dzisiaj z kolezankami zrobilysmy sobie 'backmasingowe popoludnie' ;D
nagrywalysmy nasze wypowiedzi i odwracalysmy, nie powiem, wyszlo kilka bardzo ciekawych zwrotow (nestety nie pamietam z jakich slow wyszly te odwrocone) :
"urwe mu glowe" (tu bylo cos o Rubiku ;D) , "wyszla z tymi dzi*kami", "ch*j z nim", "one sie myla" (po tym jak kolezanki powiedzialy, ze sa brzydkie, ja mowilam costam , ze nie i wyszlo to;D), "raus!" (niem. precz! bardzo czesto sie powtarzalo...), "zołzy!" , "nie widze was" , "modlmy sie, no!" (wypowiedziane przez ateistke;D), "jego grób" , "on jest z XXX" (XXX - moje miasto), "romek, roman", "maryla", "schowaj do piornika, schowaj do piornika, olowek!" , "mama, beda nadwyzki" , "moja mama, moja mama", "utop!" , "to już blisko" (co ciekawe, z nagran wczesniejszych, angielskich, wyszlo - "june, it's near my lord..."), "pocałowaliśmy sie", "smutek" , "ból" , "szał", "szłooo" , "zło", "je*any piździoch" (O_O...), "jeszcze raz" , "rzygam nim" , "siedzi (...) w głowie" , "gówniara" , "oni myślą, że oni tam są" , "elo ku*wano" (
), "się umawiali" , "o ku*wa, on mi rzyga, a wy nie graliście" , "Bóg" , "je*bie mnie!" (to podczas spiewania candymana ;D), "nic nie mówie" , "orgazm" , "półgłosem".
I wiele innych, których pewnie nie byłyśmy w stanie dopatrzeć ;D
no, ciekawie było ;D