Skocz do zawartości

Zabawa Telepatyczna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
745 odpowiedzi w tym temacie

#346 Gość_osiris

Gość_osiris.
  • Tematów: 0

Napisano

OK!
Ponieważ naszego kolegi ni widu, ni słychu zostaje kontynuować zabawę.

Już wysłałem obrazek do Tacity.
  • 0

vitek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cos smutnego, hmmm moze uschniety kwiat albo jakas martwa natura:P
  • 0

London.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ogryzek. :D
  • 0

Demigod.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kolega już się pojawił i oto co było treścią 'przekazu':

Dołączona grafika

Swoją drogą najbliżej, a właściwie w pełni trafnie wytypował Osiris, zaś Ladd18, mówiąc o posągach zbliżył się do treści przekazu. Widzicie, jak dzięki kilku, trafnie odczytanych wskazówkach obraz może zostać odczytany? Mózg tak naprawdę bardzo w tym wszystkim opiera się na wcześniej przeczytanych informacjach, więc taka Zabawa Telepatyczna w wielu przypadkach to czysty zbieg okoliczności.

Pozdrawiam i przepraszam za zwłokę,
Demigod
  • 0

vitek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O LOL... Osiris dobry jestes:P Pierwszy raz wziales udzial w probie odczytu i trafiles w stu % :P Brawo.
  • 0

#351 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Widzicie, jak dzięki kilku, trafnie odczytanych wskazówkach obraz może zostać odczytany?

To fakt, że wyczytałem Twoje intencje przez treść wskazówek i to zaowocowało 100% trafieniem.
Moim zdaniem nie na tym polega przekaz telepatyczny i proponuję - na przyszłość - nie pisać wskazówek, które są jakby podpowiedzią.
Tym wpisem umniejszam swój sukces, ale chcę być do bólu obiektywny, a tutaj już można dyskutować, czy metodyka działania jest prawidłowa?

O LOL... Osiris dobry jestes:P Pierwszy raz wziales udzial w probie odczytu i trafiles w stu % :P Brawo.

Będę nieskromny, ale to nie pierwszy raz uczestniczę w tej zabawie.
Wcześniej (po raz pierwszy) też miałem niezłe trafienie, gdzie zgadłem iż przekazywanym obrazkiem jest płomień świecy (mój wpis wtedy brzmiał: "nostalgiczny pożar")
Nie mam okazji sprawdzić swoich umiejętności, bo z reguły to ja wysyłam obrazki.
Może teraz się to zmieni.
  • 0

Xellos.
  • Tematów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To teraz ja coś wysłałem do Tacity. Osiris zgaduj :D
  • 0

vitek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cos cieplego. Moze dlatego tak mi przyszlo do glowy bo jakis czas temu czytalem post osirisa o plomieniu swiecy:/ A moze jednak naprawde cos tam z ogniem jest. Moze slonce. W kazdym razie cos milego.

PS. Dwa na raz to chyba za duzo troche...kto chce dawac obrazki to niech ustali jakos kolejnosc albo cos i jeden po drugim...
  • 0

Xellos.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To może teraz ja będe dawał przez jakiś czas. Chce by Osiris mógł się wykazać. Może ma on jakąś zdolność i zamiast dawać obrazki powienien zgadywać. Zobaczymy jak wam będzie szło :)
  • 0

#355 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

To teraz ja coś wysłałem do Tacity. Osiris zgaduj :D

No to mamy kogiel-mogiel.
Przecież to ja wysłałem wcześniej obrazek do Tacity, bo userzy nie mogli się doczekać poprzedniej publikacji.

Wpierw musicie odganąć mój obrazek, bo teraz mamy kompletny kociokwik, no chyba że będziemy odgadywać jednoczesnie oba przekazy.
Istna symultana. Tego jeszcze nie grali.
W tej sytuacji proszę podać treść obrazka i poinformować, do czyjego przekazu się to odnosi, bo się nie pozbieramy w tym malutkim zamieszaniu.
PS
Xellos, w tej sytaucji nie moge odgadywać, bo jednocześnie muszę odbierać i nadawać (istny multiplex), a ja tak nie potrafię.
Umówmy się, że kiedy te dwa odczyty się skończą jeszcze raz podasz obrazek i dopiero wtedy spróbuję ponownie.
  • 0

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No to teraz osirisa przekaz ?! :hmm:

Coś z wojną, zniszczenie, śmierć, (czołg ?), raczej coś smutnego.
  • 0

Xellos.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Osiris nie widze problemu :) obrazek został wysłany i nic ponownie nie trzeba. Po tym jak odkryjesz swój, weź 3 głebokie wdechy i pomyśl o moim ;) To wkońcu telepatia :P
  • 0

#358 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

OK!
Jak ujawnię wieczorem swój obrazek, zajmę się Twoim.
  • 0

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Osiris
zimno, żelazo i hałas

Tak teraz mi się pojawiło jakieś antyczne urządzenie bądź mebel, ale mający związek z tym co wyżej napisałam.
  • 0

#360 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Vitek napisał:

Cos cieplego. (...) moze jednak naprawde cos tam z ogniem jest. (...) W kazdym razie cos milego.

Zgadza się.
Coś ciepłego, a żekłbym ognistego i do tego miłego. Nie da się ukryć.
Dołączona grafika

:devil:
Zaliczam ten odczyt vitku. :drink:

PS

Xellos, mam kompletna pustkę w głowie i na ten moment nic nie przychodzi mi do głowy.
Jak dostanę olśnienia to może zdążę przed publikacją.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych