Skocz do zawartości

Zabawa Telepatyczna

• Please log in to reply
745 replies to this topic

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No to co dalej zgadujemy :) .

Jakieś zwierze lub istota (twarz), subtelne kształty albo cos kulistego głownie chodzi o coś co wzbudza silne emocje, (strach, zdziwienie) :hmm: hmm może coś ważnego?

Mam nadzieję że dałeś coś łatwiejszego niż ostatni obraz ;) .
  • 0

AriGroundZero.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

droga
  • 0

Ladd.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Uuu to się naprawdę rozpisałeś AriGroundZero ;) , proponuje bardziej rozbudowane i dokładniejsze posty opisujące nasze odczucia (wizje) żeby nie wskakiwali nam tu tacy sceptycy jak `Pi3gi~aka`Michał, i gadali wiecznie że po prostu trafiamy fartem lub naciągamy.
  • 0

AriGroundZero.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

pisze co czuje, i tyle
  • 0

NO_NAME.
  • Tematów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

do trzrech razy sztuka :D prędzej czy później i tak w końcu trafię :D więc...

stawiem że jest to lalka lub strach na wróble, coś ze szmatki w każdym razie a wokół jakaś... natura :D mooooże pole ale wokół tak jakoś... beżowo-błękitno :P
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

• Tematów: 53
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Piszcie co widzicie i czujecie jak Wam się podoba.

(....)proponuje bardziej rozbudowane i dokładniejsze posty opisujące nasze odczucia (wizje) żeby nie wskakiwali nam tu tacy sceptycy jak `Pi3gi~aka`Michał, i gadali wiecznie że po prostu trafiamy fartem lub naciągamy.

Za dużo też pisać nie można, ponieważ wtedy Pi3gi napisze, że taki opis można podciągnąć pod każdy obraz ;)
  • 0

#217 Gość_osiris

Gość_osiris.
  • Tematów: 0

Napisano

Zgadzam się z Tacitą.
Takie stwierdzenia: "Białe, albo czarne tudzież mokre ewentualnie suche.......ect." do niczego nie prowadzą.
Ale bez przesady z tym liczeniem się z głosem osób z poza kręgu bawiących się.
Tego i tak nie wyeliminujemy, bo zawsze jakaś maruda się znajdzie, która musi trochę poględzić.
Na imprezach których gram nazywamy tych osobników: "Maruda weselna"
Ma pełno uwag do grania, ale ani w ząb nie zna się na muzyce. Po prostu musi zaistnieć.
O kurcze, ale odbiegłem od tematu.

Wybaczam ;) Jeszcze :P
  • 0

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Żałuję też, że Asieńka (na której uczestnictwie tak mi zależało) zrezygnowała z zabawy, no ale cóż - nic na siłę.

osiris nie zrezygnowałam, a po prostu miałam głowę zaprzątniętą ważnymi dla mnie sprawami, a później to już mnie nie było :)
Pomimo że padam ze zmęczenia to działam, a mianowicie jak nadal pojęcia nie mam co to jest. ;)

Błękit ale raczej nie o kolor chodzi a o przestrzeń mimo to miłe przyjemne odczucie jak bym się unosiła , jakieś spełnienie.
  • 0

#219 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Wieczorem ogłoszę wynik, a potem wyślę nowy obrazek. (chyba do Tacity Dołączona grafika)
Obecny był wysyłany na chybcika, ale ten następny jest bardziej przemyślany w swym wyrazie.
Gdyby Tacita nie chciała przyjąć obrazka, to proszę ją o podanie kogoś (wartego zaufania) w zastępstwie.
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

• Tematów: 53
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Możesz wysłać do mnie :)
  • 0

Ana Mert.
  • Tematów: 19
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Widzę czerwono-pomarańczowy dziecięcy rower skierowany w lewą stronę :rotfl: (a w każdym razie na_pewno coś z dwoma kołami i wielkości roweru dla 7 latka), dobra, jeszcze raz spróbuję... Nie da rady, niech już będzie ten rower. Z rowerem mi się to kojarzy i tyle :D . No i oczywiście z jakimś dzieciakiem co na nim może jechać, i ze szkołą, i z jakimś dorosłym (nauczyciel czy coś) co temu dzieciakowi uwagi robi.

http://priv.twoje-su...mages/bitwa.jpg
LOL, przynajmniej kolory sie zgadzały :rotfl: no i na upartego można uznać ,że koń jest używany jako pojazd tak jak jakiś rower. Ale to naprawdę bardzo naciągane. :wall:

Co do kolejnego przekazu (rozumiem ,że osiris jeszcze nie wysłał kolejnego obrazu do Taci) to ja tam widzę coś związanego z wodą. Może ktoś łowi ryby? Jest tam dwoje ludzi. Może to ojciec i syn? Jeśli chodzi o kolory otoczenia to przypominają wczesny zachód słońca.
  • 0

#222 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

rozumiem ,że osiris jeszcze nie wysłał kolejnego obrazu do Taciti?

Obraz wysłałem wczoraj, a rozwiązanie zagadki - dziś wieczorem.
Zaraz potem - następny przekaz, czyli piłka cały czas w grze.
  • 0

#223 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Oto i treść wczorajszego przekazu:
http://www.parafia.j...ika/piorun3.jpg
Sami oceńcie, jak Wam poszło. :)

Wysłałem także następny obrazek do Tacity.
Życzę powodzenia - jak zawsze!

• 0

Ladd.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

głownie chodzi o coś co wzbudza silne emocje, (strach, zdziwienie)

niby blisko ale jednak to nie to :/ coś mi nie idzie :(

Edit: Hmm jakiś przedmiot rzecz na pewno nic biologicznego, światło (ogień?) :hmm: .
  • 0

Ma Cherie.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no to sie pobawmy :D ... ja widze drzewo ;p
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych