Skocz do zawartości

Zabawa Telepatyczna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
745 odpowiedzi w tym temacie

#316 Gość_osiris

Gość_osiris.
  • Tematów: 0

Napisano

UPS!
Znów nie za bardzo się udało.
Chyba szkoła Was rozkojarzyła.
Oto treść przekazu:
Dołączona grafika

Muszę poszukać bardziej wyrazistszej fotografii.
O wysłaniu zawiadomię, ale może to potrwać 15 minut, lub nawet godzinę.
  • 0

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

słońce, światło

Właśnie miałem takie odczucia tylko że za mało je opisałem :crazy: , ale właśnie to odczuwałem że coś związane z ciepłem, światłem, ale niestety nie mam jak wam udowodnić no cóż może następny razem się uda, będe od teraz dokładniej opisywał odczucia :) .
  • 0

#318 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

OK!
Jedziemy dalej z koksem.
Przesłałem zdjęcie do Tacity.
Bardziej bijące po zmysłach.
Działajcie.

• 0

Ladd.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Zimno, śnieg, lód, szron jednym słowem zimno też mam trochę odczucia nieco inne, może to być też coś z bardzo dużą ilością optymistycznych kolorów, kwiaty cos w tym stylu.
  • 0

vitek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jakis owoc... cos do jedzenia moze lody:P zjadlbym :D albo inaczej.... zjem ;] Ladd ja Ci wierze... sprobuj "zgadnac" jakiej firmy lody mam :D

EDIT: O widze ladd ze mamy podobne odczucia jesli chodzi o ten przekaz:P (najpierw pisze potem czytam posty innych jakby co:P) - w tym temaci ;)
  • 0

#321 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

O widze ladd ze mamy podobne odczucia jesli chodzi o ten przekaz:P

Ciekawe jest to, dlaczego tak nietrafione. :/
Oto treść:
Dołączona grafika

No ale nic, idziemy dalej.
Grunt to dobra zabawa.
Za moment prześlę następny obrazek.

UPDATE:

Wysłałem nowy obrazek.
Zastanówcie się zanim coś napiszecie.
Na obrazku nie koniecznie musi być jakiś widok, czy coś konkretnie związane z rzeczywistością, tudzież przyrodą. Niestety, ale jest milion możliwości, więc musimy zdać się na pierwsze, nawet absurdalne odczucie.
Napiszcie co pierwsze przychodzi do głowy, a jesli później coś Was będzie korcić na zmianę wpisu zróbcie to.
Do czasu ujawnienia treści przekazu można - moim zdaniem - zmienić decyzję i treść wpisu (ewentualnie uzupełnić go), jeśli nieznane uczucie mówi nam, że coś jest nie tak z pierwszym wpisem.

• 0

Radar.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

kosmos, gwiazdy, planety
  • 0

Demigod.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Powiedziałbym, że kostucha, lecz to z pewnością nie jest kostucha.

Może jakaś abstrakcja w sensie Fractale, wykresy, coś związanego z nauką lub fantastyką naukową. Może UFO.

Osiris, czy teraz ja mógłbym wysłać obrazek do Tacity? Mam jeden naprawdę dobrze oddziaływający na emocje i dziwię się, że jeszcze takiego nie było.
  • 0

#324 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Osiris, czy teraz ja mógłbym wysłać obrazek do Tacity?

Jeżeli już, to jutro, jak się skończy ten przekaz.
Po opublikowaniu treści tego przekazu.
  • 0

Ladd.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Rysunek przedstawiający anioła :P to mi pierwsze przychodzi do głowy lub coś z hipnozą może jakiś wzór który przedstawia złudzenie optyczne.
  • 0

NO_NAME.
  • Tematów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

coś wielkiego i pieknego, przytłaczajęcago-takie było moje pierwsze skojarzenie. coś mi się zdaje, że związanego wszechświatem, może jakaś planeta. ta myśl ciągle mi powraca do głowy :P
  • 0

Snajper88.

Były moderator           Były 'szef' tłumaczy

• Tematów: 15
  • Artykułów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Oki to ja też sie pobawie. I nie zgadniecie przyszło mi do głowy to samo co Tobie Radar : kosmos albo jakies gwiazdy ;)
  • 0

KaśkaK.
  • Tematów: 13
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

kula,ciemna,niebieska przestrzeń,nieco bieli,energia.
  • 0

Smartek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hehe, a mi pierwsze na mysl przyszlo: niebo, cos ogromnego (moze jakis wiezowiec a 'la WTC?).
  • 0

vitek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No nie wiem, mam pustke w glowie w pierwszej chwili a potem zaczynam wybierac rozne obrazy z glowy.. czyli juz naciagane to by bylo...Takie pytanie mam. Kiedy uwarzacie ze to co w waszej glowie sie pojawilo to jest wlasnie to. Jak patrzycie na napis " wyslalem nast. obrazek" czy patrzycie na napis Osiris :P Jak to u was jest? Ja tylko RAZ mialem tak ze poprostu wiedzialem ze musze byc blisko tego co jest na obrazku... i bylem.... a tak to raczej cos przypadkowo pisze...

No ale niech bedzie...hmmm cos okraglego.. moze pilka golfowa albo jakas inna... Na bank nie trafilem :wall:

PS: Moze niech ktos sprobuje odebrac ten przekaz w stanie medytacji :D dla tych bardziej doswiadczonych to proponuje.(czyli nie dla mnie ;) )
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych