Napisano 02.02.2010 - 10:45
Napisano 02.02.2010 - 17:37
Napisano 03.02.2010 - 09:15
Podoba się Wam ten filmik?
http://www.youtube.com/watch?v=mouUUWpEec0&feature=player_embedded
Napisano 03.02.2010 - 10:56
Muhad - nie kompromituj się, bo ... siarę robisz!
To jest poważne forum !
Chcesz coś zabawnego o lądowaniu na Księżycu, (w przeciwieństwie do tego gniota) to obejrzyj sobie Remi Gaillarda:
Użytkownik SeloD edytował ten post 03.02.2010 - 11:02
Napisano 03.02.2010 - 12:47
Napisano 03.02.2010 - 13:23
Napisano 03.02.2010 - 13:58
SeloD - ten żałosny i archaiczny już klipek jest jednym z powodów ogłupienia tysięcy polskich dzieciaków, (a nawet dorosłych)
Od co najmniej 7-miu lat napotykam go na równych forach, blogach ale i publikacjach takich portali jak np. Onet czy wp.pl - bynajmniej nie jako żart, ale często jako "materiał wykradziony z NASA".
A ten klip i dyskusja o nim - to jest ten poziom wg mnie. To miałem na myśli pisząc "siara".
I nie porównuj tej nieudolnej fałszywki z numerami Remi Gaillarda, bo to nie ta klasa i nie ten poziom.
zaś autorzy tego gniota, to zwykłe nieuki kręcące klip dla innych nieuków, (co potrafię udowodnić !)
Napisano 04.02.2010 - 09:19
. Dla mnie jest to filmik z kategorii "dla jaj" i tak go powinno się traktować.
Napisano 04.02.2010 - 12:54
Zdziwił byś się ile dziesiątek razy już czytałem jak to udało się wykraść z NASA ten wreszcie niepodważalny dowód na to jak pod okiem Kubricka w Strefie 51, obłudnie oszukiwano ludzi.
Masz wiedzę w temacie, (ja też mam), więc wydaje Ci się to nieprawdopodobne, ale ci ludzie chcą PRAWDY a nie mają chęci lub ochoty miesiącami do niej dochodzić a ten filmik im jej wreszcie dostarczył.
Spróbuj ICH przekonać że jest inaczej !
Napisano 04.02.2010 - 14:47
Jednak potwierdzasz, że wiem o czym piszę, nawet jeśli nie znasz rozmiaru zjawiska !
Zdziwił byś się ile dziesiątek razy już czytałem jak to udało się wykraść z NASA ten wreszcie niepodważalny dowód na to jak pod okiem Kubricka w Strefie 51, obłudnie oszukiwano ludzi.
Dokładnie dziwię się i uśmiecham zarazem
Wydawało mi się że wiesz sporo w temacie, ale chyba Cię przeceniłem.
Masz wiedzę w temacie, (ja też mam), więc wydaje Ci się to nieprawdopodobne, ale ci ludzie chcą PRAWDY a nie mają chęci lub ochoty miesiącami do niej dochodzić a ten filmik im jej wreszcie dostarczył.
Wystarczy chwila, podstawy fizyki i trochę chęci - jakie miesiące ?
Na siłę, to jest zmuszanie, a nie - przekonywanie.
Spróbuj ICH przekonać że jest inaczej !
Po co ? nigdy nikogo na siłę do niczego nie przekonuję. Pokazuje mój punkt widzenia, a to co osoba z tym zrobi... no cóż jej sprawa
Niestety, nie jesteś "pępkiem Świata", stąd mało kogo to zajmie.Reszta o lądowaniu na księżycu dla mnie jest zamkniętym rozdziałem . Oczywiście wysłucham ludzi z kolejnymi pomysłami ale uważam, że dalsze dyskusje w materii "moonhoax" są zbędne.
Napisano 06.02.2010 - 15:15
Użytkownik Raven89 edytował ten post 06.02.2010 - 15:16
Napisano 06.02.2010 - 15:57
Zerknij do tego tematu.Radzę jednak poszukać klipu przedstawiającego pewnych znanych astronautów w statku kosmicznym,którzy wygaszają wszystkie światła,a następnie używają specjalnie spreparowanej wkładki,aby zmniejszyć średnicę okna i móc pokazać światu,jak "daleko" zostawili w tyle kulę ziemską
Masz nieaktualne informacje. Możesz pooglądać takie zdjęcia choćby tutajZastanawiam się tylko dlaczego sondy,które przecież wykonywały zdjęcia srebrnego globu nigdy nie dostarczyły przekonujących dowodów na obecność statków programu Apollo na powierzchni tego ciała niebieskiego.
Napisano 07.02.2010 - 00:12
Napisano 07.02.2010 - 08:24
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych