Nie bede Ci pisal co przezylem,co widzialem bo nie jest to warte kolejnych szyderstw i opluwan z Twojej strony.
Nie będę szydził ani nie opluję, wbrew pozorom nie cierpię szydzić z ludzi i staram się tego nie robić, teraz autentycznie jestem zaciekawiony i chciałbym po prostu się dowiedzieć o co chodzi.
My się po prostu nie rozumiemy, a nie nienawidzimy. Mam nadzieję że to rozumiesz.
nie chodzi o wysokosc kolego...najwyrazniej nie zapoznales sie z informacja dlaczego PIRAMIDA CHEOPSA jest cudem swiata.Tymbardziej najwiekszym i najwspanialszym ze zbudowany duzo przed nasza era. Prosze bardzo...skopiuj piramide cheopsa..jak do tej pory nikomu sie to nie udalo.
Ale zauważ że została ogłoszona cudem świata kiedy dzisiejszych budowli jeszcze nie było. Gdyby dzisiaj zrobić taki ranking, to wiele by się zmieniło.
A co do skopiowania, po co to komu teraz? Gdyby to miało jakiś cel, czemu nie? Ale po co? Marnować miliony tylko po to, żeby kilku zwolenników UFO uwierzyło wreszcie nauce? Po co, skoro i tak większość ludzi zna i wierzy prawdzie że to Egipcjanie ją zbudowali.
Myślicie że co, ludzie też nie mają co robić tylko budować piramidę bo ktoś tam nie wierzy że można. No to niech nie wierzy, jego sprawa.
Ja wysuwam teze ze Aquila jest agentem rządowym bo zabardzo broni swoich racji, i negóje wszystko co paranormalne, tajne, rzadowe
Pewnie, przecież mówiłem że opłaca mnie CIA. A z Bushem to co weekend rozmawiam telefonicznie przez specjalną, kodowaną linię.
Mozna byc sceptykiem w paru sprawach ale nie we wszystkich, on napewno negóje, własnych rodziców, rodzenstwo rodzine, anty cały swiat
Własnych rodziców neguję? Noooo bardzo ciekawy wniosek, naprawdę gratuluję. Brawa dla tego pana.
Po prostu na razie nie ma niczego, co sprawi żebym nie zanegował.
Mam wierzyć we wszystko? Kurcze, to dzisiaj już nie wiem, nie dość że musiałbym wyznawać wszystkie wierzenia świata to jeszcze na dodatek żaden przesąd nie byłby mi obcy.
Po prostu co ja na to poradzę, że żadna z teorii jakie tutaj są prezentowane nie ma dowodów, które mnie przekonają? Kilka fotek UFO wśród milionów fałszywek? Kiepskie i naciągane fotki które rzekomo pokazują niezbite dowody? Źle interpretowane figurki i malowidła? Opowieści ludzi, którym ja mam wierzyć nagle na słowo? Wyliczenia numerologiczne których się nie da powierdzić?
No bo wybacz, Danikenowi na słowo nie będę wierzył a wiele 'dowodów' to zwykłe oszustwa, produkowane na hurtową skalę przez zwolenników.