Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trzecia Wojna Światowa Według Przepowiedni.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
114 odpowiedzi w tym temacie

bolek.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Prawda boli :(

Dlatego nie jestem tu lubiany także przez moderatorów. :( :D :))
  • 0

Alkazam.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Doskonale cie rozumiem bolek :)
  • 0

czarna01.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Po wielkiej biedzie, jaka spotka ludzkość, nadejdzie jeszcze większa, Kiedy wielki cykl stuleci odnowi się, Spadną krew, mleko, głód, wojna i choroby, Na niebie widziany będzie ogień ciągnący za sobą iskrzący się ogon"

19lipca2008r. widziany byl slup czerwonego ognia na niebie

wg mojej praprababci oznacza to wojne...
z tego co wiem ona sama widziala takie ,,slupy" dwa razy w zyciu:
przed I i II wojną swiatową...

Wyjaśni to ktos?
  • 0

holi.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na niebie widziany będzie ogień ciągnący za sobą iskrzący się ogon.

To zdanie, to świetna okazja do dowolnej interpretacji.
Przybliż temat, tego słupa ognia.
  • 0

mieszku.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ani Rosja ani USA nie zaatakuje siebie, ze względów paliwowych
Jednak Sowieci szykują się na coś poważnego, składując około MILIONA czołgów T-34
Są one praktycznie w 99% obsługi mechanicznej, zero elektroniki
Rosja czeka na impuls elektromagnetyczny, który zniszczy większość elektroniki na świecie, wtedy oni uderzą i to z poważnym skutkiem.

My jesteśmy pod opieką Francji, nie mamy się czego bać.
Jeżeli Chiny uderzą, będą miały przerąbane u połowy Świata, więc chyba im się nie opłaca
Jednak jeżeli pociski od nich lecą około 9 min, do Waszyngtonu to równie dobrze żadne systemy anty-rakietowe nie zdążą zestrzelić kilkuset pocisków nuklearnych.
Jeżeli jednak im się uda ( raczej niemożliwe), pociski te wybuchną nad jakąś ziemią, oceanem tworząc równie niszczycielską siłę.

Pozdrawiam
  • 0

apo5.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mhm. Już nie mogę się doczekać aż Rosja zacznie podbijać świat swoimi mechanicznymi czołgami bez elektroniki. A kiedy ten impuls elektromagnetyczny będzie? W 2012? 8) W sigu to powinieneś mieć zamiast atheist to antychryst. Wszakże krzyż jest znakiem Chrystusa i jego śmierci na krzyżu, a u Ciebie jest on przekreślony. Am i right? 8)
  • 0

mieszku.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czołgi Rosji zasłyszane wczoraj,
czemu pochopnie antychryst?
nie mam zamiaru zwalczać boga, tylko jestem przeciwny wpajaniu ludziom od młodości idiotyzmów..
  • 0

temies.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wszakże krzyż jest znakiem Chrystusa i jego śmierci na krzyżu

Dlatego, że ktoś tak ustalił? Mi niepotrzebne symbole , prawdziwy i jedyny potrzebny mi znak noszę w sercu. Ale jeśli komuś potrzebne są te symbole to w porządku.
A jeśli chodzi o wojnę to według mnie jest prawdopodobne, że niedługo wybuchnie, ale wszystko się może zdarzyć. Zresztą raczej wojna trwa cały czas, zaczynają się ścierać dwa światy i może to pochłonąć wiele więcej ofiar niż dotychczas...
  • 0

Serenity.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ani Rosja ani USA nie zaatakuje siebie, ze względów paliwowych
Jednak Sowieci szykują się na coś poważnego, składując około MILIONA czołgów T-34
Są one praktycznie w 99% obsługi mechanicznej, zero elektroniki
Rosja czeka na impuls elektromagnetyczny, który zniszczy większość elektroniki na świecie, wtedy oni uderzą i to z poważnym skutkiem.

czołgi obsługi mechanicznej??? hahaha to jak oni je odpalają na popych :D ? chyba jakas elektronika musi byc. po 2 jakby taki impuls zadziałał to by chyba informacje o kierunkach uderzen tych miliona czołgów gołębiami rzesyłali (brak łącznosci)

Nawet jakby mieli te milion czogłow (co wątpie aby tyle mieli) to zawsze my mozemy miec Bazuki (panzerfaust) :)

Jeżeli Chiny uderzą, będą miały przerąbane u połowy Świata, więc chyba im się nie opłaca
Jednak jeżeli pociski od nich lecą około 9 min, do Waszyngtonu to równie dobrze żadne systemy anty-rakietowe nie zdążą zestrzelić kilkuset pocisków nuklearnych.
Jeżeli jednak im się uda ( raczej niemożliwe), pociski te wybuchną nad jakąś ziemią, oceanem tworząc równie niszczycielską siłę.

Pozdrawiam

Pod opieką Francji? A co ta borykająca sie z problemami etnicznymi "potęga" moze zrobic???
co do Chin to nie badz taki pewnien. Tak samo by siedzieli cicho jak w sprawie z Tybetem
Co do 9 minut lotu pocisku to wątpie aby tego nie zauwazyli. Zreszto ta potęga atomowa posiada "tylko 20" rakiet balistycznych dalekiego zasiegu zdolnych dosięgnąc USA. I nie zaliby rady zniszczyc całego kraju a USA które rakiet posiada jedynie "800" by zrównało ich z ziemią.

A jesli im sie uda zestrzelic taki pocisk (co raczej im sie uda) nie nastąpi wybuch bedący skutkiem zestrzelenia
  • 0

maribot.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

[quote]My jesteśmy pod opieką Francji, nie mamy się czego bać.
Jeżeli jednak im się uda ( raczej niemożliwe), pociski te wybuchną nad jakąś ziemią, oceanem tworząc równie niszczycielską siłę.[/quote[
Jest to dużo więcej niż 9 minut. Amerykanom wystarczy 60 antyrakiet by ewentualnie zniwelować atak rakietowy chińczyków.
Pociski te są niszczone poza atmosferą, także spalą się spadając na ziemię.
Tylko USA i Rosja są w stanie przetrwać pierwszy atak nuklearny i odpowiedzieć na niego.
  • 0

Wesoły Rogal.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

III wojna światowa będzie wojną na bomby atomowe żaden z krajów jej nie przetrwa. Ziemia na powierzchni będzie tak skażona że przez 1000 lat żaden żywy organizm nie będzie w stanie przeżyć więcej niż miesiąca.
  • 0

Harvey.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na razie jako takiego realnego zagrożenia nie ma. Niby Iran się wygraża, ale nie sądzę by wynikło z tego coś w przeciągu najbliższych kilku lat.
Sytuacja jest napięta, ale tak naprawdę musi stać się coś, by takie Chiny czy Iran wojnę rozpoczęły. Trzeba być jednak przygotowanym, bo dwie wojny niczego ludzi nie nauczyły i kolejna jest tylko kwestią czasu. Tarcza antyrakietowa i współpraca z USA na pewno by nam pomogły, zwłaszcza, że Rosja tylko czeka na okazję...
  • 0

Fredzik.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Po wielkiej biedzie, jaka spotka ludzkość, nadejdzie jeszcze większa, Kiedy wielki cykl stuleci odnowi się, Spadną krew, mleko, głód, wojna i choroby, Na niebie widziany będzie ogień ciągnący za sobą iskrzący się ogon"

19lipca2008r. widziany byl slup czerwonego ognia na niebie

wg mojej praprababci oznacza to wojne...
z tego co wiem ona sama widziala takie ,,slupy" dwa razy w zyciu:
przed I i II wojną swiatową...

Wyjaśni to ktos?

Ja tylko na boku powiem, że moja babcia również opowiadała mi o czymś takim. Kiedyś wspomniała, że krótko przed rozpoczęciem II wojny światowej cała wieś widziała "jakby niebo na zachodzie płonęło", coś takiego - nie pamiętam dokładnie. Niedługo wróci do domu, tak więc coś więcej wypytam.

Co więcej wiesz o tym widzianym niedawno słupie? Gdzie, kiedy, jak, kto, etc.?
  • 0

gomp.
  • Tematów: 24
  • Artykułów: 16
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Czołgi bez elektroniki to nie oznacza że na popych o0 Przewody paliwowe i działo czołgu nie potrzebuje elektroniki do działania.. Obejżyjcie sobie 4 pancernych :P Jakoś nie widziałem tam masy migających światełek w czołgu ;d
Elektronika i mechanika to co innego tak laickim okiem patrząc.
Ciekawe rzecz z tym słupem zapytałbym sowjej babci ale już rok niestety nie żyje a miałaby teraz 90 lat to byłoby o co pytać :P Małe pytanko: Na ile przed wojną wasze babcie, prababcie itp. widziały te smugi?
  • 0

eLiPe.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No nie wiem... Jakoś Chiny nie są zbyt przerażające, bardziej bał bym sie Rosji, lub zjednoczenia państw Bliskiego Wschodu.

Już podczas drugiej wojny pokazali jak można na nich liczyć... -_-'

Rosja czeka na impuls elektromagnetyczny, który zniszczy większość elektroniki na świecie

A ten impuls to skąd sie weźmię? Tak sam z siebie? xD xD xD rotfl ;p

Ja już prędzej uwierze w przebiegunowanie i Nibiru niż w Trzecią Wojne Światową, na tak wielką skale aby miała zniszczyć ludzkość, są takie organizacje jak ONZ, w Europie nie widze możliwości aby wybuchła wojna miedzy państawi. A najwiekszym absurdem jest to że Niemcy mieliby zaatakować Polaków! Teraz jesteśmy sojusznikami z Niemcami, a jeśli nawet to Niemcy nie mają tak potężnej armii ponieważ nie mogą! Nie mają bronii nuklearnej. Jak dla mnie jedynym zagrożeniem są takie państwa jak Iran, Pakistan, i ogromnym zagrożeniem dla światowego pokoju jest Izrael, który wciąż macha mieczem...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych