Napisano 28.09.2008 - 10:49
Napisano 28.09.2008 - 11:26
Trudne dla mnie do wyobraźenia, ponieważ ja muzyką żyję Ale każdy ma jakieś inne rzeczy do których ucieka.Może wyda wam sie to dziwne ale ja nie słucham żadnej "muzy" mam ciekawsze rzeczy do roboty no cóż ale w ankiecie zaznaczyłem opcję disco-polo...
Napisano 28.09.2008 - 15:49
Ja już mówiłem, czego nie cierpię, ale się powtórzę:
techno, [...] Tego się nie da słuchać
ale z czystym sercem stwierdze, ze Blant<Tableta (w kategorii gorsze swinstwo)
Czego świństwo ? Tablety są sztos Dużo zdrowsze od alkoholu i lepszy efekt.
Alkohol o wiele bardziej niszczy organizm niż xtc thc i lsd. Udowodnione naukowo. Wiec o co kaman ? Mnie smieszą ludzie którzy nigdy nie brali i wypowiadają sie tylko dlatego " że ich znajomy dużo ćpa i to złe " , albo Ci co mówią ze dragi niszczą zycie a pozniej idą z kumplem do baru.
Zeby nie było offtopu to co sądzicie o nowej płycie Metallici ?
Napisano 08.10.2008 - 14:01
Co do nowej płyty metalliki "Death Magnetic", jest powrotem tej kapeli do lat 80-tych, ten album przypomina mi ostatni dobry album tego zespołu: "And Justice For All" (1988). Album z przeznaczeniem dla starych fanów Metaliki -polecam
Napisano 10.10.2008 - 23:23
Słucham gatunków, które nie są uwzględnione w ankiecie : Vocal Trance & House ...
A nielubie Hip Hop'u ... dla mnie muzyka ma mieć jakiś przekaz itd. a co ma być dla mnie przekazem w tekście piosenki typu "... MCe ZH7L i RCW ... Yo" (i tego typu skróty których uzywaja ziomale - dla mnie beznadzieja).
I martwi mnie to, że nasze społeczeństwo zaczyna być zdominowane prze takiego typu muzyke/kulture (Hip Hop) ... idzie jeden z drugim Zajołłłłuje sobie do trzeciego, zapali blanta (czy jak to tam zwał) ... i to ma być przyszłośc narodu - porażka ...
Jak oni (młodzi) mogą widzieć w nich swoich idoli ?
Napisano 11.10.2008 - 09:04
Słucham gatunków, które nie są uwzględnione w ankiecie : Vocal Trance & House ...
A nielubie Hip Hop'u ... dla mnie muzyka ma mieć jakiś przekaz itd. a co ma być dla mnie przekazem w tekście piosenki typu "... MCe ZH7L i RCW ... Yo" (i tego typu skróty których uzywaja ziomale - dla mnie beznadzieja).
I martwi mnie to, że nasze społeczeństwo zaczyna być zdominowane prze takiego typu muzyke/kulture (Hip Hop) ... idzie jeden z drugim Zajołłłłuje sobie do trzeciego, zapali blanta (czy jak to tam zwał) ... i to ma być przyszłośc narodu - porażka ...
Jak oni (młodzi) mogą widzieć w nich swoich idoli ?
Hip hop ma jakiś przekaz, przesłanie itp. Bardzo często teksty są tworzone przez ambitnych, młodych ludzi, niemalże nowoczesnych poetów. Natomiast muzyka elektroniczna, to po prostu bezsensowna łupanka bez przesłania. Chodzi mi o te wszystkie techna, drum and bassy, hardstyle itp. Jak już, to do mnie trafia rap, ale ten taki stary, wczesne lata snoop doga, public enemy, house of pain. Czyli ogólnie 80's, ale generalnie słucham Thrash Metalu, jeżeli ktoś chce, mogę podac last.fm
Napisano 11.10.2008 - 09:31
Napisano 11.10.2008 - 11:54
Tu nie chodzi o to, ale o te nudne posty typu "moja muzyka jest najlepsiejsza", najsmutniejsze jest jednak to, ze ludzie w zyciu nie slyszeli techno.hmm... Każdy słucha takiej muzyki jaka mu odpowiada. Dla jednych rap ma zero przekazu, dla innych techno a dla jeszcze innych np. metal.
Ja osobiście słuchałem różnej muzyki, od rapu przez różne techno i inne transy, czy jak sie to tam nazywa, do metalu. Po prostu szukałem tej muzyki która mi najbardziej odpowiada, aż w końcu znalazłem. Słucham teraz power, epic i innych podobnych gatunków metalu, hard rock i trochę muzyki klasycznej
Napisano 11.10.2008 - 12:27
ta muzyka jest zrobiona dla ludzi bez gustu
Napisano 11.10.2008 - 12:38
Pokaz mi gdzie np. rap/pop/techno sa piekne?ta muzyka jest zrobiona dla ludzi bez gustu
Pier..lisz bzdury, jak mało który. Każda muzyka ma sobie coś pięknego, coś, co sprawia, że przyciąga szersze grona słuchaczy. Reszta zależy od gustu, a pisanie, że czyjaś jest be, a moja fajna jest żenujące.
Napisano 11.10.2008 - 12:56
Każda muzyka ma sobie coś pięknego, coś, co sprawia, że przyciąga szersze grona słuchaczy
Napisano 11.10.2008 - 14:02
Napisano 11.10.2008 - 14:45
Nie obrazaj mnie, bo tylko sie jeszcze bardziej pograzasz.Mam wrażenie, że kolega z papierem w awatarze nie dorósł jeszcze tak naprawdę do zrozumienia muzyki. Cumulonimbusie, jeśli nie jesteś w stanie znaleźć w jakimś gatunku muzycznym piękna, to widocznie źle szukałeś, czy raczej: nie chciałeś tego znaleźć.
Też kiedyś byłem dzieciakiem o ograniczonych poglądach, rozumiem. Teraz nie robi mi już różnicy taka zabawa.
Napisano 11.10.2008 - 19:31
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych