Napisano 10.08.2006 - 20:23
Napisano 10.08.2006 - 20:51
Kurde! Są takie zdjęcia a nikt o tym nie wie! Ludzie ciągle myślą, że Piramidy były budowane na rampach itd...
a wszkolach ucza jak to faraon kazal ludziom zbudowac piramidy
a media swietnie ukrywaja ta prawde....nawet naukowcy
Piekny artykul poezja dla mych... oczu.
Szkoda że nie ma komentarzy sceptyków (wszechwiedzących)
sa zabawni(sceptycy)
takie zdjecia , maja ewidentne dowody i nikogo nie ma? a czemu?
świetny... artykuł i jak tu niewierzyć? fakty mówią same za siebie!!!
Ano niestety w takim świecie zakłamanym teraz żyjemy, że ciężko przeciętnemu człowiekowi uwierzyć we wszystko co nieludzkie. A ci co wierzą w zjawiska paranormalne to nie dlatego, że mają zbyt rozwiniętą wyobraźnie, tylko dlatego, że mają otwarty umysł. Lata wciskania kitów zrobiły swoje. Ta ciemnota nie potrwa już długo
i dobrze kwintus bo to sa zdjecia autentyczne, nie zadne podrobki czy retusze...a ten szaraczek napewno nie jest ludzkiego pochodzenia...
No właśnie...Wszyscy archeolodzy widzą w obiektach takich, jak te na zdjęciach fallusy, albo prymitywne rzezby ptaków. I większość ludzi daje się na to nabierać nie zadając sobie trudu, żeby zatrzymać się, popatrzeć i pomyśleć.
Zresztą i tak trzeba by zweryfikować wiedze w podręcznikach szkolnych
Wiedziałem! Ha wiedziałem, że Egipcjanie NIE zbudowali SAMI piramid! Oto dowody! Artykuł znakomity!
Napisano 10.08.2006 - 20:52
Napisano 10.08.2006 - 23:02
To by wyjaśniało, dlaczego nigdy nie znaleziono innych elementów samolotu, zaplecza gospodarczego potrzebnego do budowy takich maszyn (hut, fabryk i rafinerii paliwa)
i dlaczego nie ma żadnych inskrypcji na ścianach budynków o cudownych maszynach...
Napisano 11.08.2006 - 09:49
Napisano 11.08.2006 - 10:07
Napisano 11.08.2006 - 10:10
Napisano 11.08.2006 - 10:30
holi, tu jest kwiat, owszem ale po co ta szydera? nastepny w koalicji ?
A statek rodem z Jetsonow?
a helikopter? niezaleznie czy kreska nad nim jest dluzsza czy krutsza i tak przypomina helikopter.
to sa te wasze dowody?
przyczepiacie sie lodzi podwodnej...moze reka moze nie..co to za dowod?
jak widzisz na tym zdjeciu Egipcjanin przynosi ptaka w ofierze pewnej istocie..ja zadnego wazonu tam nie widze...Gdzie tu masz wazon? czy ptaka ktos wklada do wazonu czy kwiaty?
nastepny w koalicji ?
Napisano 11.08.2006 - 10:33
Obrazek
jak widzisz na tym zdjeciu Egipcjanin przynosi ptaka w ofierze pewnej istocie..ja zadnego wazonu tam nie widze...Gdzie tu masz wazon? czy ptaka ktos wklada do wazonu czy kwiaty?
a ptaka widac tam dokladnie wiec wnioskujac mozna jasno stwierdzic ze opcja z wazonem jest niedorzeczna.
Napisano 11.08.2006 - 11:22
Napisano 11.08.2006 - 16:11
Napisano 11.08.2006 - 17:32
Napisano 11.08.2006 - 17:47
Znajdźcie lepiej odpowiedź na to czym jest ten helikopter, statek "Jetsonów" i ten poduszkowiec niżej.
Nie traktujcie helikoptera i ptaka(z prawej) jako całośc bo są to dwie oddzielne figury...
Napisano 11.08.2006 - 18:03
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych