Ahh, ktoś tu wyraźnie pozuje na VIPa albo nawet Wielkiego Mistrza Tajemnicy, skoro, cytuję:
"Bo NASA jako organizacja nic o tym nie wie", a ja wiem
![:]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/pleased1.gif)
Napisano 26.09.2007 - 19:08
Napisano 26.09.2007 - 19:09
Napisano 26.09.2007 - 19:18
Napisano 26.09.2007 - 19:29
heh skąd więc posiadasz tą wiedzę, z Nexusa ?? A może ze stron o podobnej tematyce jak ta, może jesteś jednym z nich ?? Przeczytałeś XX książek o iluminatach itp ?? Mógłbym się z tobą założyć że w ciągu 50 lat nic sie nie wydarzy, ale aż takiej cierpliwości nie mamWszystkim ignorantom zadającym pytania typu: "ty w to wszystko wierzysz?", odpowiadam zbiorczo:
dla mnie to nie jest kwestia wiary ale wiedzy.
Napisano 26.09.2007 - 19:49
Napisano 27.09.2007 - 13:52
heh skąd więc posiadasz tą wiedzę, z Nexusa ?? A może ze stron o podobnej tematyce jak ta, może jesteś jednym z nich ?? Przeczytałeś XX książek o iluminatach itp ?? Mógłbym się z tobą założyć że w ciągu 50 lat nic sie nie wydarzy, ale aż takiej cierpliwości nie mamWszystkim ignorantom zadającym pytania typu: "ty w to wszystko wierzysz?", odpowiadam zbiorczo:
dla mnie to nie jest kwestia wiary ale wiedzy.![]()
Napisano 27.09.2007 - 14:27
No tak, amerykańska agencja rządowa nic o tym nie wie, ale Ty wiesz.Bo NASA jako organizacja nic o tym nie wie.
Fajnie się masz.![]()
To może ich o tym poinformujesz?![]()
Napisano 27.09.2007 - 14:37
Napisano 27.09.2007 - 14:57
Problem tylko w tym, ze szukanie na wlasna reke to nie wszystko. Jest jeszcze cos takiego jak umiejetnosc obiektywnego analizowania informacji i zapoznawanie sie z kazdym punktem widzenia, wyciaganie wnioskow. Ale z doswiadczenia wiem, ze jak ktos chce w cos wierzyc, to bedzie filtrowal zrodla informacji tylko do tych, ktore mu pasuja. I szukanie na wlasna reke w takim przypadku ma niewiele z dazeniem do prawdy.
Napisano 27.09.2007 - 15:03
Chyba mnie z kimś pomyliłeś.No i właśnie to jest ten problem na który zwróciłem uwagę w swoim powyższym poście: wypowiedzi internetowych ignorantów, czyli ludzi którzy nic nie wiedzą i nic nie kojarzą, nie potrafią nawet przeczytać ze zrozumieniem od początku do końca całego wątku i tekstów z podanyc źródeł a mają czelność wstawiać swoje głupawe posty i jeszcze oczekiwać odpowiedzi.... Odpowiedzi nie będzie.
Napisano 27.09.2007 - 15:09
Napisano 27.09.2007 - 15:51
Przeczytałem.
Nigdzie nie ma jednak racjonalnego wyjaśnienia tego, że TY wiesz, a rządzący tym światem (oczywiście oficjalnie) nie wiedzą.
Tak więc nadal czekam na wyjaśnienie tegoż paradoksalnego stanu rzeczy.
Napisano 27.09.2007 - 16:43
W rezultacie powstanie już oficjalnie jedno globalne, totalitarne państwo.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych