Skocz do zawartości

Zdjęcie

ET w Egipskim Grobowcu

• Zamknięty Temat jest zamknięty
336 replies to this topic

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To jest tylko jeden argument, który poległ, a jeden temat o niczym nie przesądza... Sądzę, że Ty jesteś znacznie bardziej podjarany niż ja zdołowany z tego powodu.

Niestety, muszę Cię rozczarować. To zdecydowanie za mało żeby mnie podjarać.

Ale zgadzam się z Automaszem, to powinno dać Wam trochę do myślenia.

I tylko to właśnie chciałem zasugerwać.

Co do innych dowodów o ingerencji, możemy dalej kontynuować swoją dyskusję i zastanawiać się nad innymi 'dowodami'.

#197 Gość_muhad

Gość_muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

Arturus, bo zaraz komus trzasne!!!!!!!!!!!!!!!!!

przeczytaj moj post w ktorym mowie ze maja racje co do wazonu!!!!!!!!!!!!!!

Pogielo wszystkich????????????

[censored]!!!!!!

Aquila,

"Domysły o kontaktach Egipcjan z UFO lub o posiadaniu przez nich wyższej technologii - raczej obalone."

tu to ja bym sie na Twoim miejscu wstrzymal...Budowa piramidy nie jest wyjasniona a japonczycy ktorzy chcieli zrobic dokladna kopie w skali 1:10 spaprali sprawe wiec to jest chyba najlepszy narazie dowod na obalenie waszej teorii o prymitywach ktorzy ta piramide zbudowali na drewnianych przenosnikach kilkutonowych blokow;>

Nazy B..
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

tu to ja bym sie na Twoim miejscu wstrzymal...Budowa piramidy nie jest wyjasniona a japonczycy ktorzy chcieli zrobic dokladna kopie w skali 1:10 spaprali sprawe wiec to jest chyba najlepszy narazie dowod na obalenie waszej teorii o prymitywach ktorzy ta piramide zbudowali na drewnianych przenosnikach kilkutonowych blokow;>

Popieram w 100 procentach! :smile:

A tak a propo ludzie nie przejmujcie się sceptykami!!! Choćby im przyprowadzic kosmitę za rękę to i tak nie uwierzą.

Automasz.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A tak a propo ludzie nie przejmujcie się sceptykami!!! Choćby im przyprowadzic kosmitę za rękę to i tak nie uwierzą.

To przykre ze nie zrozumiales przeslania.
Otoz wlasnie dzieki sceptycyzmowi niektorych uzytkownikow tego forum, nie bedziesz powtarzal innym ze wsrod hieroglifow rozpoznac mozna helikoptery i inne pojazdy latajace.
Blednie chyba rozumujesz ten termin.
Pomyslales chociaz ze sceptyk moze byc czlowiekiem, ktory widzial juz nieco wiecej od ciebie i byle zdjecie szaraka nakazuje mu najpierw sprawdzic jego pochodzenie i czy ktos przy nim nie manipulowal elektronicznie.
Pomyslales tez, ze sceptyk moze wierzyc w istnienie obcych cywilizacji? Nie znaczy to ze uwierzy w kazde zdjecie statku UFO. Jemu nie potrzeba 100% wszystkich wymyslonych dowodow na to, gdzie 99% to fake. Wystarczy ten 1% ale pozbawiony wszelkich watpliwosci.

Comprende?

PS muhad jak ci sie podobala plaskorzezba spod Pabianic ? :mrgreen:

#200 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Automasz,

Wyobraz sobie ze np. Aquila nigdy nie widzial tego co ja..nigdy nie doswiadczyl takiego widoku jesli chodzi o UFO! Gdyby mial chociaz 10% moich doswiadczen to nie negowalby istnienia Obcych czy nawet UFO!

Comprende?

"PS muhad jak ci sie podobala plaskorzezba spod Pabianic ? "

Que? o jakiej Ty plaskorzezbie mowisz?

Automasz.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Que? o jakiej Ty plaskorzezbie mowisz?

Widocznie niedokladnie sledzisz jednak te dyskusje.
Kilka postow wczesniej jest zdjecie plaskorzezby spod Pabianic :>

Zaczynam sie zastanawiac nad sensem produkowania tutaj ;<

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Jak masz w ten sposób się produkować to lepiej nic nie pisz :)

sceptyczny.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

u to ja bym sie na Twoim miejscu wstrzymal...Budowa piramidy nie jest wyjasniona a japonczycy ktorzy chcieli zrobic dokladna kopie w skali 1:10 spaprali sprawe

Hmmm ... Wspaniale, aczklwiek wciaz nie dotarlo do Ciebie, ze oni budowali piramide schodkowa, a nie kopie piramidy cheopsa. Jesli masz jakies linki na poparcie swojej teorii, chetnie je zobacze.

Aha i jeszcze jedno ... Jesli sadzisz, ze nie udaloby sie Japonczykom zbudowac czegos takiego jak Piramida Cheopsa, zobacz prosze lotnisko Kansai, w ktorym wedlug wyliczen (Discovery) zmiesciloby sie prawie sto piramid cheopsa.

Nazy B..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To przykre ze nie zrozumiales przeslania.
Otoz wlasnie dzieki sceptycyzmowi niektorych uzytkownikow tego forum, nie bedziesz powtarzal innym ze wsrod hieroglifow rozpoznac mozna helikoptery i inne pojazdy latajace.
Blednie chyba rozumujesz ten termin.
Pomyslales chociaz ze sceptyk moze byc czlowiekiem, ktory widzial juz nieco wiecej od ciebie i byle zdjecie szaraka nakazuje mu najpierw sprawdzic jego pochodzenie i czy ktos przy nim nie manipulowal elektronicznie.
Pomyslales tez, ze sceptyk moze wierzyc w istnienie obcych cywilizacji? Nie znaczy to ze uwierzy w kazde zdjecie statku UFO. Jemu nie potrzeba 100% wszystkich wymyslonych dowodow na to, gdzie 99% to  fake. Wystarczy ten 1% ale pozbawiony wszelkich watpliwosci.

Bardzo dobrze rozumiem pojęcie sceptyk.

sceptycyzm - doktryna przecząca możliwości uzyskania jakiejkolwiek wiedzy wiarygodnej i uzasadnionej, wątpiąca o wartości ludzkiego poznania; metoda powstrzymywania się od osądu, systematycznego wątpienia, destrukcyjnego krytycyzmu w stosunku do wszystkiego, do pewnych określonych spraw;

sceptyk - zwolennik sceptycyzmu; człowiek sceptyczny, wątpiący, niedowierzający.

A czy ty myslisz, że większość ludzi na tym forum po zobaczeniu jednego zdjęcia UFO od razu jest święcie przekonana, że jest to wiarygodny dowód na istnienie kosmitów?
Nie powiedziałbym, że sceptyk widzi więcej od człowieka, który chce wierzyć w rzeczy paranormalne. To, że widziałeś zdjęcie tego niby helikopteru na rożnych fotkach nie znaczy, ze widizałes więcej ode mnie, wybacz.
A nie zwróciłeś też uwagi, że nawet jeśli sceptyk dotanie ten pozbawiony wszelkich wątpliwości dowód to i tak w niego nie uwierzy? bo to jest włąśnie sceptycyzm.

Legalize.
Reputacja

Napisano

Hmmm ... Wspaniale, aczklwiek wciaz nie dotarlo do Ciebie, ze oni budowali piramide schodkowa, a nie kopie piramidy cheopsa.

Tym większy wstyd.

Aha i jeszcze jedno ... Jesli sadzisz, ze nie udaloby sie Japonczykom zbudowac czegos takiego jak Piramida Cheopsa, zobacz prosze lotnisko Kansai, w ktorym wedlug wyliczen (Discovery) zmiesciloby sie prawie sto piramid cheopsa.

O czym to ma świadczyć bo nie bardzo rozumie?? :lol :

Nazy B..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Brawo !Legalize!, !!! :crazy:

#207 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Automasz, ale nie rozumiem co maja wykopaliska osady,naczyn i innych znalzisk sprzed naszej ery na Lublinku do tego tematu?

sceptyczny, a jak myslisz dlaczego zbudowali piramidke schodkowa? odpowiedz jest prosta:) bo nie umieli zrobic tej jaka stoi w Egipcie.

Lotnisko Kansai mnie nie obchodzi bo nijak ma sie do tego cudu swiata jakim Jest PIRAMIDA CHEOPSA. :)

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wyobraz sobie ze np. Aquila nigdy nie widzial tego co ja..nigdy nie doswiadczyl takiego widoku jesli chodzi o UFO! Gdyby mial chociaz 10% moich doswiadczen to nie negowalby istnienia Obcych czy nawet UFO!

A co zatem widziałeś? Porwali Cię i wykorzystali seksualnie? (jaki to typowy stereotyp - to tylko w USA mogli cos takiego wymyślić)

muhad, a mnie ciekawi czy w końcu poczytałeś o Masadzie.

Legalize.
Reputacja

Napisano

Aquila, ty to masz nasr.............. Nie szanujesz czyjegoś zdania ani doświadczenia... Nie masz nawet pojęcia czemu tak wielu a w tym Muhad zawzięcie broni zjawisk paranormalnych. Myślisz, że masz doczynienia z jakimiś maniakami którzy plecą głupoty bo nie mają nic innego do roboty?? Wielu nie znalazło się tutaj przez przypadek. Zastanów się bo tylko wyśmiewasz, a nie masz pojęcia o niczym co paranormalne. Zastanów się w ogóle czego tutaj szukasz bo napewno nie odpowiedzi. Nie masz prawa poniżać tylko dlatego że niczego w swoim życiu nie dojżałeś.
Myślisz, że jak udało Ci się wykryć jakies fałszerstwo to zaważy to na Naszej opini na ten temat?? Wielu tutaj posiada wiedze i doświadczenie którego ty nie będziesz w stanie podwazyć ani zrozumieć na dany moment, wiedze której nie jesteś nawet w stanie sobie wyobrazić i to Oni są górą.

Wiesław.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

sceptyczny,  a jak myslisz dlaczego zbudowali piramidke schodkowa? odpowiedz jest prosta:) bo nie umieli zrobic tej jaka stoi w Egipcie.

Bez obrazy ale chyba was posralo :lol :
W dobie lotu w kosmos,zbudowania budynku ktory ma 509 m wyskosci.Twierdzicie ze nie mozna skopiowac piramidy?!? :rotfl:

PS Muhad pokaz jakis wiarygodny link z ta wiadomoscia.Wydaje mi sie ze robisz nas w wala :mrgreen:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych