Napisano 11.08.2006 - 18:14
Napisano 11.08.2006 - 18:26
Napisano 11.08.2006 - 18:39
Napisano 11.08.2006 - 19:10
Mylisz sie. Ale zawarles w tej wypowiedzi bardzo wazne zdanie: Kazdy przy swoich przekonaniach trwa i nie zmieni tego bo wierzy. Takie podejscie to jest wlasnie ignoranctwo. Co jest zlego w zmianie przekonan, jezeli spowodowana jest ona rzeczowymi argumentami drugiej strony (popartej dowodami nie do obalenia)? Wlasnie dalsze upieranie sie przy swoim mimo konkretnych faktow niszczacych to w co sie wierzy to ignoranctwo.sceptyczny, jesli jestem ignorantem to Ty rowniez, Aquila jest, Lynx Eurycide bo wierzy w teorie pustej ziemii ,DjCinex bo wierzy w UFO i wielu wielu innych.Kazdy przy swoich przekonaniach trwa i nie zmieni tego bo wierzy.
ignorować - celowo, świadomie nie zauważać; nie brać pod uwagę, lekceważyć.A teraz spojrz na jedna ze swoich odpowiedzi:
Wlasnie to pytanie jest bardzo wazne (gdyby jakiekolwiek maszyny przypominajace wspolczesne helikoptery lataly nad starozytnym egiptem to raczej pojawialy by sie znacznie czesciej we wszelakich formach przekazow jakie zostawili nam egipcjanie). I teraz zobacz na swoja odpowiedz. I zastanow sie czy Aquila, Lynx, Eurycide czy tez DjCinex odpowiedzieli by w ten sposob."1. Dlaczego nigdzie indziej nie ma takich obiektow? Jedna sciana i nic wiecej? Przeciez to taka sensacja!"
- a dlaczego ksiezyc jest tylko jeden? znasz odpowiedz na to pytanie?
Napisano 11.08.2006 - 19:49
Napisano 11.08.2006 - 20:32
Bo uderzyłAquila z uporem maniaka upiera sie ze samolot uderzyl w pentagon
Bo mam dowody, które je podważają.Aqilla jest sceptykiem w 100% i podwaza kazdy tutaj temat na forum.
Napisano 11.08.2006 - 21:01
sceptyczny, racje z wazonem przyznalem holi wiec nie rozumiem czemu sie tak pienisz?
wazon...to jest jedyna rzecz ktora udowodniliscie...to co wskazuje Legalize ; te figury dokladnie te pojazdy przypominaja i tego nie zmienicie.
dlaczego wy sie tak upieracie? tych obiektow ze zdjec nie porownujcie co do szczegolu ze wspolczesnymi pojazdami bo troche to juz przesada.
Napisano 11.08.2006 - 22:13
Napisano 12.08.2006 - 07:43
=] Jeśli chodzi o mnie ... to ja nie mam jak ocenić czy coś takiego podobnego wystepuje na hieroglifach bo ich naocznie nie widziałem
Napisano 12.08.2006 - 08:13
Poza tym niedawno pisałeś że wazon jest bezsprzecznym dowodem na to, że piramid nie zbudowali ludzie... no to teraz chyba pozostałeś sam w tej teorii...
Jesli mozna niech i ja wtrace swoje dwa grosze.
Kieruje ten post glownie do muhada ale i do innych wierzacych z marszu we wszystko co zobacza.
Napisano 12.08.2006 - 09:16
Co np. z sumerem na ktory sa wieksze dowody za niz przeciw? tam tez nie bylo ingrerencji tak?
a jak odniesiesz sie do helikoptera? jaka to jest litera?
Napisano 12.08.2006 - 09:30
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych