Napisano 25.09.2007 - 19:19
Napisano 25.09.2007 - 19:25
Napisano 25.09.2007 - 19:33
Napisano 25.09.2007 - 19:35
Napisano 25.09.2007 - 19:55
wiecie w sumie co: sceptycy zawsze podwaza nieufnosc, ci co wierza w takie sprawy beda tzrymac swoja strone, taka jest natura ludzka moze moglibysmy wszyscy i ci spiskowcy i ci sceptycy dojsc do jakiegos porozumienia;> a nie otwarcie mowic jak Ty: ''New age, czyli jak dla mnie nie ma co tego pana w ogole brac pod uwage.'' bo to nie jest zaden dowod na to ze takiego zcegos nie ma.
w tym momecnie ja moglbym powiedziec: 'kolego obudz sie z\yjesz w zaklamanym swiecie', Ty bys mi odpowiedzial: 'obudz sie ty a nie zyjesz w swoim wyimaginowanym swiecie'
tak gadajac do niczego nie dojdziemy, jak mowielm jest na forum jakis dobry grafik lub ktos kto poda dokladniejsze szczegoly dotyczase tego materialu,
Napisano 25.09.2007 - 20:43
Napisano 25.09.2007 - 21:49
Znalazłem ten film o jakim mówiłem, chociaż nie do końca. Ten tutaj to właśnie film a nie pokaz slajdów z opisami jaki oglądałem kiedyś.
http://pl.youtube.co...h?v=R2RP-GLJo0A
Sami oceńcie
Napisano 25.09.2007 - 21:52
Napisano 25.09.2007 - 21:56
90.000 to sporo - mógł użyć mniejszej liczby żeby nadać wiarygodność.[
WAŻNE: Pokazaliśmy to wideo grupie reprezentującej 90,000 fotografów i wideo profesjonalistów
To straszni profesjonaliści byli...i wyzwaliśmy ich, aby to odtworzyli. Żaden z nich nie był w stanie tego zrobić.
Od kogo ta nagroda ? jakiś adres?Prosże również zauważyć liczbę ile razy ten film został obejrzany. Nikt nie chciał żadnej nagrody pieniężnej
Pewnie że jest - co nie znaczy że interpretacja jest trafna.To wideo jest PRAWDZIWE.
Ja nie wiem co on bierze ale mógłby sie podzielić.Kręgi wychodzące z pleców dziewczyny, posiada ona łuskę, żółte, kocie oczy, ostre zęby, grzbiet, rogi itp. (zobaczcie sami), wszystko jednocześnie.
Powiemy mu czy niech umrze w niewiedzy...?Jeżeli jest jakieś nie paranormalne wyjaśnienie tego, chcielibyśmy je znać.
Napisano 25.09.2007 - 22:05
to sa tylko i wylacznie jego poglądy!!!! POGLADY nic wiecej! jego koncepcja na swiat jaki nas otacza. (oczywiscie poglady nie biora sie z dupy, tylko sa zazwyczaj konstruowane na podstawie jakiej tam uzyskanej wiedzy od osob trzecich, byc moze na wlasnych doswiadczeniach itp) poprostu tzra przeczytac ksiazke pana Icke tytul podalem wczesniej i zapoznac sie z tematem.
co do materialu z 1 posta dodam moze tak: nikt tego nie zweryfikuje czy to prawda, bo takie cos nie ma prawa istniec na Ziemi, gdyz przeczy to z przyjetym przez nas swiatopogladem, jezeli okazala by sie to prawda (a nie moze) byloby to potwierdzeniem (dowodem) na istnienie obcych/ej ras/y, a co gorsze! dowodem na ingerowanie w nasze zycie przez ta rase. A wedle przyjych przez nas postaw, takie cos nie moze miec miejsca, wiec i nie bedzie dowodu.
dodam: nie oszukujmy sie, nakrecony film chocby w dooobrej jakosci pokazujacy shape shfitng (a takie 'niby' sa) uznany by zostal pzrez grupe sceptykow za nieprawde, bo takie cos wedle przyjetych norm zyciowych, nie moze meic miejsca, wiec automatycznie dyskredytuje to za cos realnego, ew. uznano by ze film zostal zmanipulowany dzieki wykorzystaniu dzisiejszej techniki.
Napisano 25.09.2007 - 22:20
Napisano 25.09.2007 - 22:59
dodam: paranormalne zjawiska NIGDY nie mialy odpowiedzi (raczej chodzi mi o obych, duchy i tego typu duperele), bo jakby mialy nie bylyby paranormalne. dlatego mysle ze zle trafiles bo tutaj tych odpowiedzi nie dostaniesz, i nigdzie ich nie dostaniesz, conajwyzej spekulacyjne odpowiedzi. (kore z Twoim przyjetym swiatopogladem, zawsze beda niezadowalajace, gdyz paranormalnych zjawisk nie da sie wylumaczyc fizyka, chemia (w 95% przypadkow) itp... trzeba porzucic swoje twardo przyjete zasady jakimi nas wpajali od dziecka.
ps. ja nadal nie dostalem dowodu rozrysowanego ze to nieprawda itp. a Ty nadal nie dostales dowodu ze to prawda, wydaje mnie sie ze nie dostaniemy ich oboje ; )
pzdrawiam, dziekuje za dyskusje i zanteresowanie tematem ; )
Napisano 25.09.2007 - 23:16
Napisano 25.09.2007 - 23:29
musze napisac jeszcze w ramach niescislosci.
nic nie udowodniliscie to nie sa dowody tak samo jak ja wam nic nie udowodnilem, ( bo nie potrafie, nie znam sie na obrobce video i ogolnie takich bajerach) tak wy my nic nie udowodniliscie.
pzdr ; ) i chyba przyznasz mi racje, dowody jak by byly w takiej formie co wy podaliscie to raczej swiat bylby zgubiony a przestepcy latali na wolnosc.![]()
wydaje mi sie ze w sprawie tego typu materialow, dowody beda obustronne.
w ramach offtopa i humoru: Kaczynski to chyba nikt nie zaprzeczy ze z Ziemi to nie pochodzi. :mlotek:
Napisano 26.09.2007 - 00:04
ten drugi film z Aileen Wournos, który ma potwierdzić, że ona jest też jakimś reptalianem to też totalna bzdura. Fatalna jakość, która ma spowodować zniekształcenia twarzy
I to ma być dowód?
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych