Skocz do zawartości

Zabawa Telepatyczna

• Please log in to reply
745 replies to this topic

Xellos.
  • Tematów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Obrazek:

Dołączona grafika

Jedyne powiązanie z tego co pisaliście chyba tylko Arsen znalazł, pisząc o domu :P Bo zdjęcie w domu zrobione :P

No to kolejny przekaz. Odgadujcie
  • 0

Demigod.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kwiat, blokowisko, dominanta bieli i szarości?
  • 0

Snajper88.

Były moderator           Były 'szef' tłumaczy

• Tematów: 15
  • Artykułów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

łapka na myszy xD ( to tak szczegółowo), ale ogólnie coś brudnego, brzydki zapach, jakies ciemne miejsce. wiecej nic nie moge powiedzeć.
  • 0

vitek.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niech osiris daje obrazy, bo jak dwie osoby to robią to nie dość że jest burdel to jeszcze utrudnione jest odebranie przekazu.

Jestem za

Zwlaszcza ze i tak nie bedzie zgadywal kolejnych przekazow :P osiris:

Nawet nie próbuję zgadywać następnego obrazka,

:mrgreen:

Dobra, nast obrazek... to moze jakis samochod, albo cos wlasnie metalowego. Moze jakas inna maszyna.
  • 0

Xellos.
  • Tematów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dobra, nast obrazek... to moze jakis samochod, albo cos wlasnie metalowego. Moze jakas inna maszyna.

Dołączona grafika

Gratuluje. Naprawde po tym co dałem wcześniej, mogłeś tak jak niektórzy zrezygnować. Ale poszłeś bardzo dobrym tropem i dobrze, trzeba odróżnić telepatie od zgadywanek niektórych tu osób :) Bo inni za dużo myślą, skoro był radiator to co teraz...a tu nie chodzi o myślenie tylko o telepatie...A ty się nie zawachałeś i się udało. :) Może masz jakiegoś haka na moją główke, że na 3 obrazki, 2 dobrym tropem poszły :D W sumie ten z radiatorem po części też jeśli nie znałeś tego urządzenia. Bo ma ono coś wspólnego z cieczą :P Tzw. heat-pipe.

Będe się przyglądał jak ci dalej będzie szło ;)

Arsen Szkoda czasu na dyskusje z kimś, kto po 12 latach posiadania komputera...za żadne skarby nie widzi urządzenia o nazwie klawiatura :sux:

Nie ma sensu bym dalej dawał, skoro założyciel tematu nie chce brać udziału. Ale będe zagłądał jak ci idzie vitek wydaje mi się że możesz naprawde mieć odczucia telepatii :D
  • 0

#381 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Nie będę komentować wypowiedzi przedmówcy, aby nie tworzyć następnego offtopu.
Szacunek za to, że ustąpiłeś mi miejsca.

Przed chwilą wysłałem następny obrazek do Tacity - zgadujcie.
PS
Odpowiedź już dziś wieczorem.
  • 0

Essen.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Krakow, stare miasto, krokodyl, zielone
  • 0

vitek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ryba :mrgreen: Pierwsze skojarzenie... pewnie cos z woda, ale raczej z czyms POD woda, tak mysle... chociaz myslac logicznie to chyba nie dalbys takiego obrazka :P
  • 0

Snajper88.

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

plaża, jakies wybrzeże. Moze jakis klif z jaskinią. I jakies drzewo (a) nad wodą. (Chociarz nie uznałbym odpowiedzi jakby byly drzewa w jakims innym miejscu.)

PS. najpierw pisalem a pozniej czytalem odp. innych ;)
  • 0

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

śnieg, zima, lód, cos chłodnego :hmm:
  • 0

#386 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Daliście się zwieść opiniom o mnie, że jestem pejzażystą, a tu masz babo placek:

Dołączona grafika

Nie dajcie się - tak na przyszłość - zwieść pozorom i fałszywym ocenom mojej osoby.
Jednak potrafie po 12 latach odróżnić myszkę od klawiatury, a nawet sam wymieniam sobie części od komputera.
Za jakiś moment wyślę następny obrazek, więc bardziej wgłębiajcie się w przekaz nie słuchając fałszywych proroków. :P

Obrazek został przed chwilą wysłany do Tacity.
  • 0

vitek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A to mnie zaskoczyles:P Zwlaszcza ze dopiero co na obrazku Xellosa widzielismy klawiature :D teraz (jak juz nie wiadomo co bedzie :P Bo ta to byla glownie natura) jest duzo trudniej. kurde no chcialbym trafic jeszcze jeden obrazek:D To jest takie fajne uczucie ;p albo chociaz byc blisko. Teraz jak staralem sie skupic na przekazie to mi sie pojawila gitara przed oczami... to chyba dlatego ze na YouTubie widzialem pare fajnych filmikow z gitara.

Ale sama gitara to jak trafic 6ke w duzym lotku... nic specjlanie nie czuje narazie... moze potem cos wpadnie...
  • 0

#388 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

moze potem cos wpadnie...

Faktycznie, lepiej się wycisz, bo mieszają Ci się obecnie oglądane obrazy z właściwym przekazem.
  • 0

Snajper88.

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

ja widze jakis dym albo mgłe. A moze ten dym przeslania mi tylko obraz :P lub osiris jest w tej chwili na papierosie :D (oczywiscie zart :P ) ale nic innego nie moge zobaczyć.
  • 0

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Orzeł, coś zielonego.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych