No właśnie, może jakieś nowości na ów temat?
Nergal zaskarżył do sądu za 'znieważenie', a dokładniej za nazwanie go 'wielokrotnym przestępcą'. Czytałem, krótką relacje z tej sali sądowej, ponoć Adam siadł naprzeciwko Nowaka, uśmiechnął się i mrugnął jednym okiem na co Ryszard odpowiedział tym samym

Zresztą na początku grudnia w TVN24 u Rymanowskiego była rozmowa tych dwóch panów, Ryszard zapętlał się w obrzucaniu 'satanistami' i 'przestępcami' Nergala, a Nergal zapętlał się w obronie, zręcznie wymijając pytania. Nowak spytał się go w końcu ''jest pan w końcu tym satanistą czy nie jest ? Boi się pan przyznać ?" (czy coś w tym stylu), a co Adam odpowiedzial tego nie wiem - widziałem tylko urywki na stronie TVN24 i relacje użytkowników z oficjalnego forum. A wracając do tego pozwu - sprawa odroczona do marca 2009, rzekomo adwokat musi zapoznać się z oświadczeniem wydanym przez Nowaka. Zobaczymy jak się to dalej potoczy. I jeszcze mała ciekawostka - ludzie z oficjalnego forum Nile mają niezłą rozrywke czytając przetłumaczone newsy o Nowaku, Czarnej Liście i sprawie z Behemothem. Świat się śmieje z Polski