Skocz do zawartości

Zdjęcie

Proroctwo Oriona na 2012r.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
328 odpowiedzi w tym temacie

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Pomyśl logicznie te najwyższe poziomy nie byłyby na głębokości wysokości piramidy... Jeżeli już coś to te niższe czyli głębsze... ale w tym przypadku w roli głównej są wyższe...
  • 0

#92 Gość_muhad

Gość_muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

lepiej sam pomysl...to co napisales jest nielogiczne.Wiesz dlaczego? z tego co napisales wynika ze te nizsze poziomy sa wyzej niz te wyzsze...samuel powiedzial konkretnie glebokosc do pierwszej plyty labiryntu, odgornie...kapisz czy nie kapisz ;-)
  • 0

Fender.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jak to czytalem, to bankowo musialo mi skoczyc cisnienie. autor tekstu za malo skupil sie na tym, co mamy zrobic, aby jesli do takiej megakatastrofy dojdzie ludzkosc przezyla, choc w 10 %. wejsc na gory, ktore moga sie wpietrzyc do wewnatrz ziemi lub zostac miejscami, przez ktore wyplynie magma ?

smutne to jak rzadzacy nami ludzi zamiast brac pod uwage takie problemy staraja sie zapchac papy plebsowi :-(
  • 0

Legalize.
Reputacja

Napisano

muhad, nie chce podważać twojego IQ ale naucz się czytać ze zrozumieniem ;) troche logiki i matematyki też się przyda :)
  • 0

#95 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

muhad, nie chce podważać twojego IQ ale naucz się czytać ze zrozumieniem ;) troche logiki i matematyki też się przyda :)

nie bede sie spieral...doczytaj dobrze wiec sam sie dowiesz...chyba lecytynka sie szykuje albo cos przeoczyles.jak cos jest zasypane do do czego sie dokopujesz? do sciany czy dachu, czy jak to nazwiesz. W projekcie jest to jasno napisane, chyba ze zaczales sam go pisac na nowo.
  • 0

Legalize.
Reputacja

Napisano

Ale nie jest zasypane na tyle żeby jego najwyższy poziom znajdował się na głębokości wysokości piramide... Kończmy ten OFFTOP
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

jak to czytalem, to bankowo musialo mi skoczyc cisnienie. autor tekstu za malo skupil sie na tym, co mamy zrobic, aby jesli do takiej megakatastrofy dojdzie ludzkosc przezyla, choc w 10 %. wejsc na gory, ktore moga sie wpietrzyc do wewnatrz ziemi lub zostac miejscami, przez ktore wyplynie magma ?

No przeciez ten sam autor podal "co mamy robic", czytaj dokladnie: http://www.paranorma...der=asc&start=0
  • 0

#98 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Ale nie jest zasypane na tyle żeby jego najwyższy poziom znajdował się na głębokości wysokości piramide... Kończmy ten OFFTOP

to jest powiazane z tematem jak sie temu przyjzyc dokladniej.

tylko zrozum ze tam gdzie beda kopac taka jest glebokosc.Mlody nie umiesz sie przyznac do bledu, taki masz juz problem.Przeczytaj jeszcze raz sesje.ALbo ksiazke ktora sobie zamowiles.
  • 0

Fender.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No przeciez ten sam autor podal "co mamy robic", czytaj dokladnie:http://www.paranormalne.forall.pl/forumVRP/viewtopic.php?t=1138&postdays=0&postorder=asc&start=0

znalazlem ten temat zanim napisales tego posta i oczywiscie przepraszam za zamieszanie, juz wiecej nie bede :smile:

[ Dodano: 2006-05-23, 21:54 ]

No przeciez ten sam autor podal "co mamy robic", czytaj dokladnie:http://www.paranormalne.forall.pl/forumVRP/viewtopic.php?t=1138&postdays=0&postorder=asc&start=0

znalazlem ten topik po tym jak napisales tego posta, no i oczywiscie przepraszam za zamieszanie, to sie juz nie powtorzy :smile:
  • 0

Arturus.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a ja mysle ze konca swiata nie ebdzie i jest to najczarniejsza mozliwosc... wedlug mnie bedzie jakas transformacjal... nie wyobrazma sobie zyc jeszcze tylko 6 lat a tym wszystki narobiliscie mi malego stracha:P
  • 0

#101 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

a ja mysle ze konca swiata nie ebdzie i jest to najczarniejsza mozliwosc... wedlug mnie bedzie jakas transformacjal... nie wyobrazma sobie zyc jeszcze tylko 6 lat a tym wszystki narobiliscie mi malego stracha:P

nie jest powiedziane ze umrzesz...
  • 0

Arturus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

skoro ma byc koniec swiata (jak mowia niektorzy) to zginie chyba z 95% ludzkosci i mysle ze w tym takze ja!! ale dla mnie jak juz mowilem nie bedzie konca :P
  • 0

Artur Gutowski.
  • Tematów: 73
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Artur czy jesteś tępy, ograniczony czy prymitywny ? Kto tu mówi o końcu świata ?? Zjawi się tu jakiś "Początkujący" nic nie przeczyta, a głosi jakiąś niesamowitą tezę.... :-/
  • 0

#104 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

skoro ma byc koniec swiata (jak mowia niektorzy) to zginie chyba z 95% ludzkosci i mysle ze w tym takze ja!! ale dla mnie jak juz mowilem nie bedzie konca :P

to nie bedzie koniec swiata.Nawet nie uzywaj takich okreslen bo mnie mdli, ciagle wszyscy uzywaja tylko jednego KONIEC SWIATA. :P

ma nastapic nowa era, ale tylko dla tych ktorzy wezma sobie nauki Jezusa do serca.
  • 0

waluta.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja tekże czytałem tą książkę i wpełni się zgadzam z jej treścią :papapa:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych