Ludzie nie wierzcie w takie rzeczy, kiedy ktoś charakteryzuje rasy kosmitów.
Jak można ich opisywać, nic o nich nie wiedząc?
Nawet jeśli istnieją, to tak łatwo nie dadzą się poznać.
Gdybym była obcym to nie ufałabym Wam.
Wolałabym was obserwować , badać, poddawać eksperymentom we śnie , byście uważali, że to tylko sen.
Całkowicie odpadają różnego rodzaju uprowadzenia , bo to jest niedorzeczne. Zwierzyna nie może poznać prawdy.
Ludzie od razu węszą i to mogłoby zakłócić ekosystem Ziemi. Lepiej żeby żyli w niewiedzy. Nie wchodzi się do jaskini lwa tak by cię zauważył i zabił.
Więc te wszystkie historie o obcych są nieprawdą.
Piktogramy, ufoludk, latające dyskii itp. Co jeszcze? To wymysł ludzi.
Mówicie " Obcy są w śród nas", ale nawet gdybym nim była i udawała człowieka, nie ujawniłabym się, próbowałabym udawać, że nic nie wiem, że jestem taka jak wy w ramach poznania waszych stosunków społecznych, relacji, potrzeb itp.
I nie myślcie, żebym sobie latała po niebie, żeby mnie zestrzelono, schwytano albo zabito, pobrano DNA i nie daj Boże rozprowadzono moje geny za pomocą in vitro.
Ludzie to agresywne bestie , które za moment zniszczą własną planetę. A więc jeszcze raz mówię, wybijcie sobie z głowy wszystko co wiecie o obcych cywilizacjach, bo nic o nich nie wiecie. Do puki w ludziach będzie istnieć zazdrość, nienawiść , agresja, chęć unicestwiania innych itp. niczego się nie dowiecie. Pozdrawiam
Użytkownik Shadow Of Angel edytował ten post 13.04.2016 - 17:59