Skocz do zawartości

Zabawa Telepatyczna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
745 odpowiedzi w tym temacie

Tacita.

Ukryty wymiar

• Tematów: 53
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie wnikajmy w detale ;) Przecież można zobaczyć obraz dzięki zdalnemu postrzeganiu, albo dzięki medytacji. Nie jest tak źle :)
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

To jest jak opera mydlana.
Nie wiem jak ludzie mogą sobie coś odczytywać na odległość - jeszcze z takim skutkiem i wmawiać sobie bezczelnie, że to telepatyczny odbiór informacji. ;]
  • 0

Spyryt.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Glównie to polega na wymianie skojarzeń. Ktoś rzucil skuocie się na uczuciach i zaraz wszyscy skupiają się na tym co kojarzy im się z radością.
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie wiem jak ludzie mogą sobie coś odczytywać na odległość - jeszcze z takim skutkiem i wmawiać sobie bezczelnie, że to telepatyczny odbiór informacji. ;]

Można odczytać wiele rzeczy na odległość, tylko trzeba umieć :P

Pisałam gdzieś wcześniej, że nie nazwałabym tego telepatią, ale temat pozostał taki, jaki jest ;) Moim zdaniem powinien brzmieć: trenowanie zdalnego postrzegania.
A skutki? No cóż.. praktyka czyni mistrza :P

Jeszcze o telepatii: jest to odbiór informacji za pomocą myśli, ale raczej na bieżąco. Tutaj się tak nie da. Dlatego ja sobie ćwiczę zdalne postrzeganie, tyle że pod inną nazwą ;)
  • 0

michalp.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Myśle, ze to chwyt wymyślony przez ludzi dla ludzi.
Zresztą jaki w tym cel, kiedy za wszystkie wasze BABOLE obierasz sobie jako udogodnienie zmianę nazwy - to nic wam nie da.

Chyba czas aby się w końcu wykazać, i coś udowodnić, prawda ? ;)
  • 0

#186 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Na szczęście to tylko zabawa :P

Kolega raczył tego nie zauważyć. :mrgreen:

Inna sprawa, że moje dywagacje są na krawędzi żartu, i ten niuans też przez kontestatora został niezauważony - niestety. :P
  • 0

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Temat nazywa się "zabawa telepatyczna", a nie eksperyment telepatyczny także trochę dystansu, pyzatym przeczytaj sobie wszystkie posty to zobaczysz że niemal zawsze ktoś trafiał bez większego naciągania, także nie jest źle :) .
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Chyba czas aby się w końcu wykazać, i coś udowodnić, prawda ? ;)

Przecież zapraszałam na czat :o Jakoś nie było chętnych.. A tak byłyby emocje na żywo :P
  • 0

michalp.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Przelewacie z próżnego w puste, bawicie się w coś co nie istnieje, czysta fikcja spłodzona w internecie.
Dla mnie nie ma to sensu - większość jest naciągana do granic możliwości Ladd18.

//Nie mam czasu siedzieć na czacie i brać udział w tej szopce. Tacita
Pozdrawiam.
  • 0

#190 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Myślę, że dywagacje Michała możemy potraktować jako kałuże, które trzeba przeskoczyć, żeby kontynuować naszą zabawę.
+Macha ujawnij obrazek, bo ja wiem, co jest jego treścią, ale nie chcę bez Ciebie go publikować!
Ale będzie ubaw, jak porównacie swoje wpisy z treścią przekazu.
Samo to jest warte tej zabawy.
PS
Jest to już druga próba storpedowania tego wątku i przypomina mi postępowanie króla Kserksesa który kazał biczować wzburzone fale za to, że ośmieliły się pokrzyżować mu wojenne plany.
Nie wiem tylko co chce udowodnić Michał, kogo zbiczować i za co?
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Przelewacie z próżnego w puste, bawicie się w coś co nie istnieje, czysta fikcja spłodzona w internecie.

W jakim internecie? Ćwiczyłam na żywo, m. in. z siostrą :P Za pomocą internetu również, ale na żywo, na czacie. Pisałam gdzieś kiedyś o wynikach 6/7 :] Mogę więc udowodnić, że telepatia jak najbardziej istnieje, Ty zaś nie możesz udowodnić tego, że ta nie egzystuje ;)

//Nie mam czasu siedzieć na czacie i brać udział w tej szopce. Tacita

To po co tak lamentujesz? ;)
  • 0

Spyryt.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przecież zapraszałam na czat :o Jakoś nie było chętnych.. A tak byłyby emocje na żywo :P

Czemu nie ,tylko ustal jakąś datę tej zabawy
  • 0

#193 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Ja się na czat nie piszę, ale nie mam nic do tego.
To już będzie inicjatywa i zabawa Tacity.
Życzę uczestnikom powodzenia i dobrej zabawy!
PS
I najważniejsze, bo bym zapomniał.
Dziękuje Michałowi za podbijanie swoimi wpisami tego tematu, a przez to popularyzowanie go.
Stokrotne dzięki!
Osiągnął cel odwrotny od zamierzonego.

• 0

Tacita.

Ukryty wymiar

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

+Macha ujawnij obrazek, bo ja wiem, co jest jego treścią, ale nie chcę bez Ciebie go publikować!

Obawiam się, że jest to konieczne Osirisie, Macha ma wolne do odwołania ;)

Czemu nie ,tylko ustal jakąś datę tej zabawy

Choćby dzisiaj, powiedzmy o.. 18? Jeszcze dam znać czy będę na pewno.

Ps. Tyle że to już nie będzie zabawa, a ćwiczenia/trening :]
  • 0

michalp.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nikogo nie będe biczował ;) , pozostaje tylko pewien niesmak - zawsze przy próbie ukazania światu fenomenu waszego umysłu - spala na panewce i sama inicjatywa i pomysł. Dziwne dziwne...

Tacita - w jakim internecie ? Jak zwykle tego typu entuzjastów, magików i czego tam jeszcze - opisy poradniki - szerzą sie po internecie, potem koła 15 letnich telepatów i tym podonych tworzą fora i ćwiczą wykreowaną w internecie w rzeczywistości nie istniejącą zdolność.

//Acha - co do weryfiakcji, pisałem Ci już kiedyś PW w tej sprawie, nie mam zamiaru mierzyć się jak w przypadku tematw FEnixa z niedorzecznościami natury tego tematu - jak kolwiek byście go nie nazwali. ;)

CZYTAJ UP ^
|
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych