Skocz do zawartości

Zabawa Telepatyczna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
745 odpowiedzi w tym temacie

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Widzę że Tacita nie odpowiada to ja teraz dam przekaz, :) zgadujcie co to może być…

Jedziemy :mrgreen:
  • 0

#62 Gość_osiris

Gość_osiris.
  • Tematów: 0

Napisano

Czy nie wprowadzi to jakiegoś chaosu?
Ale niech będzie - coś związanego z lodem, chłodem.
Jeżeli jednak przyjmiemy, że ja odczytuję negatyw przekazu, to może być całkiem odwrotnie i może coś pieczonego, wulkan, lawa, tropiki.
PS
A tak na marginesie.
Czy wysłałeś do moderatora obrazek celem weryfikacji?
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

• Tematów: 53
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Potwierdzam otrzymanie obrazu. Możecie odbierać przekaz.
  • 0

Ana Mert.
  • Tematów: 19
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tym razem mysle ,ze to motyl a w kazdym razie cos kolorowego. Ciekawe czy mi sie uda :]

Chociaz nie. Zmienilam zdanie. To ulica oswietlona slabym swiatlem latarni. Widac chodnik i domy. Kamienice.
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Coś związanego z metalem, może samochód. To pierwsza rzecz jaka wpadła mi na myśl. Dodam do tego czerwień i ciepło.
  • 0

Ladd.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A więc oto zdjęcie :
http://www.monitorpo...es/WTC-w350.jpg

osiris

Jeżeli jednak przyjmiemy, że ja odczytuję negatyw przekazu, to może być całkiem odwrotnie i może coś pieczonego, wulkan, lawa, tropiki.

Można powiedzieć że byłeś blisko o ile można nazwać budynek „pieczonym” ale domyślam się że miałeś na myśli coś gorącego.

Ana Mert

Chociaz nie. Zmienilam zdanie. To ulica oswietlona slabym swiatlem latarni. Widac chodnik i domy. Kamienice.

Też blisko bo ma związek z miastem ale to też naciągane troche.

+Macha

Coś związanego z metalem, może samochód. To pierwsza rzecz jaka wpadła mi na myśl. Dodam do tego czerwień i ciepło.

No cóż Macha był chyba najbliżej w wtc było mnóstwo metalowych części, czerwień i ciepło no tego chyba nie musze wyjaśniać. ;)

Czyli znów ktoś mniej lub bardziej trafił :drink:

P.S.
Jeszcze jedna sprawa, wyda się to głupie i zamierzone ale nie wiem czy pamiętacie napisałem kilka postów wcześniej:

No to ja pierwszy coś z dźwiękiem, coś przykrego albo związanego z duszą . Miały być
odczucia więc są .

I musze tu podkreślić że dopiero po wstawieniu tego zdjęcia i przeglądając poprzednie posty których nie pamiętałem gdy wstawiałem to zdjęcie zauważyłem że odebrałem najwidoczniej swój przekaz z przyszłości :o , mówię to pół żartem bo wiem że mi nie uwierzycie ale nadając ten przekaz całkowicie zapomniałem o tym wcześniejszym poście. Tak samo jak z tą cytryną przewidziałem ją ale za wcześnie…

Znowu no za wcześnie :aaa: co ja jasnowidz :P
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No dobrze. Szukam kolejnego obrazu ;)

Edit: Ok, już jest. Rozwiązanie podam jutro, chyba że ktoś trafi dzisiaj w 100% (no albo 90% :P ).

Rozpoczynam kolejną 'edycję' naszej zabawy telepatycznej.

• 0

glan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

chyba cos zimnego metalicznego budzace dosc nieprzyjemne odczucia
  • 0

#69 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Oczywiście nikt na pewno mi nie uwierzy, ale gdy Ladd rozpoczął przekaz od razu nasunął mi się obraz ognia, lecz uznałem to za nielogiczne skoro poprzednim przekazem była świeczka, więc pomyślałem, że Ladd poda obraz odległy swoim charakterem od poprzedniego.
Okazało sie inaczej.
Wniosek z tego, że jednak trzeba podawać pierwsze skojarzenie, choćby miało się kłócić ze zdrowym rozsądkiem.
To taki wtręt do poprzedniego przekazu.
A teraz do działa! (hmmmm, miało być do dzieła, ale może to jakiś znak i obrazkiem jest działo?)

Lodowy sopel, lub odwrotnie gorąca góra. (wulkan, lodowiec?)
No może jeszcze polewanie czegoś gorącego zimną wodą (para?)

PS

Ladd, nie dziw się swoim doznaniom, ale to samo ma Laura Knight-Jadczyk, że odbiera siebie samą z przyszłości.
  • 0

Nicole-collie.
  • Tematów: 25
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jakieś kryształowe pomieszczenie, coś w rodzaju chłodni, zimno i ciemnawo
  • 0

Ladd.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Chyba coś ładnego, pozytywnego coś z architekturą, kolor zielony albo szary, jakiś dom? :hmm: ale może też coś z naturą ale pozytywne, tak czy inaczej chodzi mi o coś "ładnego".
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Wniosek z tego, że jednak trzeba podawać pierwsze skojarzenie, choćby miało się kłócić ze zdrowym rozsądkiem.
To taki wtręt do poprzedniego przekazu.

To teraz ja się wtrącę :P Proponuję również, aby umieszczać obraz, który pierwszy przyjdzie nam na myśl, ponieważ może zdarzyć się tak, że to właśnie na nim odciśniemy ślad, a nie na tym drugim (nawiązanie do morza ;) ).
  • 0

Normand.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

coś co jest niebezpieczne i niszczy, coś niepozornego.
  • 0

Ana Mert.
  • Tematów: 19
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Coś trójkątnego(stożkowatego?), może piramida? Chociaż nie, piramida raczej nie, prędzej dach jakiegoś budynku, albo góra? Huh, gorąco mi się zrobiło. Ciekawe czy to ma związek z przekazem. :victory:
  • 0

L&M.
  • Tematów: 20
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wilgoć

deszcz, śnieg, staw, itp itd
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych