Napisano 26.05.2009 - 17:47
Napisano 26.05.2009 - 17:57
Napisano 27.05.2009 - 10:55
Ewentualnie ten sam samolot kołujący w oczekiwaniu na zezwolenie do lądowaniaA Ty widziałeś najprawdopodobniej 4 samoloty lecące jeden za drugim. Tą samą trasą.
Napisano 29.05.2009 - 21:52
@Vilgefortz Tyle, że ta teoria o chemtrails jako ochronie dla planety nie trzyma się kupy bo:
- Nie tłumaczy to obecności patogenów,
- Zgodnie z tą logiką opryskiwana powinna być przede wszystkim Sahara, a nie duże skupiska ludzkie,
- Nie wyjaśnia to nie których nocnych sprejowań,
- Jaki sens miałoby wtedy chemtrailowanie w zimie?
Napisano 20.08.2009 - 12:22
Napisano 20.08.2009 - 17:09
Ależ poczytałem i pooglądałem i znalazłem całkiem sprawnie wytłumaczenia tego "pomysłu". Klasyczny wręcz hoax.Poczytaj, pooglądaj filmy.
Ktoś "to" musi dostarczać, ktoś magazynować, ktoś koordynować, ktoś podmieniać mechaników - zbyt dużo "ktosiów" w tym zaczyna brać udział. A tłumaczenie dlaczego (co podałeś) raz smuga jest, a raz jej nie ma - jest banalnie prosta. I chyba nie trzeba aż tak bardzo wiele specjalistycznej wiedzy. "Powietrze" nie jest jednolitą masą o stałych i niezmiennym składzie.Przemyślałem, wcale nie musi w to być zaangażowane tak wiele ludzi, mimo, że operacja ma zasięg globalny. (...)
Napisano 20.08.2009 - 17:16
Prosze tutaj nie dezinformowac publiki.
Chemtrails sa faktem,faktem tez jest ,ze sa szkodliwe dla nas wszystkich -tzn. takze dla ciebie -Nomensao -czy jak sie tam nazywasz :-)))))
Pozdrawiam serdecznie
Napisano 24.08.2009 - 09:48
Prosze tutaj nie dezinformowac publiki.
Chemtrails sa faktem,faktem tez jest ,ze sa szkodliwe dla nas wszystkich -tzn. takze dla ciebie -Nomensao -czy jak sie tam nazywasz :-)))))
Pozdrawiam serdecznie
Na jakiej podstawie twierdzisz, że są faktem? Na podstawie paru stron z netu? I kilku filmików z YT?
A może robiłeś analizy cząsteczek przechwyconego w powietrzu zrzutu? Proszę o jakieś SENSOWNE dowody.
Napisano 24.08.2009 - 09:59
Napisano 24.08.2009 - 22:02
To poproszę opis metody pobierania, miejsce, metody pomiaru, wyniki.
Bo wokół Düsseldorf to można znaleźć na pewno mnóstwo syfu i bez chemtrails.
Skoro robiliście ( nie wiem kto) analizę, to podaj to o czym piszę wyżej. Chyba, że się obawiasz czegoś.
Napisano 24.08.2009 - 22:59
@kapuchy,
To poproszę opis metody pobierania.....
no niestety nie moge podac :-(
...
P.S. wszelkie prosby o podanie czegokolwiek spelzna na niczym :-(
Napisano 24.08.2009 - 23:56
(...)
@kapuchy,
tak,zrobilismy analize tego syfu w Düsseldorf,jako,ze mieszkam kolo tego miasta. (...)
Gdy to przeczytałem w moim pokoju rozległ się odgłos tępego uderzenia - to moja głowa przywaliła w blat biurka (nieczęsto to robię, zatem należą ci się gratulacje). Do tego mimowolnie wyszczerzyłem kły... xP(...)
no niestety nie moge podac
(...)
P.S. wszelkie prosby o podanie czegokolwiek spelzna na niczym :-(
Pierwsza sprawa - skoro chemikalia/toksyny/whatever z "chemtrailsów" można znaleźć wszędzie, to dlaczego ich istnienie jest takie tajne? Przecież każdy, kto ma dostęp do jakiejkolwiek pracowni chemicznej (nauczyciele, lekarze, weterynarze, pracownicy firm farmaceutycznych/chemicznych/whatever, geolodzy i tysiące innych osób) mógłby bardzo łatwo takie coś wykryć - a jednak nie słyszę codziennie, że ktoś znalazł te wszystkie toksyny* w glebie czy na roślinach. Czyli co - toksyny są wszędzie, bardzo łatwo je wykryć, ale nikt o nich nie wie? xP(...)
@kapuchy,
tak,zrobilismy analize tego syfu w Düsseldorf,jako,ze mieszkam kolo tego miasta.
Te dwa zdania brzmią, delikatnie mówiąc, absurdalnie. Najpierw twierdzisz, że "chemtrails" są faktem, następnie nie podajesz jakichkolwiek dowodów (czyli nie dajesz jakichkolwiek racjonalnych podstaw, ze względu na które ktokolwiek miałby ci uwierzyć), a później każdego, kto ci nie wierzy, nazywasz dezinformatorem/zdezinformowanym. Rozumiem zatem, ze prawdziwie "światli" i dobrze "poinformowani" są ci, którzy wierzą tobie na słowo i nie wymagają jakichkolwiek dowodów? Sceptyk, który podaje dowody i argumenty, jest "dezinformatorem", ale ty, nie podając argumentów ani dowodów, głosisz "prawdę"? WTF? Gdybyś miał rację, to powinno być raczej na odwrót. xPKto szuka-ten znajdzie-to dotyczy sie rowniez ciebie,ja nikomu nie bede "zarcia pod pysk" podkladal :-)
Do wszystkich,ktorzy nie daja sie dezinformatorom - 3majcie sie w zdrowiu
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych