Napisano 30.09.2007 - 19:55
Napisano 30.09.2007 - 20:08
Napisano 30.09.2007 - 20:17
Napisano 30.09.2007 - 20:29
Napisano 30.09.2007 - 20:29
Napisano 30.09.2007 - 20:31
Napisano 01.10.2007 - 11:17
Napisano 01.10.2007 - 13:26
Centrum handlowe.
W nim są moje ulubione sklepy itd. Fajne miejsce. Ale najciekawsze jest ro, że znajduje się w dziwnym miejscu... Bo to nie jest żadna zaludniona ulica itd. Są tam opuszczone straganiki i zaułki w których prawie zawsze jestem napadana. Oczywiście we śnie.
Czyli jest to miejsce w którym nigdy nie powinno powstać centrum handlowe...
I w ogóle gdyby mi się chciało, to narysowałabym wam cały plan miasta. Bo to wszystko dzieje się w jednym wielkim mieście, tylko pojawiam się w różnych miejscach.Może ktoś z was tam był?
Napisano 01.10.2007 - 18:39
Centrum handlowe.W nim są moje ulubione sklepy itd. Fajne miejsce. Ale najciekawsze jest to, że znajduje się w dziwnym miejscu... Bo to nie jest żadna zaludniona ulica itd. Są tam opuszczone straganiki i zaułki w których prawie zawsze jestem napadana. Oczywiście we śnie.
Czyli jest to miejsce w którym nigdy nie powinno powstać centrum handlowe...
I w ogóle gdyby mi się chciało, to narysowałabym wam cały plan miasta. Bo to wszystko dzieje się w jednym wielkim mieście, tylko pojawiam się w różnych miejscach.Może ktoś z was tam był?
Oj, tak, tak. Skąd ja to znam ^^. Centrum handlowe wśród kompletnych slamsów. Najlepsze ,że jest takie no...nowoczesne. I ma wiele pięter (osobiście byłam tyko na parterze, ale z obecności windy i schodów wnioskuję ,że pięter musi być więcej). W starych "domach" naokoło centrum handlowego mieszkają bezdomni. Wnętrza ich "domów" wcale nie przypominają mieszkań - raczej rudery. Parę przecznic dalej znajduje się niewielki mostek nad rzeczką. Do najbliższego "znaku cywilizacji" (dość spory dworzec kolejowy) trzeba iść minimum 30 minut (a przynajmniej takie odnoszę wrażenie, wiadomo, we śnie poczucie czasu bywa różne). Osobiście tylko raz zostałam w tym "mieście" napadnięta jednakże szybko sobie ze zgrają poradziłam ^^. Od tego czasu chyba się mnie boją bo nikt nie raczy mnie napaść.
Napisano 01.10.2007 - 19:30
Napisano 01.10.2007 - 19:43
Tu się nie zgadza - jedyne schody jakie tam widziałam były kręcone (wokół tej zarąbistej windy) i sie bynajmniej nie ruszały. No ale ja zwiedziłam tylko zachodnią część tego centrum handlowego więc może we wschodniej części są inne schody. :victory:A ruchome schody są po prostu miodzio. Zawsze zjeżdżają szybko i są strome. ^^
Napisano 01.10.2007 - 19:51
Napisano 01.10.2007 - 19:57
Napisano 01.10.2007 - 20:00
Więc ja mam taki sen co powtarza się sredno co dwa dni ale troszeczkę w innych okolicznościach, więc:
Idę sobie po jakimś lesie i nagle nadjeżdża ciężarówka.
Wysiadają z niej żołnieże, ja sie chwam gdzieś w jednych snach np za krzakiem a w innych za jakimś pagórkiem.
a gdy się chowam sen zawsze się kończy tzn.albo siębudzę w środku nocy, albo rano
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych