Napisano 01.09.2007 - 11:57
Napisano 01.09.2007 - 13:18
Myślę, że tzw. ,,niedowiarki" bedą z biegiem czasu mieli coraz większe ,,problemy", gdy coraz to nowe fakty o implantach ujrzą światło dzienne.
A może nie będą mieli żadnych wątpliwości i do końca będą twierdzić, że implanty to fake i swoim racjonalnym umysłem będą kwestionowac ich istnienie zyjąc w błogiej nieświadomości posiadania takowegoż w swoim ciele?
Tak tylko piszę, po prostu głośno myślę. Przecież każdy może miec swoje zdanie. No nie?
A swoją drogą ten profesor, to odważny człowiek; ciekawe czy jego koledzy naukowcy przypną mu etykietkę dziwaka?
Napisano 01.09.2007 - 18:03
Napisano 01.09.2007 - 18:25
Napisano 01.09.2007 - 18:43
Napisano 01.09.2007 - 21:17
Napisano 01.09.2007 - 21:23
Napisano 01.09.2007 - 21:23
Napisano 02.09.2007 - 14:29
Napisano 02.09.2007 - 15:40
Brzmi znajomo?
Napisano 02.09.2007 - 16:34
Co znaczy nieziemskie pierwiastki? To samo pisze Dj cinex w pierwszy poście: "w skład implantów miałyby wchodzić przeróżne izotopy nie pochodzące z Ziemi". W przyrodzie istnieją 90 pierwiastków, choć w szkołach uczą (mnie tak uczyli) że 92 - na Ziemi nie występują w sposób naturalny technet i promet. 90 Nie dlatego, że nasza przyroda jest skąpa, ale wiąże się to z trwałością ich jąder. Trwałe są wszystkie z wyjątkiem technetu i prometu, a także z wyjątkiem pierwiastków znajdujących się w tablicy powyżej ołowiu. Resztę pierwiastków człowiek wytworzył sobie w laboratoriach i obecnie nie ma już pustych miejsc na tablicy Mendelejewa. Większość tych "egzotycznych" pierwiastków żyje poniżej paru sekund, ale potrafimy je wytworzyć. Chwiałbym się dokładnie dowiedzieć, co to są za nieziemskie pierwiastki z których zbudowane są implanty, konkretnie. Z czego one dokłanie są, z Plutonu? Taki słowny chwyt "ten przedmiot składa się z pierwiastków nie pochodzących z Ziemi" jest bardzo popularny w amerykańskich filmach, adresowany raczej do mniej wykształconego audytorium. Tam zawsze jak coś ma powiązania z czymś tajemniczym, składa się z pierwiastków "nie pochodzących z Ziemi" Tajemnicze przedmioty Majów, słynne gwiezdne wrota również składały się z takich pierwiastków. Nikt nie zastanawia się nad logicznym uzasadnieniem tego zdania, ważne jest spotęgowanie efektu, rzecz ma być z "nieziemskich" pierwiastków i już. Każdy pierwiastek jest ziemski, bo każdy możemy wytworzyć. Jakby kosmici mieli trochę oleju w głowie, to nie tworzyliby implantów z materii "żyjącej" 0.001 sekundy. Dr Leir chyba asystował w UFO przy ich wkładaniu, bo nie wiem jak inaczej stwierdził, że nie pochodzą z Ziemi.Mieszanina rzadkich lub nieziemskich pierwiastków
Napisano 02.09.2007 - 16:37
3. Wszczep nie jest raczej elektroniczny w naszym tego słowa znaczeniu, wykazuje dziwne właściwości. Mieszanina rzadkich lub nieziemskich pierwiastków? Pewnie dlatego wpływa na elektronikę jak niektórzy bioenergoterapeuci z większym poziomem energii co sami obserwują w swoim otoczeniu na przestrzeni lat jej posiadania.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych