Skocz do zawartości

Zdjęcie

ET w Egipskim Grobowcu

• Zamknięty Temat jest zamknięty
336 odpowiedzi w tym temacie

MatoIto.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

muhad Rozmowa twoja z Aquila niema głebszego sensu, on i tak ma swoie zdanie którego nie zmieni, a negowanie kazdych dowodów profanacja

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

muhad Rozmowa twoja z Aquila niema głebszego sensu, on i tak ma swoie zdanie którego nie zmieni, a negowanie kazdych dowodów profanacja

mówiąc o negowaniu każdych dowodów masz na myśli takie dowody jak ten z wazonem?

Ja na razię chcęsiętylko zapoznać z tymi dowodami, na negowanie przyjdzie czas. Jeżeli będą na tyle dobre że ich nie będę potrafił zanegować to wtedy uwierzę :P

#228 Gość_muhad

Gość_muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

Aquila, wiec musisz zobaczyc UFO..innej opcji nie ma.Pozniej to juz latwiej bedzie CI uwierzyc w inne sprawy.

Automasz.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Aquila, wiec musisz zobaczyc UFO..innej opcji nie ma.Pozniej to juz latwiej bedzie CI uwierzyc w inne sprawy.

I to jest podstawowy blad ktory popelniasz muhad. Jesli przezyles spotkanie III lub nawet IV stopnia nie oznacza to w zaden sposob, ze powinienes wierzyc w kazde glupoty z ta tematyka zwiazane. Wrecz przeciwnie. Masz obowiazek szukac jak najbardziej wiarygodnych i konkretnych wyjasnien, popartych solidnymi argumentami.
Skad, w jaki sposob i dlaczego.
W przeciwnym razie bedziesz wysmiewany przez ludzi i gdy spotkasz sie ponownie z czyms takim:

Dołączona grafika

stwierdzisz, ze dzieki plaskorzezbie ze starozytnego Egiptu , odkrytej w dniu twych urodzin 24 lata temu pod Pabianicami, stales sie wybrancem :mrgreen:

BTW dziwie sie, ze jej nie zauwazyles wczesniej.
Pytalem ci o to dwa razy.

Zatem zalozmy ze mialem kontakt z Obcymi. Czy to oznacza ze teraz mam wierzyc iz kazde zdjecie miski dla psa rzuconej w powietrze to przejaw ich technologii ?

Simon.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Temat uważam za zamknięty. W kontekście artykułu na pierwszej stronie KOSMICI nie robili helikopterów i nie znosili kur w darze obcym. Uczciwie trzeba przyznać, że w temacie
ET w grobowcu prowadzą sceptycy. Ciekawe jak poradzą sobie w innych kwestiach :) Już nie będzie tak różowo.

Aha i przy najbliższym OOBE(które doświadczam spontanicznie od dziecka i akurat w TO wierzę) z małą pomocą technologii Hemi-Sync spróbuje udać siędo Gizy 3000 r. BC i zobaczyć jak Oni to zbudowali :)

Automasz.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Aha i przy najbliższym OOBE(które doświadczam spontanicznie od dziecka i akurat w TO wierzę) z małą pomocą technologii Hemi-Sync spróbuje udać siędo Gizy 3000 r. BC i zobaczyć jak Oni to zbudowali :)

Moze sie okazac ze wycieczka ci sie nie uda i trzeba sie kopsnac o wiele wczesniej :-D

MatoIto.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Zgadzam sie w zupełnosci

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zgadzam sie w zupełnosci

Potwierdzam to i zaprzeczam :D

A tak na serio, to tak, chyba musiałbym zobaczyć, ale nie tylko zobaczyć i paść na kolana przed nim, ale też nie znaleźć wyjaśnienia które by mnie nie zadowalało.

Gdybym wszystkie światełka brał za kosmitów to już bym chyba dawno był wierzącym.

Automasz.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Gdybym wszystkie światełka brał za kosmitów to już bym chyba dawno był wierzącym.

Nie zapomnij o latajacych nocnikach i miskach na whiskas.
One nie emituja wlasnego swiatla, co nie przeszkadza wygladajac im w powietrzu bardzo wiarygodnie. :-D

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Automasz, a co myslisz ze tylko ty jestes na tyle bystry żeby odróżnić prawdziwe UFO od zwykłego światełka?? Jakbyś zobaczył to co niektórzy to by ci szczena opadła z wrażenia...

Automasz.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Automasz, a co myslisz ze tylko ty jestes na tyle bystry żeby odróżnić prawdziwe UFO od zwykłego światełka?? Jakbyś zobaczył to co niektórzy to by ci szczena opadła z wrażenia...

Jak sie widzi co sie chce zobaczyc to i latajacy nocnik potrafi wstrzasnac czlowiekiem :lol :

BTW, Pokaz jak mi szczeka opada i podziel sie znajomoscia z osoba z tego forum, ktora:
- miala kontakt z Obcymi
- byla na pokladzie ich statku lub przynajmniej go dotknela :mrgreen:
- dysponuje wiarygodnymi zdjeciami lub filmem
- dysponuje stosownym artefaktem,
- potrafi zdac przekonujaca relacje z tego zdarzenia.

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

To samo, można powiedzieć do ciebie, żebyś udowodnił co się działo w biblii. Dla niektórych biblia też nie jest w pełni wiarygodna. Ale wystarczy wiara.

Ja nie wiem czy kiedyś mnie odwiedzili kosmici, nie byłem na żadnej sesji, żeby to sprawdzić w mojej podświadomości, ale musze ci powiedzieć, że jest na świecie wiele rzeczy, może nie związanych z kosmitami, które są jeszcze bardziej zagadkowe i niesamowite. Np. spotkania z istotami pochodzącymi z astralu.

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

ale tutaj chodzi o wyraźne pytania jakie zadał Automasz.

Na pewno wszystkie obserwacje UFO ludzi z tego forum zawężają się do światełek latających gdzieś na niebie. A światełko to nie musi być od razu = kosmici.

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

A jak budzisz się w nocy, nie możesz się poruszyć i wyraźnie czujesz czyjąś obecność. Na dodatek po chwili zaczyna ci szumieć w głowie, jakbyś przełączył na niedostrojony kanał w telewizorze. Wszystko to potem mija, ale strach zostaje. Ja miałem coś takiego oprócz światełek na niebie.

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A jak budzisz się w nocy, nie możesz się poruszyć i wyraźnie czujesz czyjąś obecność. Na dodatek po chwili zaczyna ci szumieć w głowie, jakbyś przełączył na niedostrojony kanał w telewizorze. Wszystko to potem mija, ale strach zostaje.

A czytałeś kiedyś o paraliżu sennym (albo przysennym)?
To właśnie co napisałeś to typowy jego objaw. I nie udawaj że medycy kłamią, bo to jest jedno z dość znanych zaburzeń snu. W stanach ma go ok 5 mln ludzi...

To poczytaj, bardzo fajna lektura, polecam.

O ile naprawdę chcesz się dowiedzieć co wtedy czułeś, a nie wierzyć tylko w UFO.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych