej gazecie autor artykuły wyraxnie zarzekał się, że to zdjęcie mumii kosmity z Andów, a w drugiej gazecie dokładnie to samo zdjęcie było przedstawiane właśnie jako foto z Włoch. Wg mnie kolejny fake (model). A jedno z tych zdjęć to mi nawet małpę przypomina (1:55)
Czaszki z PEru - kolejne kłamstwo (wydaje mi się, że świadome), bowiem takie czaszki to wynik świadomego znieształcania głowy niemowlaka przez rodziców, aby nadać mu bardziej "szlachetny" kształt. Zwyczajnie przywiązywano deseczki tak, aby niezrośnięte jeszcze kości czaszki odpowiednio się zdeformowały.
Zielone zdjęcie - bardzo podejrzane wg mnie
Coś między drzewami - fake i to oczywisty
słoiczek - jedna z ulubionych pamiątek bijąca w Stanach rekordy popularności (swego czasu, nie wiem czy i teraz)
Ostatni alien - zabawne foto, wg mnie zupełnie nie powinno być brane pod uwagę
Ogólnie autor nagrania zbłaźnił się podając dwa przypadki zupełnie nie majace nic wspólnego z UFO, jako "super zdjęcia kosmitów, uwierzcie w nich". To podważa i to znacznie jego wiarygodność.