Napisano 15.09.2006 - 14:59
Napisano 15.09.2006 - 19:28
Napisano 15.09.2006 - 20:55
Napisano 15.09.2006 - 21:01
Napisano 15.09.2006 - 22:13
Napisano 15.09.2006 - 22:32
Ależ ja do obcych cywilizacji nic nie mam. Nie tylko wierzę, ale wiem że one gdzieś tam musząbyć. I to setki a nawet tysiące.Biorąc pod uwagę ogrom wszechświata.. Wielkie prawdopodobieństwo istnienia obcych cywilizacji
Raczej wyłuskiwać prawdę=]on tu przybył "walczyć z ciemnogrodem" - ty tylko piszesz, że to ci coś przypomina (bo przypomina) a on już zaczyna swoje ...
Napisano 16.09.2006 - 01:03
Czy słyszałes kiedykolwiek zeby wiedzacy o odwiedzinach UFO powoływał sie tylko na dwa obrazeczki ??gdyz mysle ze 2 obrazeczki na scianie to raczej maly dowod na to ze tu byli,
Acha... Bo ty nie widziałes nigdy to odrazu juz nikt nie widział?? A skąd ta pewnośc... Jezeli juz dopuszczasz istnienia cywilizacji o nieprzecietnej technologii czemu tak ciezko jest przyjac do wiadomosci mozliwosc odwiedzania nas?? Czemu mieli by nas nie odwiedzac?? Czy to naprawde jest takie odpychajace?? Mało jest swiadkow?? Mało jest zdjec?? Mało jest filmow?? Mało jest innych "dowodów"?? Nawet jezeli choc jednen swiadek nie kłamał, choc jeden film nie jest sfałszowany, choc jedno zdjecie prawdziwe, to juz mozemy byc pewni odwiedzin...Ale niestety to, że przylatująsobie na naszą małą planetkę, zakreślają sobie kręgi w zbożu, porywają ludzi itp ale nikt ich nigdy nie widział... to dla mnie przesada.
To musisz wyszukiwac te perełkiMi chodzi o ot, że ostatnimi czasy powstaje tak wielka masa głupiutkich teorii o kosmitach, bazujących na powodzeniu takich historii i popartych swoimi "dowodami" że szok.
Ale uwierz mi, że nikt tutaj ze zgromadzonych na tym forum nie dałby sobie paznokcia uciać za to że jest to niezbitym dowodem na odwiedziny... Natomiast bierze sie takie rzeczy pod uwageRaczej wyłuskiwać prawdę
Ok, mi teżto przypomina helikopter i co z tego? Samo twierdzenie że to przypomina helikoter nie jest niczym złym, ale wiara w to, że to jest helikopter albo że to coś jest oparte na jakimś latającym pojeździe przy tak udowodnionym już pochodzeniu tego znaku, jest czymś chorym (bez urazy dla nikogo).
Napisano 16.09.2006 - 01:20
Czy słyszałes kiedykolwiek zeby wiedzacy o odwiedzinach UFO powoływał sie tylko na dwa obrazeczki ??
Napisano 16.09.2006 - 01:24
Tez tego nie rozumie :smile:Jezeli juz dopuszczasz istnienia cywilizacji o nieprzecietnej technologii czemu tak ciezko jest przyjac do wiadomosci mozliwosc odwiedzania nas??
Napisano 16.09.2006 - 01:25
A skąd ta pewnośc... Jezeli juz dopuszczasz istnienia cywilizacji o nieprzecietnej technologii czemu tak ciezko jest przyjac do wiadomosci mozliwosc odwiedzania nas?? Czemu mieli by nas nie odwiedzac?? Czy to naprawde jest takie odpychajace?? Mało jest swiadkow?? Mało jest zdjec?? Mało jest filmow?? Mało jest innych "dowodów"??
Napisano 16.09.2006 - 03:01
Napisano 16.09.2006 - 03:13
Napisano 16.09.2006 - 07:43
dlaczego sądzicie, że te zdjęcia przedstawiają np. helikopter, poduszkowiec, czy okręt podwodny? tylko dlatego, że wam je przypominają?takie zdjecia , maja ewidentne dowody i nikogo nie ma? a czemu?
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych