Skocz do zawartości

Zdjęcie

Reputacja - zażalenia

• Zamknięty Temat jest zamknięty
202 replies to this topic

Avion.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Eh, to znowu ja. Nie ma mnie miesiąc a minusa dostaje :) Teraz pewnie też mnie tyle nie będzie :)

spoko11
Przyznano w temacie: Człowiek ćma - mothman ma swoje własne muzeum.
Grupa: Użytkownicy

powtażanie się z innymi!!!

Chciałabym wiedzieć co to niby znaczy. Tak, zacytowałam zdjęcie. Ale moja wypowiedź, nie jest zacytowana lub ściągnięta od kogoś innego. Jeśli tak to powiedz od kogo.

Proszę o usunięcie minusa.

Edit: admin
Usunięto 1 punkt reputacji od użytkownika spoko11

spoko11.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

znaczy to tyle,że jest z 10 postów ,,to jakiś samobujca'' jest dalsza dyskusja a ty nagle: to jakiś samobujca!!! super to było!!! wszyscy to czytali i wiedzą o tym!!!poza tym człowiek chciałby iść dalej a ty wracasz do drógiego postu w temacie!!! i prosze o uwzględnienie mojego poprzedniego zażalenia!!!

Dołączona grafika

KriSSnt.
  • Tematów: 9
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Witam!

Eh... Uprzejmie prosiłbym o usunięcie obu minusów (Emanuell i Pieróg...) za rzekome przeklinanie... "****" to też przekleństwo? SZCZERZE miałem ochotę przeklinać, ale jednak się ograniczyłem...

Zresztą widać, że te minusy to jedynie odwet za wystawione przeze mnie...

Usunięto 2 punkty reputacji od użytkowników Emanuell i Pieróg. "*****" - to nie przekleństwo

Emanuell.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Mały..
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Proszę o usunięcie ujemnego punktu reputacji od użytkownika Piotor. Wystawił go w odwecie. Nie miał konkretnych powodów.

Nie no przepraszam ale to już jest przesada. Proszę zrobić porządek z neokidami na forum. Właśnie Emanuell i pieróg zgadali się i ja również dostałem ujemne punkty reputacji. Taka sama sytuacja jak i KriSSnt.

Usunięto 1 punkt reputacji od użytkownika Piotor

Indoctrine.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Proszę o usunięcie ujemnego punktu reputacji od użytkownika Emanuell za mój post
http://www.paranorma...t...st&p=285825

Usunięto 1 punkt reputacji od użytkownika Emanuel

crc.
  • Tematów: 34
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

prosze o usunecie ujemnego punkciku od Emanuell'a za post
<a href="http://www.paranormalne.pl/index.php?showt...st&p=284827" target="_blank">http://www.paranormalne.pl/index.php?showt...st&p=284827</a>
a tresc negatywu to "obiecales zalatwic tlumacznie ktorego sie nikt nie doczekal. "
Slowo poprosze znajoma, nie jest obietnica, zreszta nic ci do tego.
Sadze, ze prawdziwym powodem negatywa jest zdanie z shoutboxa skierowane do emanuela
"<crc> nie bede ci pomagal, bo widze co robisz na forum, opcja szukaj lub www.google.pl pozdro "

Zauwazylem, ze w chwili kiedy sie jest anty temu uzytkownikowi, przeszukuje on posty i szuka czegos do czego mozna sie przyczepic i dac za to negatyw. Mysle, ze jesli ktos usunalby jego konto, forum by na tym nie stracilo.

Usunięto 1 punkt reputacji od użytkownika Emanuell

Mały..
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

crc dostaniesz pewnie jeszcze - od piróg za niedługo. Przepraszam za offtop :)

KriSSnt.
  • Tematów: 9
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Co do polemiki nieobecnego juz Emanuella ze mną w tym temacie...

Eh wyrażenie "DU*A" było cytowane z ironią...sam autor się tak wypowiedział...

i co? jakie spamowanie na PW? eee?

Szczerze to nie chce mi się tłumaczyć z oszczerstw jakiegos dzieciaka... co mi po tych 2 punkcikach na internetowym forum?

Jednak wydaje mi się, że chyba wszyscy bez wyjątku powinni "-" od tych uzytkowników mieć anulowane.

Pozdrawiam i czekam na jakies działanie/decyzję

darokrol.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Argentum dał mi minusa, nic bym nie pisał gdyby napisał chociaż za co, proszę o usunięcie tego minusa gdyż jest w ogóle nie uzasadniony :P

Usunięto 1 punkt reputacji od użytkownika Argentum - punkty reputacji bez uzasadnienia (nie ważne czy + czy -) są zawsze kasowane.

#101 Gość_Piotor92

Gość_Piotor92.

Napisano

Proszę o reklamacje minusowego pkt od użytkownika "Wesoły Rogal". Osoba ta w uzasadnieniu pisze, że ja obrażam użytkowników. A ja myśle że "Wesoł Rogał" to nie nikt inny jak "Emanuell", któremu dałem - za temat o tunelu i go skrytykowałem. Temat jest w dziale Złota malina, tam też w jednym w swych postów napisałem, że jest on mało inteligentny i prymitywny. . Użytkownik ten jest bardzo ubogi intelekualnie. Więc uwżam, że minus, który mam jest przyznany niewłaściwie, sądząc po stylu rogala to prowokator . <a href="http://www.paranormalne.pl/index.php?showt...mp;#entry287654" target="_blank">http://www.paranormalne.pl/index.php?showt...mp;#entry287654</a> Chcę tylko dodać od siebie, że wesoły rogal, emanuell i pierog to jedna szajka.

Usunięto 1 punkt reputacji od użytkownika Wesoły Rogal

Argentum.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

darokrol nie napisałem? Przepraszam, ale już tłumaczę za co. W temacie "Ojciec Pio Szarlatanem" wyzywasz i obrażasz katolików, a co za tym idzie i niektórych ludzi na forum. Co jak co ale nawet niewierzący powinni szanować (szczególnie na tym forum) i tolerować religie innych osób. Za to minus.

P.S. Wysłałem z resztą list w tej sprawie do administracji, dostałeś zresztą ostrzeżenie za obrazę.

darokrol.
  • Tematów: 10
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja dobrze wiem o co ci chodziło ale niestety nic nie napisałeś więc proszę o skasowanie tego ujemnego punktu reputacji, gdyż nikt nie będzie wiedział za co on jest

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

darokrol. Gdy dostajesz minusa to się bardzo łatwo domyślić za co go masz. :D Przynajmniej dla mnie wytłumaczenie jest zbędne. :)
Przecież dobrze o tym wiesz, a tutaj tylko kokietujesz moderacje. :D

#105 Gość_Piotor92

Gość_Piotor92.

Napisano

Mam pytanie. Ile można czekać w sprawie reklamowania punktu reputacji? Przepraszam jestem nowy, więc nie mam pojęcia.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych