Kiedyś słyszałem w radiu jak wypowiadał się jakiś generał z pentagonu, że USA do 2030 r. mają zamiar wyprodukować roboty, które niczym nie będą się różnic od ludzi, będą się poruszać jak ludzie i będzie ich trudno rozpoznać na ulicy. Myślę, że przede wszystkim będą je wykorzystywać do działań wojskowych, czyli powstaną nowe oddziały robotów, będą szybkie, silne i bezwzględne, wykonają każdy rozkaz bez zawahania, niczym bestie. Tylko teraz można by zadać pytanie, skąd USA miała by taką technologię? Wiec skoro będą mieli roboty to i pojazdy ufo też mieć będą na pewno, więc będą mieli środki na to, aby jakiś opór postawić tym którzy przyjdą z gwiazd. Ale jestem przekonany, że w kosmosie jest Bóg, który przyjdzie do nas tak jak obiecał i myślę, że pokaże gdzie raki zimują tym którzy będą chcieli z nim walczyć. Czasy w których żyjemy są pełne nauki, jako cywilizacja rozwijamy się bardzo szybko, nauka o kosmosie staje się coraz bardziej przejrzysta, dopuszczamy nawet, że istnieją obce formy życia, a właściwie to przecież Bóg mieszka w kosmosie, więc to może będzie tak, że przyjdzie Bóg, a ten który weźmie władzę od wszystkich narodów, żeby walczyć z barankiem, to właśnie będzie antychryst, po tym go rozpoznamy, będzie wmawiał wszystkim ludziom, że źli kosmici chcą napaść na ziemie i wszystkie narody oddadzą władzę bestii, może to już teraz powstają takie filmy i gry, że wszystko co z kosmosu to złe i będzie chciało nas zabić, nazywają tych którzy przychodzą z gwiazd kosmitami, obcymi, potworami właśnie po to, aby wystraszyć ludzi i po to, żeby w ich podświadomości zasiać strach i niepewność, a ci którzy nie czytają Biblii i nie znają jej proroctw wpadną w zasadzkę antychrysta z łatwością i zostaną zwiedzeni. Jeśli się to zacznie tak jak mówi przepowiednia, że zaczną ludziom wszczepiać implanty, to zostawiam to wszystko i uciekam w las

a na pewno się zacznie na 100%