Skocz do zawartości

Zabawa Telepatyczna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
745 odpowiedzi w tym temacie

#106 Gość_osiris

Gość_osiris.
  • Tematów: 0

Napisano

to miałem napisać jeszcze

Morał z tego, że lepiej napisać trochę więcej niż mniej.
Niekoniecznie muszą być to trzy-cztery słowa, ale żeby znów nie popaść w skrajność zakończoną epopeją. ;-)
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie wiem czemu, ale widzę piktogram :P
  • 0

Elfares.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zachód , wschód , coś przytłaczającego...
  • 0

Robaczek.
  • Tematów: 19
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

barwy,
phi..
na 100% trafiłem..
Takie zabawy można robić z ludźmi na żywo (ja mam szczescie i moge robić takie rzeczy z pewną osóbka), ale nie tu na forum..
  • 0

#110 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Takie zabawy można robić z ludźmi na żywo

Wyczuwam sarkazm w Twojej wypowiedzi, więc po co marnujesz swój - jakże cenny - czas tutaj?
Idź na swój komunikator i baw się dalej ze swoją PEWNĄ osóbką, zamiast marnować nasz czas dla Ciebie.
Twoja wypowiedź nic nie wnosi, ani dla tego przekazu, ani dla tematu - na 100%.
  • 0

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

KicHu ale tu nikt nie pisze „barwy”, „kształty” ,”rzeczy” tylko dodaje do rzeczowników przymiotniki które jednak cos mówią np. „jasne barwy i subtelne kształty” a czasem nawet nazwy tych przedmiotów, kolorów przez co znacznie zawężają horyzont możliwości szczęśliwego przypadku, a faktycznej możliwości zaistnienia zjawiska paranormalnego. Wiec zastanów się troche…

Kiedy wyniki??? :P
  • 0

#112 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Kiedy wyniki???

Dziś wieczorem (raczej późnym)
Prosiłbym Tacitę o przygotowanie następnego obrazka, bo na razie nie mam pomysła, jak mawia Ferdek. ;-) (takiego bijącego po oczach)

PS
Wstawiłbym już teraz link, ale chciałem dodać do niego pewien komentarz.
Aha, Tacita, czy ze względu na obecność osób niepełnoletnich mam wstawić link, czy tylko napisać co jest treścią obrazu, co by nie deprawować naszą młodzież? ;-)
  • 0

#113 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Ponieważ nie otrzymałem odpowiedzi od Tacity, na temat opublikowania zdjęcia na forum, na razie wstrzymam się z umieszczeniem linka do niego.
Tematem zdjęcia jest czarnobiałe foto nagiej kobiety w ciąży.
Zapewniam, że fotografia jest typowym artystycznym aktem, a nie jakimś zdjęciem gołej baby (żeby była jasność)
I teraz mój komentarz do Waszych postów.
Uważam osobiście, że sesja było dosyć udana.
Elfares napisał:

coś przytłaczającego...

Jakby nie było, ten brzuszek kobietę przytłacza, nie da się ukryć.

Jakieś zwierze, może woda, (potwór z loch ness Dołączona grafika ),

Ja widzę to tak. Ledd18 nie jest jeszcze gotowy na założenie rodziny (wiadomo – młody wiek), więc traktuje tą kobietę jak jakieś monstrum, a woda, to wody płodowe, he, he. (ale wymyśliłem)
Idźmy dalej. Ana Mert napisała:

...................Cztery lub trzy nogi Dołączona grafika . To moje skojarzenia z przekazem.

Jeżeli przymiemy, że ciąża nie jest mnoga, to okaże się, że mamy na zdjęciu cztery nogi. Kobieta plus płód.
Tak myślę, że każdy w jakiś sposób częściowo trafił, ale oczywiście ocenę końcową zostawiam każdemu pod rozwagę.
  • 0

Ladd.
  • Tematów: 49
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

a widzę to tak. Ledd18 nie jest jeszcze gotowy na założenie rodziny (wiadomo – młody wiek), więc traktuje tą kobietę jak jakieś monstrum

Oj 18 lat to też nie taki młody ;) i nie uważam kobiety w ciąży za monstrum :o :P , nawet jestem ojcem chrzestnym syna mojego brata ciotecznego w rodzinie i lubię dzieci sam nie wiem czego odczułem kobietę w ciąży za zwierze :wall: ;) .

No trafiłem trochę z wodą, ale ogólnie jednak nie mogę zaliczyć swojego odczucia tym razem do trafnych nie oszukujmy się ;)
  • 0

Ana Mert.
  • Tematów: 19
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

........... Cztery lub trzy nogi :roll: . To moje skojarzenia z przekazem.

Jeżeli przymiemy, że ciąża nie jest mnoga, to okaże się, że mamy na zdjęciu cztery nogi. Kobieta plus płód.
Tak myślę, że każdy w jakiś sposób częściowo trafił, ale oczywiście ocenę końcową zostawiam każdemu pod rozwagę.

Kolory jasne (błękit, róż, biel). Cztery lub trzy nogi :roll: . To moje skojarzenia z przekazem.

Muszę tu dodać ,że jasne kolory takie jak błękit, róż i biel są najczęstszymi kolorami w jakie ubierane są niemowlęta. A i kobiety w ciąży lubią się tak ubierać z tego co zauważyłam.

Tak więc moje odczytanie przekazu w tym wypadku uznaje za udane ;)
  • 0

#116 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Też myślałem o tych kolorach, ale nie jestem biegły w tym temacie, mimo iż jestem ojcem 2 córek. ;-)
PS
Aha, czekam, aż ktoś się zdecyduje na nadawanie nowego obrazu.
  • 0

Tacita.

Ukryty wymiar

• Tematów: 53
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Wybaczcie, dopiero (godzinę temu dokładnie) wróciłam do domu po 12 h jazdy samochodem ;) Od dzisiaj będę na forum codziennie, jak dawniej :mrgreen: Jeśli ktoś z Was chce podesłać obraz, serdecznie zapraszam na priv :)
  • 0

#118 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Nie widzę chętnego to wysyłam zdjęcie do Tacity.
Zgadujcie!

• 0

Arsen.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kopalnia, pożar. Coś jeszcze jakby popiół i smoła, ale powiedzmy, że liczę na to pierwsze :] .
  • 0

Luck4sh.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja od poczatku widze czerwone serce na czarnym tle, jakby obiekajaca krew, cierpienie, smutek, placz.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych