Napisano 02.10.2007 - 08:27
Napisano 09.02.2008 - 18:58
Napisano 09.02.2008 - 19:40
Sugerujesz, że osoba na przykładowo 2 poziomie świadomości, zapatrzona w siebie nie potrafi odkryć i zrozumieć prawa przyczynowo-skutowego? A co jeśli to zrobi? Gdzie umieścisz taką osobę? Poziom 2 czy poziom 4?Zostają odkryte prawa KARMY (prawa przyczyny i skutku).
Znakiem rozpoznawczym tego poziomu świadomości jest wycofywanie się z dotychczasowych, tradycyjnych związków oraz powiązań politycznych i religijnych.
U... Teraz to mnie dobito.Jest prawie pewne, że wiele osób, przynależących obecnie do niższych poziomów świadomości, zdoła do 2012 roku nadrobić zaległości, dlatego już teraz możemy powiedzieć, że opłacało się uczynić planetę Ziemię Sferą Eksperymentów i Rozwoju!
Tymczasem post nie jest wynikiem twojej pracy. Powinieneś WYRAŹNIE zaznaczyć, że tekst jest ZERŻNIĘTY żywcem z książki. Tak, tak - my też czytamy takie mądre książki i wiemy, że właśnie zrobiłeś coś be! i podpisałeś się pod cudzą pracą. Nie zwalnia cię to jednak z odpowiedzi na moje pytania - ciekawi mnie co ty na to...na podstawie książki H.Kotwickiej - Przewodnik i Klucz do Kalendarza Majow
Użytkownik Ashwalker edytował ten post 09.02.2008 - 19:47
Napisano 11.02.2008 - 21:27
Napisano 11.02.2008 - 21:53
post nie jest wynikiem twojej pracy. Powinieneś WYRAŹNIE zaznaczyć, że tekst jest ZERŻNIĘTY żywcem z książki. Tak, tak - my też czytamy takie mądre książki i wiemy, że właśnie zrobiłeś coś be! i podpisałeś się pod cudzą pracą.
Napisano 11.02.2008 - 23:42
Tak podpisałeś tekst 21:37 , z czego można wywnioskować że napisałeś opracowanie, a nie że cytowałeś fragmenty książki. Skoro to cytaty to należało to napisać, bo sama autorka ma prawa do treści i należy cytować, a nie pisać, że to opracowanie.na podstawie książki H.Kotwickiej - Przewodnik i Klucz do Kalendarza Majow
Nie sądzę że to co powyżej zacytowałam jest podaniem źródła. Nie miałam nic przeciwko bo książki nie czytałam, ale jak uczy życie nie ładnie się pod czyjąś pracą podpisywać 21:37. Jak nie ja kilka miesięcy temu to teraz znalazł się ktoś kto książkę czytał. Co za różnica kiedy? Coś się zmieniło od tej pory? Nadal nie jesteś autorem opracowania tylko zacytowałeś książkę.Oczywiscie, że nie jest, znalazłem tekst, to wstawiłem
nigdzie nie widze tam kolego żebym sie pod tym podpisał, podałem źródło jakim jest ta książka i tyle.
Napisano 12.02.2008 - 00:06
Napisano 16.02.2008 - 13:09
Napisano 18.02.2008 - 21:36
wg mnie bardziej liczy się to "KIM JESTEM?". dobra, uczciwa, itd itp, a nie "JESTEM" - bezmyślny byt i życie na zasadzie tasiemca.Jej aura wykracza poza ziemski wymiar. Liczy się bycie, a nie czynienie! Ważne, że JESTEM, a nie KIM JESTEM!
Napisano 21.07.2008 - 22:24
KO(S)MICZNE PRAWO KARMY przedstawiasz jak coś mające racje bytu, a tak nie jest. Nie uznaje czegoś takiego, odrzucam to - dyskwalifikuje mnie to i zrzuca poniżej poziomu 4? Nie wskoczę wyżej, puki nie zaakceptuje odkrytego przezemnie prawa KARMY?
Przecież prawo KARMY przedstawiasz jako coś oczywistego i nadżędnego - coś ważnego i świętego, niepodważalnego. No to zaraz - jak mam zarzucić wszelkie powiązania ideologiczno-religijne i jednocześnie zachować wielkie prawo KARMY?
U... Teraz to mnie dobito.
Przedstawiasz niski poziom świadomości jako coś negatywnego. Może niektórym osobą taki poziom właśnie odpowiada, co? Poza tym ci niskolevelowcy mają jeszcze czas do 2012? O! A co będzie w 2012? Koniec czasu na rozwój? Trochę nie fair...
Źle sformułowałeś zdanie o zatarciu granicy - powinieneś raczej pisać o zjednoczeniu, a nie o straceniu granicy (co w sumie jest tym samym, ale odbiera się inaczej).
Napisano 22.07.2008 - 13:20
Napisano 24.07.2008 - 21:24
Napisano 05.08.2008 - 17:15
Napisano 17.08.2008 - 16:03
Napisano 17.08.2008 - 16:27
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych