Napisano 12.03.2006 - 23:42
Napisano 13.03.2006 - 00:09
No metalowiec w krótkich włosach, to raczej jakoś nie tak
Napisano 13.03.2006 - 08:14
najlepiej z elementami elektroniki jak najbardziej.Bosko jest jak połączy się to z muzyką klasyczną lub symfonicznymi elementami
a gdzie jest powiedzienie ,ża metal musi mieć długie włosy ?
Napisano 13.03.2006 - 17:02
No nie musi mieć, ale...najlepiej metal wygląda w długich włosach
Napisano 13.03.2006 - 18:04
Nie moge juz... Wszytskiego, kompletnie wszytskiego sie czepiasz, dziewczyno wyluzuj, bo od kilku dni atakujesz wszytskich~Blood, a co mają włosy do muzyki ?.... wpływają na twórczość ?
nie bądź śmieszna......
Napisano 13.03.2006 - 19:58
Nie moge juz... Wszytskiego, kompletnie wszytskiego sie czepiasz, dziewczyno wyluzuj, bo od kilku dni atakujesz wszytskich
Zlosliwosc jest fajna, ale ma swoje granice.
Jesli czlonkowie zespolu maja dlugie kudly, to to podwyzasza ich samoocene, a tym samym wplywa na jakosc muzyki.
Czasem, powiedzmy raz na miesiąc tak macie.
Taka natura, nic nie poradzisz
Napisano 13.03.2006 - 20:23
Napisano 13.03.2006 - 20:47
Hehe też mam orginalne płyty jesli o to chodzi=]ciemność napisał/a:
Patryczek napisał/a:
Nie oglądam MTV = ani zadnych programów muzycznych, sciąggam muze z neta
Widzisz! Tu także jest różnica. Bo przwdziwy wielbiciel swojego zespołu kupuje oryginały w sklepie. Co prawda...państwo skutecznie nam w tym przeszkadza, ale trzeba wyrzeczeń.
Ja kupuje Paul'a Van Dyk'a,Blank & Jones itd. - ceny są znośne w granicach od 30 do 50 zł za album
Potem ładnie wygląda taki zestawik stojących pudełek na półeczce
Napisano 13.03.2006 - 20:50
=]
...(tzw Na Jezusa)...
Buahahahhaha ... takiego porównania jeszcze nie znałem
U mnie tez takich pełno
Napisano 13.03.2006 - 20:52
A ja nic nie mam do twego charakteru~Blood napisał/a:
Nie moge juz... Wszytskiego, kompletnie wszytskiego sie czepiasz, dziewczyno wyluzuj, bo od kilku dni atakujesz wszytskich
Zlosliwosc jest fajna, ale ma swoje granice.
Jak mam ochotę to się czepiam , jak Ci się nie podoba to nie czytaj.... proste
~Blood napisał/a:
Jesli czlonkowie zespolu maja dlugie kudly, to to podwyzasza ich samoocene, a tym samym wplywa na jakosc muzyki.
no nie wiedziałam ,że włosy mają wpływ na samoocenę... jak sobie zapuścisz to odrazu czujesz się bardziej pewny siebie i atrakcyjny tak ? .... co za bzdura !!!!!
racja metale z krótkimi włosami nie potrafią grać na gitarze , jak zapuszczą to odrazu stają się wirtuozami.... no przez tą pewność siebie ..... wcześniej się wstydzili ...
ale ok rozumiem masz 15 lat ... to wszystko tłumaczy ....
Przemo napisał/a:
Czasem, powiedzmy raz na miesiąc tak macie.
Taka natura, nic nie poradzisz
teraz to mi podpadłeś na dobre !
i nikt mi nie powie ,że mam paskudny charakter
Napisano 13.03.2006 - 20:56
Mhhh, znalazł bym kilka innych określeń, trafniej opisujących istotę sprawy, ale ........
na samopoczucie pewnie wpływ mają , ale nie na muzykę...
Mam rozumieć, że Twoim zdaniem samopoczucie nie ma wpływu na tworzenie muzyki, względnie jej wykonywanie?? Oryginalna teoria, przyznam.
Napisano 13.03.2006 - 21:40
Przykład: Jeśli np jesteś na randce i wiesz, że poleciało Ci oczko w pończoszce, to mimo, że tego nie widać (przynajmniej w początkowej fazie randki), to mając świadomość tego defektu, czujesz się z tym nienajlepiej.
2. Więc jeśli włosy mają dla kogoś znaczenie i czuje lepiej z długimi (lub czuje się lepiej łysy), to ma to bezpośredni wpływ na tworzoną/wykonywaną muzykę.
I nic nie odwracam ogonem, ani pod ogon nie zaglądam,
Napisano 13.03.2006 - 21:46
Napisano 13.03.2006 - 22:31
Zastanow sie jak moge nie czytac wypowiedzi, ktore skierowane sa w moja strone?
Na dodatek, bezpodstawnie atakujace moja, jakze skromna, osobe?
Nie zauwazylas emoty, ktora znajdowala sie na koncu tamtego
posta?
Pozdro dla Wielce Dojrzalej Psychicznie (i jak zdarzylismy zauwazyc, zarowno fizycznie jak i biologiczne) Pani Olivii
Przyjąłem do wiadomości, że masz odmienne zdanie niż wszystkie autorytety z dziedziny psychologii.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych