No i o czym my tu rozmawiamy... Miłego buszowaniaPrzegapiłem ;-) Chętnie zapoznał bym się z tym materiałem, gdyby był udostępniony na stronie. Nie od rzeczy bylo by też umieszczenie wyników badań georadarem ;-)
Napisano 16.05.2006 - 21:35
No i o czym my tu rozmawiamy... Miłego buszowaniaPrzegapiłem ;-) Chętnie zapoznał bym się z tym materiałem, gdyby był udostępniony na stronie. Nie od rzeczy bylo by też umieszczenie wyników badań georadarem ;-)
Napisano 17.05.2006 - 12:48
Napisano 17.05.2006 - 13:35
Zacznijmy od tego, że labirynty znajdują się głęboko pod ziemią, a skończmy na tym, że wykrycie labiryntów za pomocą georadarów nie jest takie proste... To samo tyczy się Ślęży wielokrotnie były przeprowadzane badania i przekopywane ziemie i nic nie wykryto... Nie wykryto do czasu kiedy nie wparował tam Projekt-Cheops.ludzie nie am żadnego wielkiego labiryntu cała dolina królów zosatał przekopana pozatym były by wzmianki o takim czymś i dawno by zostało to odkryte
Napisano 17.05.2006 - 16:58
ludzie nie am żadnego wielkiego labiryntu cała dolina królów zosatał przekopana pozatym były by wzmianki o takim czymś i dawno by zostało to odkryte
Napisano 17.05.2006 - 19:26
Napisano 17.05.2006 - 20:50
Napisano 17.05.2006 - 21:06
Prawdą jest, że wojujących Atlantów i Greków nikt już nie ostrzegł przed kataklizmem.[cytat z uleszka.com, swoją drogą gorąco polecam - kompendium wiedzy o starożytnych cywilizacjach, etc.]skoro atlantydzi wiedzieli, kiedy zostana zatopieni to dlaczego nic nie zrobili skoro mieli 200 lat na dzialanie?
I teraz coś z zupełnie innej beczki: skoro nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że wszelkiej maści przepowiednie dotyczą zawsze paru możliwych ścieżek, którymi może podążyć człowiek, to dlaczego się na ten temat wypowiadasz usiłując złożyć wszystko do kupy i tym samym kupę otrzymując? Są możliwości: ludzkość ocaleje bądź nie. To zależy od nas samych.i teraz cos z innej beczki skoro w 2012 ma nastapic koniec swiata i mega elo kataklizm i ma nas wszystkich zabic to po kiego wala maja przylatywac do nas "nasi bracia" i pomagac nam budowac nowa cywilizacje?
Dowody, panie, dowody.ludzie nie am żadnego wielkiego labiryntu cała dolina królów zosatał przekopana pozatym były by wzmianki o takim czymś i dawno by zostało to odkryte
Napisano 17.05.2006 - 21:51
Napisano 17.05.2006 - 22:07
...wszelkiej maści przepowiednie dotyczą zawsze paru możliwych ścieżek...
Napisano 17.05.2006 - 23:57
skoro w 2012 ma nastapic koniec swiata i mega elo kataklizm i ma nas wszystkich zabic to po kiego wala maja przylatywac do nas "nasi bracia" i pomagac nam budowac nowa cywilizacje?
Napisano 18.05.2006 - 13:59
Napisano 18.05.2006 - 14:05
Acha, dokładnie Juras. Bajka z Cheopsem, Sumerem, Aztekami, Majami, Inkami, plemieniem Hopi, płaskowyżem Nazca, Mahabaratą, Elumą Elisz, Biblią (!), tekstami Platona, etc... to wszystko zmyślone.Ta bajka z Cheopsem już byla kiedyś w Stanach modna,potem w europie zach. a teraz jest w Polsce -bo trafia zawsze tam gdzie internet jest już spopularyzowany:) i wala tą całą ściemę z Egiptem i szukaja naiwnych.
Prawda? To jedyny projekt badawczy, który wymaga dodatkowego dofinansowania. Dziwnym trafem cała reszta jest opłacana? Nie rozśmieszaj mnie, błagam, bo widać że nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz.dziwnym trafem na stronie Cheopsa jest jakis nr konta podany do wplat
Napisano 18.05.2006 - 19:07
Tak?? Pierwsze słysze Zapodaj cytat jeśli można.
Napisano 18.05.2006 - 20:14
Napisano 18.05.2006 - 21:10
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych