Skocz do zawartości

Zabawa Telepatyczna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
745 odpowiedzi w tym temacie

#151 Gość_osiris

Gość_osiris.
  • Tematów: 0

Napisano

To do Macha wyślę zaraz fotkę.

UP DATE:

Właśnie wysłałem obrazek do +Macha.

Zgadujcie!
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

• Tematów: 53
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ukazała się przed mymi oczami wielka gruszka, która zmienia się w jabłko :P (raz widzę jedno, raz drugie) - nic poza tym.
  • 0

Ana Mert.
  • Tematów: 19
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Heh, a ja znowu widzę motyla (to już któryś z kolei przekaz w którym pierwsza myślą było "motyl"). W końcu musi być. ^^

Po głębszym przyjrzeniu się napływającym obrazom zobaczyłam jakiś prostokąt. wygląda jak rama jakiegoś obrazu. Może to być tablica szkolna, obraz lub lustro. W każdym razie coś z prostokątną ramą. Dodatkowe skojarzenia: zegar, czas, wskazówki.
  • 0

AriGroundZero.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ciało kobiety, brzuch
  • 0

Demigod.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Znowuż widzę barwy podchodzące w czerwień z domieszką czerni, ale także jakiś myśliwiec lub samolot-coś związanego z niebem.
  • 0

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Galaktyka (droga mleczna? :hmm: ), dla odmiany spróbowałem przez medytacje zobaczymy czy wyjdzie :) a jak nie to, to ktoś kto wzbudza podziw, uznanie, jakaś osoba.
  • 0

#157 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

ciało kobiety, brzuch

Z tego wszystkiego zastanawia mnie ten konkretny wpis (powyżej)
Jeżeli przyjmiemy, że kolega nie czytał poprzednich przekazów, to mamy regresywny odczyt jednego z poprzednich, gdzie była kobieta w ciąży. Jeżeli.... !

I to jest jedyna ciekawostka z tego przekazu bo treścią jego był, ale zresztą popatrzcie sami:
http://sklep.all4m.c.../v177tv160t.jpg

Ana , tak na siłę, to można uznać, że to czarny motyl z jednym skrzydłem. :D

PS

Teraz proszę Tacitę, lub +Macha o podanie obrazka, ja tym razem zgaduję. :cafe:
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

• Tematów: 53
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Macha, może wyszukasz proszę jakiś obraz? :roll: Ja miałam dłuższą przerwę, a pobawiłabym się jeszcze :P
  • 0

Bacchante.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Widziałam, że ktoś tu miał bardzo dobry pomysł wybierania zdjęć, które w przekazującym wywołują silne emocje. Myślę, że taki mały upgrade powinien tutaj coś wnieść. Przy okazji - włączam się do zabawy =)

Jeszcze inny pomysł, który podejrzałam kiedyś na innym forum - zamiast zdjęć, wykorzystywać do zabawy obiekty. W tamtej zabawie na forum widniało zdjęcie puszki, w której umieszczony był obiekt (który też w przekazującym wywoływał emocje). Duża celność w odpowiedziach - bardzo fajnie wychodziło z rysunkami z painta umieszczanymi przez uczestników. =)

Jeśli chcecie - mogę ustawić takie pudełko w domu i umieszczać w nim przedmioty - moderatorom wysyłać zdjęcia przedmiotów.
  • 0

#160 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

wybierania zdjęć, które w przekazującym wywołują silne emocje

I to jest - moim zdaniem - clou programu.
Mdłe zdjęcie, choćby było nie wiem jakie piękne, nie ma tej "mocy"
Ja dlatego staram się wybierać takie zdjęcia, które pobudzają zmysły (przynajmniej moje) i to w pewnym zakresie się sprawdza.
  • 0

AriGroundZero.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie czytalem nic co bylo wczesniej, aby pierwsza strone tematu i zrobilem jak prosiliscie, podalem pierwsza mysl :) wlaczam sie do zabawy :)
  • 0

#162 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

nie czytalem nic

Jeśli tak rzeczywiście było, to gratuluję, bo tak dokładnego opisu, to jeszcze nie mieliśmy.
Czy to był czysty przypadek, czy też dar, okaże się po czasie.
  • 0

AriGroundZero.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

to bylo tak ze dosyc dlugo omijalem ten watek, ale w koncu postanowilem tu zajrzec, no i tak czytajac pierwsze co mi naszlo na mysl to taki zielony wawóz :D ale polecialem strone dalej no i nie zgadlem, i wtedy poszedlem na ostatnia i wpisalem pierwsza mysl jaka mi przyszla do glowy, i bardzo dobrze ja pamietam, byl to nagi brzuch kobiety na bezowym tle ale nie w ciazy
  • 0

#164 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

nagi brzuch

Konkretnie, był to akt nagiej kobiety w ciąży.
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jest kolejny obraz skupcie się szczególnie na uczuciach :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych