Skocz do zawartości

Zdjęcie

Proroctwo Oriona na 2012r.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
328 odpowiedzi w tym temacie

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

tak se myslalem o 2012 i patrzac na te przepowiednie o kataklizmach czy tym ze czlowiek wejdzie w inny stan swiadomosci to mysle ze z powodu tego ze wejdziemy na wyzszy poziom wtajemniczenia, majac slabo rozwinieta duchowosc ludzie nie opanuja tej mocy jaka zostanie w nich uwolniona i po prostu tak sie wyraze "ich rozsadzi" ten wyplyw mocy spowoduje na ziemi kataklizmy i wyniszczenie ludnosci, przezyja tylko ci ktorzy beda mieli bardzo dobrze rozwinieta duchowosc

troche to glupio brzmi
wymyslilem te teorie jadac znudzony samochodem na dzialke
  • 0

#107 Gość_muhad

Gość_muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

ci ktorzy beda zaslugiwali na ta moc a nie beda umieli z niej korzystac nie odrazu ja otrzymaja tylko to bedzie proces 1000lat.

oczyswiscie beda istoty ktore odrazu beda ja posiadaly gdyz beda na to gotowe :smile:
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Widze muhad, że jesteś wyznania projekt cheops :lol : ("myślisz" nim) Tylko żebyś czasem nie przestał "żyć" do tego 2012 r. bo obudzisz się z ręką w nocniku :rotfl:
  • 0

#109 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Wiesz akurat co mysle i w co wierze...

To jest forma zachecenia innych do zapoznania sie z nim.

a Twoje zdanie bracie to ja mam wiesz.... ;-)
  • 0

Legalize.
Reputacja

Napisano

Widze poprostu że dla ciebie jest tylko Projekt-Cheops i nic więcej... Martwie się o ciebie :rotfl:
  • 0

#111 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Nie tylko...choc nie ukrywam ze jest wazny bo sie sprawdza.
  • 0

Indoctrine.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Na razie widać tylko, że Samuel się wkopał w kwestii komety. Nic nie spadło, a on mówił, że spadło, tylko oczywiście naukowcy, rządy itp zataili wszystko. Jakby można było zataić upadek obiektu mogącego wywołać realne zagrożenie...
  • 0

Legalize.
Reputacja

Napisano

Ile razy coś wpada do Oceanu niezauważenie?? Samuel wspomniał o podtopieniach i być może były.
  • 0

Indoctrine.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jak wpada niezauważenie, to nie może być też i niebezpieczne. Za małe, o zbyt małej energii... Policz sobie na kalkulatorze przytaczanym w tym wątku wielokrotnie, jak duży musi być obiekt by był groźny.

A podtopienia jakby jakieś były to by w telwizji i gazetach trąbili. A tu cisza.
  • 0

Maro.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hyhy sa juz podtopienia!

Ulewne deszcze są przyczyną powodzi w części Podkarpacia. Z brzegów wystąpiła też Biała Tarnowska koło Ciężkowic w Małopolsce, a na Lubelszczyźnie zostało zalanych wiele gospodarstw w gminie Modliborzyce.

ahhh szkoda ze to przez deszcze juz myslalem ze cos wpadlo do rzeczki :)
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Na razie widać tylko, że Samuel się wkopał w kwestii komety. Nic nie spadło, a on mówił, że spadło, tylko oczywiście naukowcy, rządy itp zataili wszystko. Jakby można było zataić upadek obiektu mogącego wywołać realne zagrożenie...

Przeczytaj co powiedzial Samuel odnosnie fragmentu SW-3 i Pacyfiku (temat o SW-3), wybrnal z tego...
  • 0

Indoctrine.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Efektem motylka. Takie tłumaczenie to może sobie wsadzić w swój czterogęstościowy zadek za przeproszeniem.
Ktoś kto ponoć jest bratem Jezusa, ma wielką wiedzę itp, ściemnia w tych wszystkich sprawach całkiem ostro.
  • 0

#118 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

Efektem motylka. Takie tłumaczenie to może sobie wsadzić w swój czterogęstościowy zadek za przeproszeniem.
Ktoś kto ponoć jest bratem Jezusa, ma wielką wiedzę itp, ściemnia w tych wszystkich sprawach całkiem ostro.

A mysl sobie ze sciemnia.

PTR wchodzac w trans medytacyjny rozpoznal energie Samuela i przekonal sie co do projektu.

Ty nie musisz w to wierzyc.Najlepiej w nic nie wierz.Moze Ci z tym lepiej. Ale nie pisz z taka ignorancja.

Rozpoznanie Energi jest bardzo istotne.Widze ze o tym nie wiesz.
  • 0

Indoctrine.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie to, że o tym nie wiem Muhad. Ja po prostu w te rzeczy nie wierzę właśnie. Dla mnie Samuel może być albo wymysłem Lucyny albo etatowym pracownikiem firmy Hell z o.o.
Zresztą, za kilka lat zweryfikujecie sobie Samuela z ekipą, ciekawe jak będziecie tłumaczyć, że nic się nie sprawdziło..
  • 0

Legalize.
Reputacja

Napisano

Indoctrine, już się sprawdza... 11 czerwca ogłoszą wyniki badań z Egiptu... Praca czeka...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych