Skocz do zawartości

Zdjęcie

Reputacja - zażalenia

• Zamknięty Temat jest zamknięty
202 odpowiedzi w tym temacie

Yaku.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hahahahaha po prostu :lol3: nie stary zal cie.Czasami pisze szybko staram sie poprawiac swoje posty w zakresie ortografii poprzez edycje jednak zdarza mi sie nie zauwazyc wlasnych bledow i niestesty taki post juz zostaje ale nie robie tego na zlosc.Natomiast nie wiem ile razy trzeba ci powtarzac ze wypowiadam sie najczesciej na pierwszy post i nie spamuje no ale widze ze tego nie zrozumiesz.

Jeśli jest odwrotnie, to proszę od

Widzisz tobie tez zdarzają sie bledy jezykowe cwaniaczku chyba o a nie od.

Zalosny to jestes ty.

Moge ci przyznac racje za ortografie lecz jak sam widzisz kazdy popelnia bledy nawet ty geniuszu ale postaram sie ich unikac.

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Oj dzieciątko, ja już z Tobą nie dyskutuję. Kiedyś dojrzejesz i przyznasz mi rację. Chcesz moją literówkę porównać do takich błędów jak wspomniane "ktury", "wzioł" ? Mnie było by wstyd tak pisać. Poczekajmy na werdykt administracji.

Yaku.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ZALOSNE

Ivellios.

ÓSMY ZMYSŁ

• Tematów: 401
  • Artykułów: 109
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Obydwaj jesteście tak samo żałośni. Jesteście po jednych pieniądzach...
Przenieście te swoje "rzal kropka peel" na PW albo jeszcze lepiej na GG, bo w tym temacie lada chwila możecie zarobić po małym pięknym czerwoniutkim warniku...

Yaku.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czyli jaka decyzja obydwu nam wykasujesz minusa.

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Obydwaj jesteście tak samo żałośni. Jesteście po jednych pieniądzach...
Przenieście te swoje "rzal kropka peel" na PW albo jeszcze lepiej na GG, bo w tym temacie lada chwila możecie zarobić po małym pięknym czerwoniutkim warniku...

Kończę w takim razie tą walke z wiatrakami (spamerami) na tym forum. Na jednych forach ta walka jest doceniana, na drugich "żałosna". Trudno, pływajcie sobie w tym "rzalu peel". Ucieszy to coraz większą liczbę nowych dzieci neo. Obiecuję, że to mój ostatni post w tym temacie i przepraszam administracje za wdanie się w dyskusję z Yaku`iem - pozwoliłem sobie widząc, że licznik postów z tego tematu jest wyłączony. Pozdrawiam.

Yaku.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Za obraze uzytkownikow przez Yawghmotha

Kończę w takim razie tą walke z wiatrakami (spamerami) na tym forum. Na jednych forach ta walka jest doceniana, na drugich "żałosna". Trudno, pływajcie sobie w tym "rzalu peel". Ucieszy to coraz większą liczbę nowych dzieci neo

Potem mu sie glupi zrobilo wiec was przepraszal no ale decyzja nalezy do was.

Jankielek.
  • Tematów: 14
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

usuncie mi minusa od alpha lyr bo on mi mowi ze ja po polsku nie pisze!

5eba.
  • Tematów: 11
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przyznano w temacie:

GPNS - Sprawdź najpierw, zanim coś zamieścisz, bo czas cenny jest

Pisalem do tego uzytkownika pw za co dostalem - On oczywiscie nieodpisuje a jak widac wyzej (skopiowane) niedostalem minusa w zadnym temacie ( blad ? ) i niemoge zrozumiec za co ten niby - ma byc ? Uzytkownik nienapisal nic konkretnego , nienapisal za jaki temat dostalem minusa . Prosze o jakakolwiek odpowiedz

Edit: admin
Usunięto 1 punkt reputacji od użytkownika GPNS

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wszystkie powyższe zgłoszenia zostały rozpatrzone (pozytywnie bądź nie). Jednocześnie chciałbym zaznaczyć, że nie podawałem żadnego okresu, w jakim będę starał się usuwać bezpodstawne punkty reputacji. Zgłoszenia rozpatrywane są w możliwie najkrótszym terminie.

Paweł.
  • Tematów: 22
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Specjalnie mi na tym nie zależy, ale jeżeli mam taką możliwość to chętnie z niej skorzystam. Otóż, jakiś czas temu dostałem minusa od kolegi bolka. Oto argumentacja przyznania mi minusa:

[post="xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv[/post]

W rozmowie z Nim okazało się, że przyznał mi go niesłusznie, przez pomyłkę, bo na początku nie wiedział o co w tym chodzi. Więc jeżeli jest taka możliwość to uprzejmie proszę o odjęcie tego ujemnego punktu.

Usunięto 1 punkt reputacji od użytkownika bolek

5eba.
  • Tematów: 11
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Uzytkownik GPNS ktory ostatnio nieslusnie przyznal mi -1 pkt reputacji ponownie po okolo 10 minutach dal mi - 1 pkt reputacji za wiadomosc jaka mu wyslalem (dzien wczesniej) . Niewiem o co mu chodzi czy sie na mnie uwzia czy co ehh prosze o podjecie wlasciwej decyzji - czy slusznie otrzymalem drugi - reputacji ?
Aha z ta wiadomoscia przypomnialem uzytnikowi ze powinien mi odpisac (patrz. wytlumaczyc za co ten - )bo opisze cala sytuacje na forum , czywiscie ten uzytkownik napisal mi w reputacjach swoja wersje "napisana przezemnie"

Punkt nie został usunięty (możliwość weryfikacji wysłanej wiadomości PW)

Don Corleone.

Dispositif

• Tematów: 68
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

ja proszę o zabranie mi minusa od użytkownika golibroda, który zrobił to w odwecie za mojego

Usunięto 1 punkt reputacji od użytkownika golibroda, oraz dwa inne punkty reputacji (bez uzasadnienia)

Żbik.
  • Tematów: 24
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Proszę o zdjęcie minusa z uzasadnieniem pokemona: "Wal się na pizde frajerze" dziękuję.

Usunięto 1 punkt reputacji od użytkownika Abe

bolek.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wnoszę zażalenie na obecność ostrzeżeń, które się przeterminowały a Admin nie dopilnował aby pospadały >/
Przy tej okazji wypada strone doprowadzić do porządku, bo chodzi jak pijany ślimak na urlopie w dodatku pod górkę i pod wiatr.

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych