Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bardzo Dziwne Nagranie Wideo

• Zamknięty Temat jest zamknięty
124 replies to this topic

lambo.
  • Tematów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

w dzien to zaden efekt jest, w nocy to jest dopiero efekt, serio.

Wjopcie sie w ekran a odczujecie matrix, wszystkie obrazki dokladnie widac, ale potem glowa boli.
  • 0

Heavy_metal_Jezus_012.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja specjalnie nic nieodczułem, wziełem tego kolesia za jakiegoś buczącego downa. :)
  • 0

Abe.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ooooo nie!! ja tego nie ogladam bo pewnie to jest cos zeby patrzec w to a potem wyskakuje cos obrzydliwego co drze morde, a ja akurat mam nadcisnienie
  • 0

Ewcikowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No właśnie że nie drze mordy tylko mówi dość hmmm... specyficznie ?
Kurcze a tak na serio to oglądałam to raz z mamą , raz z kuzynką , raz z przyjaciółką i za każdym razem każda z nas ( no może oprócz mojej mamy) miała pełne gacie ze strachu. Nie udało się nam jednak dociec o co dokładnie chodzi. próbowałam słuchać na słuchawkach i wcale nic mnie nie bolało ani moje ograny wewnętrzne nie zwariowały ale po paru sekundach słuchania poczułam się jakbym była pijana. więc moim zdaniem dźwięki działają jak BW gen. albo i-Dosser , a gadający gościu i dziwne obrazki pełnią rolę jakiejś wizualizacji. ale nieeeee... więcej tego nie obejrzę . Acha no i jeszcze jedna istotna rzecz mi się przypomniała : mianowicie moja mama po obejrzeniu filmiku powiedziała że ten gościu wygląda jak mój zmarły dziadek ! przyjrzałam się mu i na serio tak wygląda (eeechh ta pociągła twarz i zachrypły głos)
kurrrde... i znowu w nocy nie zasnę :grr:
  • 0

norainbow.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

opisy i różne opinie zaintrygowały mnie na tyle ze postanowiłem sprawdzić ...

obrazki , wyglad i zachowanie człowieka tam wystepujacego moim zdaniem są jedynie ''na dokładkę''.
działa głownie dzwięk . na swoje nieszczeście postanowiłem wrzucić to na dość ciekawe kolumny i mimo złej jakości nagrania raczej nie polecałbym słuchać tego ...
/ takie wrażenia po 1 razie / - zobaczymy co bedzie w nocy .
  • 0

..::Marta::...
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Najpierw obejrzałam bez dźwięku. Efekty żadne. Dobra, wzięłam słuchawki i zaczęłam słuchać. (Muszę wspomnieć, że jestem osobą niedosłyszącą, bez aparatów słuchowych słysze jedynie niskie dźwięki) Usłyszałam głos faceta i taki dziwny szum przypominający I-Dose :o Dziwnie się poczułam, w pewnym momencie poczułam fale. Ale strachu nie czułam. Nie wiem jak to brzmi wraz z wysokimi dźwiękami, sprawdzę później :]
  • 0

Ewcikowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

właśnie , najgorsze jest to że prawie nic nie wiemy o tym filmiku . Kto go nagrał , dlaczego itd. :( kurcze dobrze by było puścić to jakiemuś psychologowi albo komuś kto się zna na tych rzeczach.
  • 0

MałoLat.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zbyt głęboko to interpretujecie, może to po prostu kolejny filmik nagrany po to aby postraszyć internautów, którzy potrafią do jednej klatki napisać całą fabułę. Wykorzystano dźwięki o tej częstotliwości żeby wpłynąć na człowieka negatywnie, a jeżeli tak już się staje, to wydaje się mu że jest jakieś paradziwne i nadzwyczajne.

Ja na takie nagrania patrzę z przymrużeniem oka ;)
  • 0

Jach.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie rozumiem osób które się boją . Ja to z chęcią oglądam :mrgreen: popłakałem się ze śmiechu jak zaczoł się macać :mrgreen: A na początku żeczywiście jest rżnę tatusia :mrgreen:
  • 0

SmugglerFan.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja tam wolę tego nie oglądać. To na pewno jest jakaś nowa odmiana Screamerów :P
  • 0

Rozgwiazda.
  • Tematów: 34
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

This is a weird scene that was floating about a bbs and apparently causing phsychotic reactions in some people who watched it with high quality headphones.

There seems to be a variety of audio frequencies in use, primarily 17 and 19hz and the garbled speech could be from anywhere someone mentioned a reference to hitler somewhere they thought.

My brother was quite ill after watching this properly with headphones and was subsequently had to vomit.

Weird stuff, has anyone heard or seen anything else like this ?
  • 0

cmal.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam!
Powie wam tak...
Przytargałem subwoofer specialnie dla tego filmiku ;D Podłączyłem włanczam flmik i... Na początku żadnej reakcj, jakaś 30 sekunda poczułem dziwne mrowienie na plecach, ból głowy i dziwne uczucie w żołądku, obejrzalem już cały, kręciło mi się wgłowie wstaje żeby odłączyć sprzęt i... Nogi zrobiły mi się jak z waty, w oczach ciemno jak w nocy i BUUM n ziemię :o I nie wiem, albo ja mam ta słaby organizm, albo... Nie umiem powiedzieć co się stało. Może mi to ktoś wyjaśni? Czy to przez te niskie częstotliwości?
  • 0

Rozgwiazda.
  • Tematów: 34
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie dziwie ci się... teraz jak tego posłuchalem na słuchawkach to odczuwałem mrowienie na plecach a pozniej bol glowy i czuje to teraz... moja opinia to, ten filmik prowokuje nas to popełniania samobójstwa osobom wrazliwym na te czestotliwosc...
  • 0

cmal.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie no, trochę przesadziłeś :lol2: :omfg:
  • 0

Wesoły Rogal.
Reputacja neutralna
Reputacja