Napisano 05.04.2008 - 10:30
Napisano 05.04.2008 - 10:45
Rolnikus, przypominasz mi jednego debila, którego mam nieszczęście znać. Też sfrustrowany, drze japę jak coś mu się nie podoba, kłóci się i myśli, że wszystko wie najlepiej a jego subiektywne zdanie jest jedyną prawdą.
Napisano 05.04.2008 - 11:00
pisalem juz o tym, ze Metallica stala sie wielka zanim jeszcze miala jakiekolwiek wsparcie MTV, ale widze, ze przyswojenie tej informacji przeroslo Twoje zdolnosci percepcyjnea jak myślisz? spojrz na korzenie muzyki rockowej, i na współczesną scene metalu. pomijając przyjeby z mtv które metalem nie są (slipkmiot, metalipa, korn)
Twoja ignorancja mnie przeraza i jednoczesnie smieszy. Nie wiem czy jest sens rozpoczynac dyskusje jesli wg Ciebie blastowanie determinuje przynaleznosc do metalu.ta muza to ćpanie, pogo, tanie wińska, szatan i blasty.
jestes uparty z ta viva i mtv... Co kaze Ci sadzic ze ogladam te kanaly?zorientuj się troche bardziej w tej muzyce zamiast kierować się 'metalowymi 'miśkami z vivy.
Twoja wypowiedz to bzdura i debilizm. Gdybys troche poszukal to znalazl bys mnostwo tekstow z madrym przeslaniem. Ale moze nie potrafisz zinterpretowac nic trudniejszego niz ''whiplash'' Metaliki i dlatego masz takie zdanie a nie inne.szukanie mądrego przesłania w tekstach metalowych to jak szukanie igły w stosie siana, owszem można coś znaleźć, ale to bzdura i debilizm.
costam slyszalem bo w moim ukochanym Bravo byli w Top Satanic 10najlepszym przykładem niech będzie wywiad z Tardym z Obituary (pewnie nie znasz bo niestety nie grają mądrze ani nie mają swojej audycji na vivie)
Oczywiscie Obituary to wyrocznia i wszystko co oni robia odnosi sie do calego metalu...gdzie obwieścił że na pierwszych 3 płytach, które są zajebistą klasyką na chwile obecną, pisali teksty tak żeby pasowały do muzyki, a nie miały jakikolwiek sens ;d
Rece opadaja... Jesli dla Ciebie tru metal bad assem jest tylko ktos, kto opier***a kota na cieplo, chleje Warke Wisniowa na cmentarzu (przy okazji niszczac nagrobki) i glanuje kumpli na koncertach to masz cholernie ograniczone podejscie do tematu.ale zawsze znajdą się tacy jak Ty którzy szukają w gównie przesłania ;d może lepiej posłuchaj sobie tymoteusza albo armii, oni mają głęboki sens i przesłanie, grając pozerski metal dla boga i maryi.
Napisano 05.04.2008 - 11:35
Napisano 05.04.2008 - 14:15
To samo można o Tobie napisać, hehehehe
Napisano 05.04.2008 - 19:54
Napisano 06.04.2008 - 21:07
mam dwa koty (o dziwo żywe:])
Napisano 06.04.2008 - 21:23
Napisano 06.04.2008 - 21:25
Napisano 06.04.2008 - 21:28
Napisano 06.04.2008 - 21:31
Napisano 06.04.2008 - 23:25
Z każdego koncertu, na którym byłem, ledwo wracałemRok temu miałem 3 koty, teraz już jednego o.O
A na parunastu koncertach byłem w tym czasie ;x
Ten pan przypomina mi kumpla z klasy. Który mówił, że metale tylko piją, ćpaja etc.
Pytam się go byłeś kiedyś na jakimś koncercie?
- Nie, ale kolega mi mówił..
- Dziękuję nie mam więcej pytań.
Nie twierdze, że są święci. W każdej subkulturze jest margines i tylko to widzą ludzie, którzy nie mają pojecia nic o tej muzyce.
Oczywiście Gosia Andrzejewicz r0x! Gdzie jesteście Gosiomaniacy !?!
Napisano 06.04.2008 - 23:35
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych