Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jak przeżyć rok 2012

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
640 odpowiedzi w tym temacie

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Bielak, ten tekst już jest na forum.
  • 0

Bielak.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A to sorki nie wiedziałem
  • 0

mysia106.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja tam nie wierze w żadnych Indian :lol : ani nic w tym stylu :lol : Bóg tylko wie kiedy nadejdzie koniec....
  • 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wasz Bóg nie ma nic do tego, planeta jest stara a my ją dodatkowo źle eksploatujemy.
  • 0

Bielak.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pi3gi ja tam na astronomi się za bardzo nie znam ale ziemia jako planeta chyba taka stara to nie jest a co do tego że ją źle eksplorujemy to w 100% się z tobą zgadzam
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

eksplorujemy

raczej ekspoloatujemy... :hmm:

Ziemia jest w swoim średnim wieku.

Bóg może i wie kiedy nadejdzie koniec, ale pytanie o jakim Bogu mówimy ??? Poza tym w roku 2012 pomogą nam opiekunowie, albo jakaś inna cywilizacja.
  • 0

Bielak.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

sorki pomyliło mi się w poprzednim poście i zrobiłem błąd w wyrazie.
Z tym czy pomogą nam opiekunowie to nie wiem dokońca bo jak była dżuma nie pomogli a zginęło w europie zachodniej wtedy nawet do 1/3 ludności w I i II ws nie pomogli i nawet nie interweniowali gdy jankesi bombę atomową zrzucali na japończyków.Więc czemu by nam mieli teraz pomagać??
Jak rzeczywiście jesteśmy bankiem genów to powiem wam że lepiej dla kosmitów by było gdyby takie coś nastąpiło i cywilizacja ludzka się cofnęła i nawet by zaakceptowali te straty 95% populacji czlowieka bo przez to że ratujemy wszystkie dzieci z mutacjami i nnymi chorobami genetycznymi niszczy nasz gatunek przez róźne mutacje a jak by się człowiek cośną o kilkaset lat w rozwoju to znowu matka natura decydowała kto ma przeżyć a kto nie
  • 0

lord.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A mnie 3 pierwsze planety MERKURY, WENUS i ZIEMIE :P i co !!

[b]Edit Przemo: Szkoda tylko, że nie słuchasz co mówi pani od polskiego.
  • 0

skitty0.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

...I nico, no i fajnie :-D ...

A tak ogólnie to nie sądzę, żeby jacyś "opiekunowie" nam pomogli, jeżeli nie pomogli nam przez te wszystkie lata :-/ (chyba, żę nagle z nikąd pojawią się aniołowie z Mons, czy jak to się pisze :-| )...

Najlepiej o tym wcale nie myśleć i cieszyć się życiem :smile: .
  • 0

Bielak.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Albo że chronią nas od wieków w niezauważalny sposób naprzykład zmieniają trajektorie lotu komet żeby nie było kolizji z ziemią oczywiście tylko tym co zagrażają naszej planecie chronią przed przesileniami slonecznymi itp.
Za tysiąc lat ziemia będzie wyeksplatowana a za milion to ludzie z ziemi się wyniosa więc istnienie naszego gatunku myślę że w przeciągu kilkuset kilku tysięcy lat nie będzie zależalo od słońca
  • 0

Cote-d'Or.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A tak ogólnie to nie sądzę, żeby jacyś "opiekunowie" nam pomogli, jeżeli nie pomogli nam przez te wszystkie lata

To, że nie pomogli tobie nie znaczy, że nie pomogli nikomu,

dobra już się nie czepiam :argue:
  • 0

Bielak.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jeżeli by chronili naszą planetę to tylko w takim wypadku kiedy była by zagrożona nasza populacja np dżuma wyeliminowała najsłabszych i oczyściła przez to geny naszego gatunku bo zostawiła tylko najsilniejszych może będzie tak samo w 2012 nie pomogą nam dlatego że przeżyje tylko powiedzmy 1-2% populacji tylko najsilniejszych i ludzie się troszke cofną w rozwoju technicznym bo teraz nasze geny niszczą wszystkie upośledzone osoby i kiedyś nie miały by one prawa przeżyć a teraz to norma i przez to psujemy genotyp ludzki
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Bielak, trzeba rozpatrzyć, pod jakim kątem ci ludzie mają być najsilniejsi ?? Bo dla mnie chodzi raczej o sens duchowy...
  • 0

MatoIto.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A ja wam powiem ze przezyje tylko naród wybrany
  • 0

Pyziak.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja