Dawno mnie tu nie było, ale miło że o mnie nie zapomnieliście...
Hmm.. KicHu, nie leczy..
Leczy Bóg, Duch Św. i co tam jeszcze chcecie za pomocą KicHa..
Żaden człowiek, nie jest w stanie, nikogo uleczyć, to może zrobić tylko siła wyższa poprzez człowieka (to wyznaje i wyznawać będe)..
Taki przykład:
Macie w domu światło, ale światło nie jest bezpośrednio tworzone w żarówce, czy też kablach, jest tworzonę w elektrowniach, które poprzez właśnie te KABLE dociera do naszych domów.. Tak samo jest z uzdrawianiem..
Hmm.. apropo tego leczenia, to udało mi się, zatrzymać krwotok, lub raczej zwiększyć krzepliwość krwii..
Sceptycy powiedzą że to autosugestia, lub sugestia.. tak wiec.. przetnijcie się nożem, przyłóżcie dłoń i powiedziecie czy po 15 sekudnach krew dalej leci.. (mój 'pacjent' miał problemy właśnie z krzepliwością, co skutkowało tym że nawet drobne skaleczenie krwawiło przez minimum 2-4 godzin..)
Apropo udowadniania, to ja nie mam zamiaru nic udowadniać, z bardzo prostej przyczny..
Nic naukowcom nie udowodnimy, bo nie mają odpowiedniej aparatury żeby to zbadać..
Oglądałem, taki dokument o dziewczynie która widziała rentgenem.. zrobiono doświadczenie..
Zebrano siedemosób, jedna miała coś z kregosłupem, druga płytke w głowie, trzecia skrucony przewód pokarmowy, czwartej nic nie było, a piatej i reszcie cos tam jeszcze.. Dziewczyna trafiła cztery przypadki (UWAGA! U ZDROWEJ COŚ TAM STWIERDZIŁA), i obliczcie sobie teraz jakie było prawdopodobieństwo, trafienia.. a co powiedzieli naukowcy?
'Przyjeliśmy granice że 5 trafien to granica, jeżeli masz mniej nie masz zdolności paranormalnych'
Do oceny własnej..
Cieszę się że znów do Was wróciłem
Pozdrawiam
KicHu