I DLACZEGO NIE MOGĘ PISAĆ CAPS LOCKIEM? HMM? LUBIĘ GO!
Jeśli chcesz być szanowana i akceptowana w społecznościach internetowych nie pisz Caps lockiem. W świecie wirtualnym Caps Lock oznacza KRZYK !!!
Minusa daje sie najczesciej osobie ktora na to zasluguje czesto neo-kidom, pokemonom, ludziom AGD (pralki, umywalki, parapety, taborety), ktorzy wpadaja furie z powodu diametralnie zanizonej reputacji (z 1 na 0), wymysli taki stek bzdur nie popartych zadnymi argumentami, tylko po to zeby sie odplacic "pieknym za nadobne". Tak, ze generalnie trzeba liczyc sie z tym, ze dajac minusa tego typu uzytkownikowi forum narazasz sie na bezwloczne i nieprzemyslane odparcie ataku, ktory wiadomo jak sie konczy.
PS: Nie kloc sie z debilem, bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem.
Dokładnie dałem minusa userowi Cumulonimbus za moim zdaniem prawdziwe nadużycie a on bez zdania wyjaśnienia dał mi także minusa. To samo tyczyło się usera Biermacht. Odpłacił się oko za oko.
Nie skarżę się jednak specjalnie bo jak już zauważono wyżej - nie jesteśmy w przedszkolu