Skocz do zawartości

Zdjęcie

ET w Egipskim Grobowcu

• Zamknięty Temat jest zamknięty
336 replies to this topic

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Aquila, ty to masz nasr.............. Nie szanujesz czyjegoś zdania ani doświadczenia... Nie masz nawet pojęcia czemu tak wielu a w tym Muhad zawzięcie broni zjawisk paranormalnych. Myślisz, że masz doczynienia z jakimiś maniakami którzy plecą głupoty bo nie mają nic innego do roboty?? Wielu nie znalazło się tutaj przez przypadek. Zastanów się bo tylko wyśmiewasz, a nie masz pojęcia o niczym co paranormalne. Zastanów się w ogóle czego tutaj szukasz bo napewno nie odpowiedzi. Nie masz prawa poniżać tylko dlatego że niczego w swoim życiu nie dojżałeś.

Nie miałem zamiaru poniżać muhada, a jeśłi on sam tak to odebrał to przepraszam, ale z tego co wiem już całkiem spory procent ludzi w USA przyznaje siędo takiego wykorzystywania przez kosmitów.

Co zatem takiego widziałeś, muhad że jesteś przekonany w 100% o istnieniu UFO?

Wielu tutaj posiada wiedze i doświadczenie którego ty nie będziesz w stanie podwazyć ani zrozumieć na dany moment, wiedze której nie jesteś nawet w stanie sobie wyobrazić i to Oni są górą.

Co najwyżej doświadczenia, bo wiedzę... zależy jaką. Specjalistyczną ani np historyczną - raczej nie.

sceptyczny.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiecie co to Kansai? To poczytajcie ... :) Czyzby Wieslaw napisal cos, co przeroslo Wasze mozliwosci?

Muhad, zobacz co to Kansai i pokmin nad tym moj ulubiony Masta Wierzacy, co ludzie potrafia teraz zbudowac. PCH przy K. to nic.

MatoIto.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ja wysuwam teze ze Aquila jest agentem rządowym bo zabardzo broni swoich racji, i negóje wszystko co paranormalne, tajne, rzadowe :>

sceptyczny.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobra teza, w ogole wszyscy sceptycy sa rzadowymi agentami ... ;) Powinni zostac usunieci ;) Wtedy nic by nie blokowalo teorii podobnych do "The Mushroom Project - ultimate truth" :)

MatoIto.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mozna byc sceptykiem w paru sprawach ale nie we wszystkich, on napewno negóje, własnych rodziców, rodzenstwo rodzine, anty cały swiat

Automasz.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Bardzo dobrze rozumiem pojęcie sceptyk.

Jak widac nie. Nie zalezy mi abys podawal mi formulke ze slownika . Wyraznie mowilem o konkretnych sceptykach z tego forum.
Wiec jesli operasz swoje zdanie na twierdzeniu:

"To, że widziałeś zdjęcie tego niby helikopteru na rożnych fotkach nie znaczy, ze widizałes więcej ode mnie, wybacz. '

Czyni cie to w moich oczach osoba dosc wybiorczo traktujaca zagadnienie.
Wybacz. Zatem dalej twierdze ze nie zrozumiales przeslania.
Jest proste. Powtorze je jeszcze raz.
Sceptycy tutaj nie sa po to aby wszystko negowac, ale wskazac ze nie wszystko zloto co sie swieci. Nie znaczy to ze sami w nic nie wierza i nie maja wlasnych przekonan w kierunku pro. Jednak ten jeden procent zjawisk, ktore uznac mozna za autentyczne, a o czym pisalem wczesniej, zupelnie im wystarczy.

A czy ty myslisz, że większość ludzi na tym forum po zobaczeniu jednego zdjęcia UFO od razu jest święcie przekonana, że jest to wiarygodny dowód na istnienie kosmitów?

Nie interesuja mnie wiekszosc uzytkownikow tego forum. Interesuja mnie za to osoby z ktorymi dyskutuje na ten temat. I na podstawie ich wypowiedzi dokonuje oceny.

A nie zwróciłeś też uwagi, że nawet jeśli sceptyk dotanie ten pozbawiony wszelkich wątpliwości dowód to i tak w niego nie uwierzy? bo to jest włąśnie sceptycyzm.

Jestem sceptykiem. Wskaz w ktorym miejscu tak sie wlasnie zachowalem.
Uogolniajac wszystko o czym piszesz, tak naprawde wykazujesz ze praktycznie odbiegasz od konkretow. Same truizmy.

[ Dodano: 2006-08-15, 04:46 ]

Jak masz w ten sposób się produkować to lepiej nic nie pisz :)

Zeby wyznawcy teorii spiskowych wypisywali swoje glupoty juz wtedy na kopy tak?
Niedoczekanie ;-)

Nazy B..
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Bardzo dobrze rozumiem pojęcie sceptyk.

Jak widac nie.

Wątpisz w moją inteligencję?

Wybacz. Zatem dalej twierdze ze nie zrozumiales przeslania.

Nie zrozumiałem, bo nie widzę tu żadnego przesłania. Oświec mnie przoszę.
A kim Ty jesteś, żeby mi coś przesyłać, przepraszam bardzo?

Nie interesuja mnie wiekszosc uzytkownikow tego forum.

Twój błąd, Twoja strata.

Jestem sceptykiem. Wskaz w ktorym miejscu tak sie wlasnie zachowalem

Nie mówiłem, że jeśli Tobie pokazanoby prawdziwy dowód na istnienie kosmitów, to nie zgodziłbys się z nim. Mówiłem ogólnie o sceptykach.

Uogolniajac wszystko o czym piszesz (...)

Przepraszam, ale co w tym złego?

Wydaje mi się, że ta konwersacja prowadzi do nikąd. Więc może ją skończmy. Skoro twierdzisz, że nie rozumiem jakiś przesłań (???) to już nie moja sprawa. Żyj sobie dalej w świecie gdzie wszystko da się wytłumaczyć, udowodnić. Powodzenia. Ale wiedz że są zjawiska których nawet Ty nie możesz obalić. I iwedz, że nie wszystko udowodnisz. Myślisz, że się przejmuję tym co piszesz? Wiedz, że nie.

#218 Gość_muhad

Gość_muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

A co zatem widziałeś? Porwali Cię i wykorzystali seksualnie? (jaki to typowy stereotyp - to tylko w USA mogli cos takiego wymyślić)

Nie skomentuje Tego co napisales, sam powinienes wiedziec dlaczego.Nie wiesz? to przeczytaj 10 razy i sie zastanow.

Co widzialem?? TO co przezylem opisalem na forum dwa razy.Indoctrine ze mna dyskutowal na ten temat wiec napewno wie ...

Moje doswiadczenia sa podobne do tych ktore przezyla moja mama.

Nie bede Ci pisal co przezylem,co widzialem bo nie jest to warte kolejnych szyderstw i opluwan z Twojej strony.

Najwyrazniej nie dorosles.

Bez obrazy ale chyba was posralo   :lol :  
W dobie lotu w kosmos,zbudowania budynku ktory ma 509 m wyskosci.Twierdzicie ze nie mozna skopiowac piramidy?!? :rotfl:  

nie chodzi o wysokosc kolego...najwyrazniej nie zapoznales sie z informacja dlaczego PIRAMIDA CHEOPSA jest cudem swiata.Tymbardziej najwiekszym i najwspanialszym ze zbudowany duzo przed nasza era. Prosze bardzo...skopiuj piramide cheopsa..jak do tej pory nikomu sie to nie udalo.

pokaz jakis wiarygodny link z ta wiadomoscia.Wydaje mi sie ze robisz nas w wala :mrgreen:

chodzi Ci o link tej miernoty japonskiej ktora sie posypala? Jest na forum temat o tej piramidce;>

chodzi CI o to lotnisko?
http://mapy.pomocnik...tarne/?mapa=117

A co w tym dziwnego? przeciez jestesmy tak bardzo rozwinieta technologicznie cywilizacja ktora nie umie powotrzyc Piramidy cheopsa;>

Muhad, zobacz co to Kansai i pokmin nad tym moj ulubiony Masta Wierzacy, co ludzie potrafia teraz zbudowac. PCH przy K. to nic.

troche trawnika, asfaltu i budynki wspolczesnej architektury. Naprawde porywajace;>

Automasz, Zgodnie ze znanym Pojeciem Sceptyka to jestes nim wreszcie czy nie? uwazasz ze nie negujesz wszystkiego a co robisz?.Fakt napewno nie tyle co Aquila.

pfffff i jeszcze sie tym szczycicie. :wow:

Automasz.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie zrozumiałem, bo nie widzę tu żadnego przesłania. Oświec mnie przoszę.

Jesli dwa razy o tym pisalem wraz z Aguilla, nie widze powodu abys zauwazyl to gdy napisze po raz trzeci.

A kim Ty jesteś, żeby mi coś przesyłać, przepraszam bardzo?

Wlaczyles sie do dyskusji w zasadzie juz po jej zakonczeniu, piszac nie wiadomo o czym. Bo na pewno nie o "ET w egipskim grobowcu". Powyzszym zdaniem wlasnie zaczales prolog z osobistymi wycieczkami pod moim adresem .
A jako ze nie wierze aby w Twojej wypowiedzi byl jakis ukryty sens o ktorym zaraz sie dowiemy, dlatego jesli chodzi o wymiane zdan z Toba, EOT/. :papapa:

Wydaje mi się, że ta konwersacja prowadzi do nikąd.

Szkoda ze od razu nie zaczales od tego, zanim zabrales glos.

Nazy B..
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przepraszam, ale na tym forum może się każdy wypowiedzieć w dowolny sposób, w dowolnej i kwestii i w dowolnym momencie więc stwierdzenie, że niepotrzebnie się włączyłem do dyskusji jest co najmniej nie na miejscu.

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie bede Ci pisal co przezylem,co widzialem bo nie jest to warte kolejnych szyderstw i opluwan z Twojej strony.

Nie będę szydził ani nie opluję, wbrew pozorom nie cierpię szydzić z ludzi i staram się tego nie robić, teraz autentycznie jestem zaciekawiony i chciałbym po prostu się dowiedzieć o co chodzi.
My się po prostu nie rozumiemy, a nie nienawidzimy. Mam nadzieję że to rozumiesz.

nie chodzi o wysokosc kolego...najwyrazniej nie zapoznales sie z informacja dlaczego PIRAMIDA CHEOPSA jest cudem swiata.Tymbardziej najwiekszym i najwspanialszym ze zbudowany duzo przed nasza era. Prosze bardzo...skopiuj piramide cheopsa..jak do tej pory nikomu sie to nie udalo.

Ale zauważ że została ogłoszona cudem świata kiedy dzisiejszych budowli jeszcze nie było. Gdyby dzisiaj zrobić taki ranking, to wiele by się zmieniło.

A co do skopiowania, po co to komu teraz? Gdyby to miało jakiś cel, czemu nie? Ale po co? Marnować miliony tylko po to, żeby kilku zwolenników UFO uwierzyło wreszcie nauce? Po co, skoro i tak większość ludzi zna i wierzy prawdzie że to Egipcjanie ją zbudowali.
Myślicie że co, ludzie też nie mają co robić tylko budować piramidę bo ktoś tam nie wierzy że można. No to niech nie wierzy, jego sprawa.

Ja wysuwam teze ze Aquila jest agentem rządowym bo zabardzo broni swoich racji, i negóje wszystko co paranormalne, tajne, rzadowe

Pewnie, przecież mówiłem że opłaca mnie CIA. A z Bushem to co weekend rozmawiam telefonicznie przez specjalną, kodowaną linię.

Mozna byc sceptykiem w paru sprawach ale nie we wszystkich, on napewno negóje, własnych rodziców, rodzenstwo rodzine, anty cały swiat

Własnych rodziców neguję? Noooo bardzo ciekawy wniosek, naprawdę gratuluję. Brawa dla tego pana.

Po prostu na razie nie ma niczego, co sprawi żebym nie zanegował.
Mam wierzyć we wszystko? Kurcze, to dzisiaj już nie wiem, nie dość że musiałbym wyznawać wszystkie wierzenia świata to jeszcze na dodatek żaden przesąd nie byłby mi obcy.

Po prostu co ja na to poradzę, że żadna z teorii jakie tutaj są prezentowane nie ma dowodów, które mnie przekonają? Kilka fotek UFO wśród milionów fałszywek? Kiepskie i naciągane fotki które rzekomo pokazują niezbite dowody? Źle interpretowane figurki i malowidła? Opowieści ludzi, którym ja mam wierzyć nagle na słowo? Wyliczenia numerologiczne których się nie da powierdzić?
No bo wybacz, Danikenowi na słowo nie będę wierzył a wiele 'dowodów' to zwykłe oszustwa, produkowane na hurtową skalę przez zwolenników.

#222 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Aquila,

"Nie będę szydził ani nie opluję, wbrew pozorom nie cierpię szydzić z ludzi i staram się tego nie robić, teraz autentycznie jestem zaciekawiony i chciałbym po prostu się dowiedzieć o co chodzi.
My się po prostu nie rozumiemy, a nie nienawidzimy. Mam nadzieję że to rozumiesz. "

Aquila nie powiem co widzialem i co przezylem z przyczyn osobistych. Nie naleze do osob ktore sie chwala takimi kwestiami i sam powinienes wiedziec czemu. Nie naciskaj na mnie bo nic nie osiagniesz.

"Ale zauważ że została ogłoszona cudem świata kiedy dzisiejszych budowli jeszcze nie było. Gdyby dzisiaj zrobić taki ranking, to wiele by się zmieniło. "

Wiesz czemu nie jest wazny czas, w ktorym piramida zostala okrzyknieta cudem ? Dlatego ze roznica dzielaca nasza epoke od epoki starozytnej jest miazdzaca pod kazdym wzgledem , rowniez technologicznym.

"A co do skopiowania, po co to komu teraz? Gdyby to miało jakiś cel, czemu nie? Ale po co? Marnować miliony tylko po to, żeby kilku zwolenników UFO uwierzyło wreszcie nauce? Po co, skoro i tak większość ludzi zna i wierzy prawdzie że to Egipcjanie ją zbudowali.
Myślicie że co, ludzie też nie mają co robić tylko budować piramidę bo ktoś tam nie wierzy że można. No to niech nie wierzy, jego sprawa. "

a kto odwazylby sie na taki krok? Japonczycy usilowali bez skutku i to w skalii 1:10...

dlatego rowniez nikt sie nie stara bo wlasnie wiekszosc ludzi uwaza ze to egipcjanie zbudowali a ludzie ktorym to jest na reke, chca by tak juz pozostalo.

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wiesz czemu nie jest wazny czas, w ktorym piramida zostala okrzyknieta cudem ? Dlatego ze roznica dzielaca nasza epoke od epoki starozytnej jest miazdzaca pod kazdym wzgledem , rowniez technologicznym.

Naprawdę? Mieli starożytne stacje kosmiczne, lasery, komputery, sondy kosmiczne, budowle na 500m wysokie, stacje i okręty podwodne, reaktory atomowe, akceleratory cząstek, samoloty, rakiety, telewizję i radio, internet, samochody, elektrownie i metro?

Famtastycznie jak tak :P

a kto odwazylby sie na taki krok?

no właśnie? nikomu nie chce siębudować za miliony $ cośtylko po to, żeby małej grupce ludzi udowodnić że się mylą.

dlatego rowniez nikt sie nie stara bo wlasnie wiekszosc ludzi uwaza ze to egipcjanie zbudowali a ludzie ktorym to jest na reke, chca by tak juz pozostalo.

Bo taka jest prawda, naprawdę nie ma żadnych przesłanek za tym, że to nie Egipcjanie ją zbudowali.

#224 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Aquila,

"Podobno rozmawiałeś o tym z kimś. Jeżeli nie chcesz opowiadać publicznie, to napisz mi na PW. bo naprawdę mnie to zaciekawiło. Jeżeli boisz się szyderstw to daję słowo że ich nie będzie. "

- mowie bardzo powaznie.Nie naciskaj bo nie mam zamiaru juz o tym wspominac.
Jesli naprawde Cie to zaciekawilo to napewno znajdziesz to o czym pisalem.

"Naprawdę? Mieli starożytne stacje kosmiczne, lasery, komputery, sondy kosmiczne, budowle na 500m wysokie, stacje i okręty podwodne, reaktory atomowe, akceleratory cząstek, samoloty, rakiety, telewizję i radio, internet, samochody, elektrownie i metro?

Famtastycznie jak tak"

- no wlasnie ; wiec jak mogli zbudowac cos czego Japonczycy nie potrafili zrobic?

Spaprana robota Japonczykow to jak narazie najbardziej przekonywujacy argument tego ze nielatwo jest powtorzyc wyczyn "Egipcjan"

"no właśnie? nikomu nie chce siębudować za miliony $ cośtylko po to, żeby małej grupce ludzi udowodnić że się mylą. "

- No japonczykom sie chcialo ale jak widac powiedzenie; "Chciec to moc" nie zawsze sie sprawdza.

"Bo taka jest prawda, naprawdę nie ma żadnych przesłanek za tym, że to nie Egipcjanie ją zbudowali. "

Nie neguje ze tego Egipcjanie nie budowali, co wiecej jestem tego pewien ale sami tego nie mogli zrobic.

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jesli naprawde Cie to zaciekawilo to napewno znajdziesz to o czym pisalem.

3.5 tys postów do przejrzenia. Aż tak mnie nie ciekawi żeby tydzień na to stracić. Nie chcesz opowiadać to nie.
Nie mam pojęcia skąd ta postawa na "nie".

wiec jak mogli zbudowac cos czego Japonczycy nie potrafili zrobic?

Zwyczajnie, stawiając głaz obok głazu przez kilkadziesiąt lat. Uważasz że to niewykonalne w tamtych czasach?
Więc co takiego jest ażtak skomplikowane że nie mogli tego zrobić Egipcjanie? Tylko konkretnie i najlepiej z jakąś dokumentacją np w postaci fotek.

Nie neguje ze tego Egipcjanie nie budowali, co wiecej jestem tego pewien ale sami tego nie mogli zrobic.

I kosmici łaskawie zatarli wszystkie swoje ślady, żeby nie było nam, ludziom teraz przykro?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych