Skocz do zawartości

Zdjęcie

Psionika.pl - To już koniec...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
81 odpowiedzi w tym temacie

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Chyba konwersację. ;]
Jasne, wklejaj.
  • 0

Hunter12.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pomyłka, już poprawiłem.

Niestety w ostatniej chwili mi odpisał, że obowiązuje mnie tajemnica korespondencji, i że wkleić tutaj tej korespondencji nie mogę. No jako że jestem uczciwym człowiekiem...no wiecie :P

(Podejrzewam że zobaczył mój wyższy post)
No nic.
  • 0

spamspam.

Tytuł

• Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Fenix się tu gdzieś kryje. Ale wiecie co wam powiem ludziska. Z Fenixem to jeszcze nie było tak źle. Może opowiadał „choby” jakie bóstwo on nie jest (w sumie to ja mu wierzyłem ;p ), ale koleś miał wizję. Miał wiedzę, pomysł i starał się to realizować. Forum, strona, czat, blogi, lekcje, artykuły... Długo by to wymieniać... Ale teraz już niema Fenixa. Dlaczego? Dlatego bo on sam sobie to zapewnił... Chociaż nigdy nie wiedziałem kim jest i prawdopodobnie wiedzieć nie będę, to powiem wam, iż dla mnie był, i będzie pewnego rodzaju mentorem. Ponieważ umiał pokazać, czym jest psionika, nauczył mnie i wielu mi podobnym, że życie każdego z nas polega na nieustannym odkrywaniu... Przynajmniej ja tak go odbierałem. A teraz wszelkiego rodzaju psionicy nie mają takiego prawdziwego oparcia jak np. forum Polskiego Vortalu Psioniki, nie mamy czatu na którym moglibyśmy się pobawić w „Kolory i Kształty” i pogadać o swoich osiągnięciach i przeżyciach. Pewnie i sam Fenix nie chciał aby to wszystko tak wyszło. Ale jest jak jest i musimy żyć dalej. Na koniec chciałbym jeszcze dodać, że Psionika.pl lub Polski Vortal Psioniki upadnie wtedy gdy my na to pozwolimy. Tak więc wiele nie trzeba, aby nam się udało. Webmastera, tłumacza, paru psioników „po przejściach” i nowych „poborowych”. Psionika to nie jest tylko psychokineza lub telepatia. To także sposób na życie... Przemyślmy to i poszukajmy korzyści jakie możemy wywnioskować z obecnej sytuacji. Pozdrawiam.
  • 0

El3ndil.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O ile mi się wydaje to kiedyś w "Nie do Wiary" był odcinek poświęcony psychokinezie i została przestawiona tam dziewczynka, która odziwo potrafiła kręcić długopisem (niby było to udokumentowane). Jak uważacie, czy to był fake, czy możliwe, iż naprawdę potrafiła dokonać tego?
  • 0

Hunter12.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Myślę, że mogła tego dokonać...
  • 0

hakierek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

new hope chłopak iposzukałem backupa stroni :) i oto on http://web.archive.o...www.pvp.cba.pl/
  • 0

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Niestety w ostatniej chwili mi odpisał, że obowiązuje mnie tajemnica korespondencji, i że wkleić tutaj tej korespondencji nie mogę. No jako że jestem uczciwym człowiekiem...no wiecie :P

A wyslac na PW? :P
  • 0

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

CYTAT(Hunter12 @ 22.01.2008, 21:45)
Niestety w ostatniej chwili mi odpisał, że obowiązuje mnie tajemnica korespondencji, i że wkleić tutaj tej korespondencji nie mogę. No jako że jestem uczciwym człowiekiem...no wiecie

A wyslac na PW?

Może dasz mi warna. Ale nie mogę się powstrzymać. :D -->

Świetny refleks :D

Nie ma się co Fenixem przejmować, niech idzie z Bogiem.
  • 0

Munin.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wpisałem w przgladarkę adres psionika.pl i... jedno wielkie negatywne zaskoczenie - serwis przestał istnieć. Teraz trzeba radzić sobie samemu.

Szkoda... :(

Mam dobrą nowinę... serwis działa

Co prawda inny...

Czekają nas tylko jeszcze małe transform graficzne

pozdr
Zespół Psionika.pl

Użytkownik Munin edytował ten post 04.01.2011 - 13:16

• 0

Qwadi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zgodnie z teorią oddziaływanie PSI to oddziaływanie swoją siłą woli na otoczenie, skoro możecie drodzy psionicy oddziaływać na otoczenie to chyba nie muszę wierzyć żeby to oddziaływanie zobaczyć ? To dość wygodna wymówka że nie widzisz bo za mało wierzysz ;)

W każdym bądź razie, chciałbym poprosić osoby które uważają że mają zdolności PSI o pomoc w udokumentowaniu tych zdolności. Co wy na to ?
Myślę że takie dowody mogły by jasno oddzielić bajkopisarzy od tych naprawdę coś potrafiących i można by oddzielić złe praktyki od dobrych praktyk. Bardziej pomóc się chyba nie da ;)

Taki portal mogę sam poprowadzić na własnym serwerze, tyle tylko że jak mam na coś poświęcić sporo czasu i pieniędzy to chciałbym wiedzieć że robię to porządnie.

Tak więc czekam na zgłoszenia chętnych i pozdrawiam serdecznie
Qwadi
  • 0

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ciekawa propozycja.
Możesz zacząć od zgromadzenia odpowiedniej aparatury która jest już na rynku, z tego co wiem jest tego już trochę. Można również coś zamówić.
Jeśli będziesz posiadał odpowiednią aparaturę i pomieszczenia pewnie chętni się znajdą.
Z całą pewnością sam zaczniesz sprawdzać swoje parametry i najbliższych osób z otoczenia a tak powstałe wyniki badań będą z zapewne ciekawym materiałem.

życzę powodzenia w przedsięwzięciu.
  • -1

Głupiec.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przepraszam ale jak widzę ogłoszenia tych kursów, które są przeprowadzane w Lubartowie za takimi kolosalnymi opłatami to nie mogę odeprzeć wrażenia że to czyste naciąganie ludzi.

@Qwadi i @Aldil napiszcie do tych panów, którzy przeprowadzają te kursy. Ciekaw jestem czy chetnie udokumentują swe psioniczne umiejętności.

Użytkownik Głupiec edytował ten post 16.11.2011 - 08:45

• 1

Aidil.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

O ile wiem nie istnieje ośrodek dysponujący odpowiednia aparaturą więc trudno dziwić się ludziom ze ignorują zaczepki.
  • -1

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A jaką aparaturą należy mierzyć energię psi?
Pewnie taką, której jeszcze nikt nie wynalazł?
  • -2

Aidil.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jeśli jesteś zainteresowany tematem to możesz zawsze go zglebić.
Można być ignorantem w wielu dziedzinach i się w nich wypowiadać, ale do czego ma to prowadzić i czemu ma służyć ? przecież nie tylko chęci zaistnienia ?
Chyba że staje się taka postawa treścią czyjegoś życia.

Wracając do aparatury. Istnieje.

Użytkownik Aidil edytował ten post 16.11.2011 - 09:16

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych