Skocz do zawartości

Zabawa Telepatyczna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
745 odpowiedzi w tym temacie

Arsen.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co w tym miłego? Poza tym Vitek sam napisał, że czytanie Twoich postów mogło go naprowadzić na trop ognia itp.:

Cos cieplego. Moze dlatego tak mi przyszlo do glowy bo jakis czas temu czytalem post osirisa o plomieniu swiecy:/

IMO można to uznać za podpowiedź, której - rzekomo - nie lubisz.
  • 0

#362 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

IMO można to uznać za podpowiedź, której - rzekomo - nie lubisz.

Przecież ta informacja nie miała nic wspólnego z przekazem, tylko była wtrętem do mojego dawniejszego odczytu.
Jeśli mimo woli vitkowi takie skojarzenie przyszło, było to na pewno bezwiedne.
Na siłę można wszystko ze wszystkim połączyć i doszukiwać się wszędzie manipulacji.
Popadamy w kaczyzm i ziobryzm. :D
Poza tym obraz ma bardzo mało wspólnego z ogniem, a że babeczka jest ognista jak i rumak, którego dosiada to inna para kaloszy.
  • 0

vitek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zupelnie sie POGUBILEM. Zdaje sie ze to co napisalem z ogniem i z czyms milym to bylo pod POSTEM Xsellos'a czyli mialem zamiar odebraj jego przekaz a nie Twoj osiris. To po pierwsze... po drugie, gdzie jest obrazek wyslany przez Xsellosa?! Nie wiem juz o co tu chodzi...

edit. To byla moja odpowiedz na Twoj przekaz osiris "Cos smutnego, hmmm moze uschniety kwiat albo jakas martwa natura:P" Potem Xsellos dal obrazek i napisalem to z ogniem... Wie ktos juz o co tu chodzi i moze mi wyjasnic ? :P
  • 0

#364 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Tego się obawiałem.
Małego zamętu i tak wyszło.
Więc wychodzi na to, że nikt nie odgadł prawidłowo mojego przekazu.
Poczekajmy zatem na publikację treści obrazka Xellos.
Nie będzie mnie do jutra wieczorem, więc proszę nie kierować do mnie ewentualnych uwag i zapytań, ponieważ ze zrozumiałych względów nie będę mógł na nie odpowiedzieć
PS
Z drugiej strony się cieszę, bo krytyka Arsena jest w tym przypadku kompletnie bezprzedmiotowa.
  • 0

Xellos.
  • Tematów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To ja nie wiem czy mam już ujawniać bo tylko jedna osoba coś napisala. Ale żeby oczyśćić atmosfere z tego niby zamętu. Podam odpowiedź i odrazu wyśle nowy obrazek :)

http://img483.images.../img0010kn5.jpg

Pozostawiam w formie linka bo się forum rozjeżdza :P

Cos cieplego. Moze dlatego tak mi przyszlo do glowy bo jakis czas temu czytalem post osirisa o plomieniu swiecy:/ A moze jednak naprawde cos tam z ogniem jest. Moze slonce. W kazdym razie cos milego.

W sumie blisko, ale nie wiemy o którym obrazie pisałeś. Ponieważ według mnie ta telepatia to odczyt moich odczuć co do obrazu to by się zgadzały. Ponieważ obraz przedstawiony na zdjęciu po 1. straszny upał był wtedy, lato 2006. po 2. bardzo to dla mnie miłe przeżycia tam być.

Ok, kolejne zdjątko wysłane. Zgadujcie :P
  • 0

Arsen.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z drugiej strony się cieszę, bo krytyka Arsena jest w tym przypadku kompletnie bezprzedmiotowa.

Owszem, ale z drugiej strony po raz któryś nie udało się nikomu odgadnąć (nie wiem, czy to dobre słowo w tym wypadku), jaka była treść Twojego przekazu :) . Ale nie offtopując już, co do przekazu Xellosa: Dom. Po prostu.
  • 0

NO_NAME.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

chmm... dziwne... :P coś zdecydowanie niebieskiego, zdaje mi się że jakiś tunel, a w każdym razie związanego z... podróżą? :P coś wywołującego strach i fascynację jednocześnie. na razie nie umiem więcej powiedzieć ;)

jeszcze mi ciągla chodzi po głowie jakaś głębia, woda :P
qyrcze, znowu mi się nie uda :/
  • 0

vitek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

woda, deszcz, moze morze z zachodem slonca... albo wesole miasteczko xD
  • 0

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Mnie to się te wasze przekazy pomieszały. Wiesz Xellos nie chcę być nachalna ale myślę że pomieszało mi się wszak nie muszę was znać i mój opis:

zimno, żelazo i hałas

ma się całkiem dobrze do twojego obrazka, można się przyczepić do zimna ale takie imprezy różnie ludziom się kojarzą, no i różnie tam z tą pogoda bywa. ;)
  • 0

Xellos.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Mnie to się te wasze przekazy pomieszały. Wiesz Xellos nie chcę być nachalna ale myślę że pomieszało mi się wszak nie muszę was znać i mój opis:
ma się całkiem dobrze do twojego obrazka, można się przyczepić do zimna ale takie imprezy różnie ludziom się kojarzą, no i różnie tam z tą pogoda bywa. ;)

Możliwe. Wszystko jest możliwe :) Zgaduj następny :)
  • 0

#371 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Xellos, mam prośbę (o co już wcześniej prosiła Tacita) aby obrazki nie były tak ogólne.
Proszę następnym razem o bardziej proste przekazy, bo ten opublikowany jest tak zapchany róznymi szczegółami, iż trudno się tutaj na czymś skupić.
Co do następnego przekazu.
Kwiat, przyroda , ogród, natura.
  • 0

Demigod.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Xellos, ty byś lepiej się za Pająka z Cormanthoru zabrał, a nie, siedzisz na paranormalne.pl i bawisz się w telepatę ;) .
  • 0

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jakaś budowla nad wodą, zapora lub coś gdzie jest dużo betonu.
  • 0

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ciepło, ogień, siła, wybuch :P .
  • 0

vitek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No i co z tym obrazkiem ? Ja swoja odp dalem juz wczoraj o 15... troche dluuuuugo.....
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych