A ja akurat wierzę bo w moim przypadku zgadza sie bardzo wiele:
Osoby urodzone pod znakiem Barana są inteligentne(to ja;) ), pracowite(tu akurat różnie bywa ale jeśli trzeba to pracowity jestem niezmiernie) i posiadają duży dar wymowy(o tak to z pewnością ja
). Obdarzeni cechami dobrymi, ale i cechami, które nie zjednują im przyjaciół(yup...ale w tym przypadku z każda osoba tak jest). Niektórych cechuje nadmierna impulsywność, wojownicze skłonności, bezwzględność i niekiedy mściwość (wszystkie te cechy posiadam - nigdy się nie poddaje i nienawidze gdy ktoś ze mna pogrywa). Cechy pozytywne to przede wszystkim to, że są uczynni, szlachetni, uczciwi i oddani tym, którzy je rozumieją(tutaj zdecydowanie odnosi się to do moich kontaktów przyjaciółmi i rodziną). Są uprzejmi, lojalni, odważni, szczerzy i rozrzutni(heh niestety rozrzutny jestem:/ ). Towarzyscy, ale zawsze niezależni(yup yup). Lubią podróżować(dokładnie tak...góry - morze? góry - bo morze to nie podróżowanie. To lenistwo;] ). Optymizm i niespożyta energia pobudza ich do nieustannego działania(to już chyba mogą potwierdzić tylko moi przyjaciele). Nie znoszą połowiczności w swoich działaniach, ale zdarza się też, że przeceniają swoje siły(zdarza się....zbyt często mi się wydaje że jestem na tyle obrotny ze zdążę ze wszystkim na ostatnią chwilę). Często zapadają na schorzenia głowy.
Jak widac zgadza się sporo. Ale chyba najlepszym sposobem zeby to sprawdzić jest spytanie najbliższych osób:)