Napisano 05.10.2007 - 01:02
Napisano 06.10.2007 - 09:17
Napisano 06.10.2007 - 09:22
Napisano 06.10.2007 - 09:49
Napisano 06.10.2007 - 12:09
Taak.. A gdy ktos i widzi i slyszy ducha? Czy dalej to tak mozna tlumaczyc, ze mozg sobie dospiewal? Czy moze nalezy stwierdzic, ze to tylko urojenia? A co wtedy, gdy dwie osoby widza i slysza to samo? Zbiorowa halucynacja + zaklocenia w odbiorze dzwiekow?
tak długo jak dowodem na to mają być tylko nie trzymające się kupy przechwałki na forum, tak długo nikt rozsądny nie będzie dawał temu wiary
Bożżeeee... wy potrzebujecie dowodów, nie my..
nawet mi się nie śni żeby wam coś udowadniać, bo jesteście tak zamknięci, że nawet nie będziecie sie starać tego zrozumieć
jestem dzieckiem Bożym (jak każdy z nas) i wszystko co potrafie to właśnie dzięki Jego miłośći i łasce..
(jak każdy z nas)
Napisano 06.10.2007 - 12:53
Napisano 07.10.2007 - 16:51
A czy umiesz czytac ze zrozumieniem? Nigdzie nie napisalam, ze to ja widze czy slysze duchy. Poza tym nie zakladaj z miejsca, ze gdy ktos ujrzy ducha, jest chory psychicznie. To, ze jestes sceptykiem, nie oznacza, ze kazdy nim jest. Tak samo jak to, ze Ty akurat w cos nie wierzysz, nie znaczy, ze tego nie ma.Halucynacje zdarzają się nawet grupom.
Jeśli częściej zdarza Ci się widzieć i słyszeć duchy, rozważ wizytę u lekarza. Jestem śmiertelnie poważny, nie traktujcie tego ani jako "atak", ani jako żart.
Dowody, heh.. W sumie to wszystko da sie udowodnic, tylko trzeba umiec.tak długo jak dowodem na to mają być tylko nie trzymające się kupy przechwałki na forum, tak długo nikt rozsądny nie będzie dawał temu wiary
Dokładnie.
Ja bym Ci z mila checia udowodnila istnienie telepatii. Mozemy sie spotkac, jesli chcesz. Obecnie mieszkam w Anglii. Chcesz adres?Wszystko jest proste: zgodzisz się pokazać umiejętności na żywo? Pokażesz magiczne sztuczki?
Napisano 07.10.2007 - 21:04
Dobrze Light, czy jakiś z tych Twoich znajomych jest chory? (grypa, przeziebienie, katar), może jakieś bóle?
A czy umiesz czytac ze zrozumieniem?
Poza tym nie zakladaj z miejsca, ze gdy ktos ujrzy ducha, jest chory psychicznie.
Dowody, heh.. W sumie to wszystko da sie udowodnic, tylko trzeba umiec.
Ja bym Ci z mila checia udowodnila istnienie telepatii.
Mozemy sie spotkac, jesli chcesz. Obecnie mieszkam w Anglii. Chcesz adres?
Napisano 07.10.2007 - 23:55
Napisano 08.10.2007 - 04:38
Napisano 08.10.2007 - 16:36
Napisano 12.10.2007 - 16:20
I tu sie mylisz.Dowody, heh.. W sumie to wszystko da sie udowodnic, tylko trzeba umiec.
Jeszcze nikomu się nie udało.
Ja bym Ci z mila checia udowodnila istnienie telepatii.
A nie wiem na jakich. Wybierz sobie.Ok, na jakich zasadach?
Spotkanie nie wchodzi w grę(patrz niżej). Chyba, że jakiś komunikator typu Skype, TS itp.
Napisano 12.10.2007 - 16:29
I tu sie mylisz.
Dowody, heh.. W sumie to wszystko da sie udowodnic, tylko trzeba umiec.
Jeszcze nikomu się nie udało.Ja bym Ci z mila checia udowodnila istnienie telepatii.
A nie wiem na jakich. Wybierz sobie.Ok, na jakich zasadach?
Spotkanie nie wchodzi w grę(patrz niżej). Chyba, że jakiś komunikator typu Skype, TS itp.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych