Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jak przeżyć rok 2012

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
640 odpowiedzi w tym temacie

Gajor.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na moje ??
Ten koniec świata w 2012 to jedna wielka bzdura !!
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Na moje ??  

Zgadza się, ponieważ nie będzie żadnego końca świata i nikt tak dotychczas nie uważał :thc:
  • 0

DarkMan.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To wszystko przypomina mi gre Fallout za co ja kocham :crazy: .

Na moje ??

Zgadzam sie z Toba :P .
  • 0

mithrandir.

Pan Satyros

• Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ile razy będe powtarzał że w 2012 nie będzie końca świata!!
Mają być katastrofy i zniszczenie cywilizacji.

Na początku w to jeszcze wierzyłem, ale po 'przepowiedni' Erica Juliena o SW-3 zaczynam powątpiewać w prooctwa.

Nie wiem czy znajdzie sie jakiś człowiek który zrobi to co w tym 'poradniku' jest napisane ;)
Cholernie kojarzy mi się z wyżej wymienioną grą :)
Schron w górze, itp itd
:drink:
  • 0

count_maximus.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

było już wiele przepowiedni o końcu świata i żadna się nie sprawdziła jak do tej pory koniec świata będzie wtedy gdy sami już zapadniemy się we własnych kłamstwach i manipulacja a poza tym katastrofy zdarzały się i będą się zdarzać i nic na to nie poradzimy
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

count_maximus, do tej pory nie było tak prawdopodobnego, opartego na tylu źródłach "końca świata"...
  • 0

#112 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

2012 to nie koniec swiata.Jejku ile mozna to w kolko tlumaczyc?
  • 0

count_maximus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja się akurat zgadzam że 2012 to będzie zmiana świadomości ludzkiej ale muhad powiedz skąd na pewno to wiesz że walce nie będzie to koniec świata?? tylko zmiana świadomości
i myślę że wcale nie jest powiedziane czy przejdziemy na wyższy jej stopień bo widząc dzisiejszych ludzi to bardziej się boje że się cofniemy właśnie
  • 0

#114 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

ja się akurat zgadzam że 2012 to będzie zmiana świadomości ludzkiej ale muhad powiedz skąd na pewno to wiesz że walce nie będzie to koniec świata?? tylko zmiana świadomości
i myślę że wcale nie jest powiedziane czy przejdziemy na wyższy jej stopień bo widząc dzisiejszych ludzi to bardziej się boje że się cofniemy właśnie

Skad wiem?tak naprawde to tego sie nie wie.to mozna czuc i obserwowac .troche przejzalem tych zrodel to raz.
Zadne z nich nie mowi o koncu swiata.Jedynie patrick geryl troche przesadzil.
Wszystkie wskazuja na radykalne zmiany, ale to chodzi o samych ludzi i nasza rzeczywistosc.

To wszystko widac juz golym okiem.Zmiana swiadomosci juz nastepuje.Spojrz na dzieci INdygo ktore sie rodza.Na coraz wieksza mase ludzi ktorzy rodza sie z niebywalymi zdolnosciami i z innym patrzeniem na swiat. obserwuj otoczenie.Sprobuj dostrzegac zmiany i konfrontuj je z Twoja zdobywana wiedza.
Wielu ludzi napewno nie zmieni swojej swiadomosci...jak ktos chce spac to go nie obudzisz.
  • 0

count_maximus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

niestety wiem ale ja narazie widzę przynajmniej na co dzień coraz mniej inteligentnych ludzi a jeśli ktoś się wybija to zaraz reszta go gnoi
  • 0

#116 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

niestety wiem ale ja narazie widzę przynajmniej na co dzień coraz mniej inteligentnych ludzi a jeśli ktoś się wybija to zaraz reszta go gnoi

no to skoro to zauwazyles to polecam Ci przeczytanie artykulu o Rozszczepieniu rzeczywistosci. Jest tam swietnie wytlumaczone; chodzi o podzial ludzi.
  • 0

teslasim.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Koniec świata jest oczywiście zmianą ludzi, ale bez zniszczeń i katastrof przy takim zjawisku jak odwrócenie biegunów się nie obejdzie.

Ciekawe jak sprawa będzie wyglądała w Agharcie :mrgreen: bo może to też by był sposób na przetrwanie. Zwłaszcza że gdy w latach zaraz przed przebiegunowaniem stopnieją lodowce dostęp może okazać się łatwiejszy. :mrgreen:

Acha i czy "koniec swiata" nastąpi w roku 2012 czy innym dowiemy się po tym czy nastąpi na świecie wysyp innych katastrof typu ogromne trzęsienia ziemi i wybuchy wulkanów. Jeśli 2011 okaże się podobny do 2006 to będzie wiadomo że to jeszcze nie teraz. Taka światowa katastrofa to nie moment, to się zacznie znacznie wcześniej.

Ludzie w USA Europie pobudowali już dawno schrony pod ziemią lub w górach prace są już bardzo zaawansowane to są już podziemne miasta. Ale to nie da im gwarancji przetrwania, pole magnetyczne ziemi podtrzymuje, zasila ludzkie pole bez którego nie może funkcjonować umysł, chwilowy zanik pola ziemi (podczas obracania się globu) spowoduje wyczyszczenie pamięci. Żeby przetrwać trzeba nauczyć się/aktywować własne pole niezależne od ziemskiego.

:mrgreen:
  • 0

Bielak.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja tam wierze że coś się stanie ale nie na taką skale i na pewno ludzie przeżyją.Jakby się stało tak jhak geryl mówi przeżyły by tysiące a ja mówie że jak coś takiego sie stanie to z 1% powinien przetrwać przynajmniej ale przydalby sie taki koniec świata.
Co do nostradamusa to na innym forum jest że przewidział on wojne III światową na lata 2006-12.Jak wierzycie w to powinniście ćwiczyć fizycznie żeby sobie jak coś poradzi i może pomyśleć o zaopatrzeniu się w broń
  • 0

Cote-d'Or.
  • Tematów: 16
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

zasila ludzkie pole bez którego nie może funkcjonować umysł, chwilowy zanik pola ziemi (podczas obracania się globu) spowoduje wyczyszczenie pamięci

pierwsze słysze, może podeprzyj to jakimiś faktami fizycznymi
  • 0

Indoctrine.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

[quote name='"Cote-d'Or"][quote=teslasim]pierwsze słysze' date=' może podeprzyj to jakimiś faktami fizycznymi[/quote']

To oczywiste, że pierwsze słyszysz, bo to jest totalna bzdura.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych