Skocz do zawartości

Zdjęcie

Reputacja - zażalenia

• Zamknięty Temat jest zamknięty
202 odpowiedzi w tym temacie

CrAxMaN.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

I DLACZEGO NIE MOGĘ PISAĆ CAPS LOCKIEM? HMM? LUBIĘ GO! ;)

Jeśli chcesz być szanowana i akceptowana w społecznościach internetowych nie pisz Caps lockiem. W świecie wirtualnym Caps Lock oznacza KRZYK !!!

Minusa daje sie najczesciej osobie ktora na to zasluguje czesto neo-kidom, pokemonom, ludziom AGD (pralki, umywalki, parapety, taborety), ktorzy wpadaja furie z powodu diametralnie zanizonej reputacji (z 1 na 0), wymysli taki stek bzdur nie popartych zadnymi argumentami, tylko po to zeby sie odplacic "pieknym za nadobne". Tak, ze generalnie trzeba liczyc sie z tym, ze dajac minusa tego typu uzytkownikowi forum narazasz sie na bezwloczne i nieprzemyslane odparcie ataku, ktory wiadomo jak sie konczy.

PS: Nie kloc sie z debilem, bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem.

Dokładnie dałem minusa userowi Cumulonimbus za moim zdaniem prawdziwe nadużycie a on bez zdania wyjaśnienia dał mi także minusa. To samo tyczyło się usera Biermacht. Odpłacił się oko za oko.
Nie skarżę się jednak specjalnie bo jak już zauważono wyżej - nie jesteśmy w przedszkolu ;)

holi.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pełen sarkazmu i ironii arogant.

Sayonara bucu.

Wyciąg z moich reputek - od użytkownika muhad. Typowy "minus za minus" i postuluję o ostrzeżenie za obrazę.

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Robię ukłon do starych wyjadaczy na forum.
Sama popełniałam błędy tz. formalne i dostawałam pouczenie.
Byliście dla mnie bardzo wyrozumiali ^^.

Mr. Mojo Risin'.
  • Tematów: 23
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Proszę o cofnięcie negatywnego punktu reputacji, który użytkownik LolWut przyznał za "coś" na tej stronie: http://www.paranorma...mp;#entry310902
Oczywiście jego uzasadnienie nijak się ma do treści mojej wypowiedzi, która miała ostudzić jego "pewność" w jego prawdy.

Edit. Jak już tu piszę, proszę też o cofnięcie negatywnego punktu reputacji, danego mi dawno temu przez Toperza bez żadnego słowa uzasadnienia.

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

W związku z oczekiwaniem na nową wersję skryptu forum i nową wersję systemu reputacji zawieszam rozpatrywanie wszelkich zażaleń związanych z reputacją w tym temacie. Będę rozpatrywał tylko te wnioski, w przypadku których mamy do czynienia ze złamaniem regulaminu forum np. "obraza użytkownika" w komentarzu reputacji, wulgaryzmy itp. Tego typu zażalenia proszę przesyłać do mnie na PW.

Dołączona grafika

ps. powyższe zażalenia zostały rozpatrzone

Pierce.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Najkrócej jak się da: minus za minusa, autor convers.

Makbet.

The truth is out there

• Tematów: 93
  • Artykułów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tak wam zależy na tych małych plusikach i minusikach...?
Przecież to tylko bajer, mający jakoś zachęcić użytkowników do sensownego wypowiadania się, z goła mądrzejsi nie potrzebują chyba symbolowego potwierdzenia swej wiedzy.

A co do conversa, apeluje o co najmniej warna. -_-
Za nic ma poprawność języka polskiego
Spamuje
I przyznaję "-" jak mu się podoba, lub oddając w podzięce -_-

Pierce.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Tak wam zależy na tych małych plusikach i minusikach...?
Przecież to tylko bajer, mający jakoś zachęcić użytkowników do sensownego wypowiadania się, z goła mądrzejsi nie potrzebują chyba symbolowego potwierdzenia swej wiedzy.

Myślałem, że nie będę musiał tego tłumaczyć. Z jednej strony wstydzę się, gdyż w gruncie rzeczy jest tak jak mówisz, z drugiej nie mogę tego tak zostawić. Regulamin mówi inaczej, ale nie w tym największy problem -> jeśli każdy spamer któremu przyznałem '-' odwdzięczy się tym samym to moje konto uzyska tyle '-' że ulegnie banacji.

Vaherem.
  • Tematów: 9
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Pierce

jeśli każdy spamer któremu przyznałem '-' odwdzięczy się tym samym to moje konto uzyska tyle '-' że ulegnie banacji.

Patrząc na twoją ilośc postów, to musiałbyć ich legion. Jeśli tak bardzo boicie się minusa za minus, to po co je rozdajecie?

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jeśli tak bardzo boicie się minusa za minus, to po co je rozdajecie?

Rozdałem chyba dziesiątki minusów o treści "spam i archeologia"... jestem nawet takim małym pogromcą spamerków i odświeżaczy uśpionych tematów, ale nie dostałem jeszcze za to minusa w rewanżu, więc zdradzę Wam sekret - stosuję brutalną metodę, by bić póki małe, czyli raczej udaje mi się wyłapać takie złe tendencje, już w pierwszych postach danego usera i nie może on mi nic zrobić, po za zbluzganiem na PW (nowi mają zablokowaną opcję dawania reputacji). Choć ostatnio zaczynam myśleć, że mogę szkodzić forum, bo pewnie ktoś taki usuwa konto i zakłada nowe i się robi śmietnik, ale czasem zdarza mi się trafić na usera z -1 i z ciekawości patrzę, kto go skrzywdził, a zastaję "- od Yawgmoth" :D

Cthulhu.
  • Tematów: 13
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dostałem minusa od użytkownika Pierce. Nie wiem czy sobie na to zasłużyłem :) To był tylko mały żart :P Przecież nie jestem jakimś trollem i zazwyczaj piszę normalnie na forum.

I nie mam zamiaru się mścić, po prostu mam nadzieję, że ktoś usunie mi tego minusa :)

Pierce.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dostałem minusa od użytkownika Pierce. Nie wiem czy sobie na to zasłużyłem :) To był tylko mały żart :P Przecież nie jestem jakimś trollem i zazwyczaj piszę normalnie na forum.

I nie mam zamiaru się mścić, po prostu mam nadzieję, że ktoś usunie mi tego minusa :)

Masz racje Cthulhu dodałem ci minusa niesłusznie:
1. Zabijanie tematów jest praktyką powszechną, na co wskazuje niezrozumienie mej decyzji.
2. Nie dostrzegłem nazwy działu hydepark- co jest ewidentnie moją winą ->w hydeparku można spamić do woli.

Nie mogę cofnąć decyzji, więc liczę na akcję osoby uprawnionej. Przepraszam za kłopot.

Romczyn.
  • Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Prosiłbym osobę upoważnioną o rozpatrzenie i usunięcie minusa od użytkownika Pafcio127. Dostałem minusa za to, że zaproponowałem mu naukę pisma supełkowego w temacie, w którym prosił o propozycje starego języka do nauki http://www.paranorma...mp;#entry328087
Dziękuje i przepraszam za zawracanie głowy :)

Vaherem.
  • Tematów: 9
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Podobnie jak Romczyn proszę o kasacje minusa od uzytkownika pafcio127. Zaproponowałem Akadyjski, jeżyk jak najbardziej możliwy do nauczenia. Pafcio uzasadnił minusa identycznym tekstem jak u Romczyna, co dowodzi złośliwego rozdawania minusów. Wnosze o karę śmierci dla oskarżonego (;p)

Bezsensowna odpowiedź. Jak nie ma nic konkretnego do napisania, to niech nie pisze, bo tylko nakręca bezsensowną dyskusję...

Seroslav.
  • Tematów: 17
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Rozdałem chyba dziesiątki minusów o treści "spam i archeologia"... jestem nawet takim małym pogromcą spamerków i odświeżaczy uśpionych tematów, ale nie dostałem jeszcze za to minusa w rewanżu, więc zdradzę Wam sekret - stosuję brutalną metodę, by bić póki małe, czyli raczej udaje mi się wyłapać takie złe tendencje, już w pierwszych postach danego usera i nie może on mi nic zrobić, po za zbluzganiem na PW (nowi mają zablokowaną opcję dawania reputacji). Choć ostatnio zaczynam myśleć, że mogę szkodzić forum, bo pewnie ktoś taki usuwa konto i zakłada nowe i się robi śmietnik, ale czasem zdarza mi się trafić na usera z -1 i z ciekawości patrzę, kto go skrzywdził, a zastaję "- od Yawgmoth" :D

Żal... :|

Szkodzisz, bo po pierwsze po to jest opcja "szukaj" by nie zakładać ciągle to nowych tematów dotyczących tej samej tematyki, więc Twoje działanie jest podwójnie krótkowzroczne według mnie.

Nie sztuka ludziom szkodzić i "burzyć", sztuką jest im pomagać i "budować".

Sprawia Ci to do tego radochę... podwójny żal.pl :|

Forum nie należy do Ciebie by tematy, które Cię nie interesują osobiście były na końcu listy. Forum należy do wszystkich użytkowników, a takie persony jak Ty mogą tylko je odstraszać, bo to co robisz to...

I jeszcze Cię to cieszy, bez kitu, ale jak dla mnie to masz sporo za wysoką reputację, tylko dla tego, ze nie trafiasz na tak samo zawistnych użytkowników jak Ty.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych