Napisano 14.01.2010 - 14:05
Napisano 14.01.2010 - 14:32
Nowy nick - nowicjuszku?
Skoro prawisz mądrości popierające oficjalny porządek tego świata oraz jego historię, to świadczy tylko o jednym - uległeś romantycznej asymilacji dwóch części - Ludzkiego mózgu z przekazem multimedialnym i papierowym. Co za czym idzie wierzysz w bezpieczniejsze podstawy trendów myślenia. I przykro mi naprawdę z powodu tego, że całą swoją wiedzę opierasz na telewizyjnych programach dokumentalnych. Asymiluj swoje bodźce wzrokowe z informacyjną papką "Bo Mickiewicz świetnym poetą był" Ciuraj la laaaaaaa... lalala du di du daaa:)
Użytkownik SeloD edytował ten post 14.01.2010 - 14:36
Napisano 15.01.2010 - 11:24
Hehehe.... zakładasz, że jestem kimś z kim się pokłóciłeś i zmieniłem nick ? To dopiero głupie
Nic nie prawię. Mam umysł ścisły. Tak samo chce dowodów na potwierdzenie czegoś jak i zaprzeczenie.
Wiesz już po jednym Twoim poście można powiedzieć (chociaż przeczytałem kilka tematów z Tobą w roli głównej )tylko tyle... jesteś strasznie ciężkim człowiekiem, który nie rozmawia tylko obraża innych.
A ja chciałem z Tobą rozpocząć pogaduchę na poziomie. Cóż uczymy się całe życie . Pozdrawiam
Użytkownik Muhad edytował ten post 15.01.2010 - 11:25
Napisano 15.01.2010 - 12:41
Głupie i to solidnie dość jest - dopowiadanie sobie ciut za dużo.
Potwierdzeń w telewizji nie znajdziesz.
Podziwiam pańską umiejętność wynajdywania spośród 4.7 tysiąca postów same te negatywne. Zapewniam, że moje posty nie sprowadzają się do obrażania innych i na pewno nie dominują. To Ci inni lubią kształtować taką reputację na mój temat. Jest tu kilka gwiazdeczek forumowych, które na pozór w elokwentny sposób szydziły i używały takich dawek cynizmu i sarkazmu, że tak szybko jak tu się przyłączyłeś, tak szybko byś uciekł...w założeniu, że owy post zostałby wycelowany w Twoją stronę.
Wskaż mi w którym miejscu byłem niemiły?? Wskaż w którym miejscu mój post nie był na poziomie? Czy użyłem obscenicznych słów? A może zastosowałem rasowych uprzedzeń, bądź religijnych albo na innym tle??
Ja przyznaję, może jestem dość bezpośredni, ale na pewno w tym poście Ciebie nie obrażam. Bardzo szybko określam denata na postawie jego treści. To wszystko.
przykro mi naprawdę z powodu tego, że całą swoją wiedzę opierasz na telewizyjnych programach dokumentalnych. Asymiluj swoje bodźce wzrokowe z informacyjną papką "Bo Mickiewicz świetnym poetą był" Ciuraj la laaaaaaa... lalala du di du daaa:)
Napisano 15.01.2010 - 14:47
Użytkownik Muhad edytował ten post 15.01.2010 - 14:50
Napisano 17.01.2010 - 08:41
Napisano 17.01.2010 - 20:41
Użytkownik Qunix edytował ten post 17.01.2010 - 20:47
Napisano 18.01.2010 - 09:09
Wydaje się być to prawdziwe i logiczne jakie macie zdania na ten temat?
thelinked.pl
Użytkownik SeloD edytował ten post 18.01.2010 - 10:13
Napisano 18.01.2010 - 19:54
Mam wrażenie, że niektórzy z wypowiadających się w temacie "LĄDOWANIE NA KSIĘŻYCU", zapomnieli o dbałości o meritum swych wypowiedzi. Może należało by cofnąć się do pierwszego wpisu autora?
Napisano 19.01.2010 - 06:43
Napisano 19.01.2010 - 08:23
Te kilkanaście zdjęć z LRO ukazujących pozostałości po lądowaniach ludzi na Księżycu, w zasadniczy sposób niwelują argumenty zwolenników mitu "Apollo-hoax" i powinny spowodować zamknięcie całej, tej niepotrzebnej dyskusji.
Napisano 22.01.2010 - 12:56
Nie zamykajcie.........- i faktycznie zamknijcie już te tematy "Księżyc prawda czy fałsz ? "
ściema,ściema,ściema !!! Nie było żadnego lądowania !!!
Polecam program na discovery historia :
"Ciemna strona Księżyca"
Lądowanie Apollo 11 na Księżycu. Sprytna mistyfikacja czy fakt? Fascynująca analiza jednego ze zwrotnych punktów w historii, tak niezwykłego, że wciąż poddawanego w wątpliwość.
Pokazują nieobrabiane zdjęcia niby nakręcone na księżycu !!
Stanley Kubrick maczał w tym paluchy.
Napisano 22.01.2010 - 14:48
Użytkownik SeloD edytował ten post 22.01.2010 - 14:53
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych